Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)
Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73909&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74069&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74274&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74463&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74680&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74895&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 12www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75267&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75476&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 14www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75646&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 15
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
Georgiana (Slatina,Olt) 6.11.1975
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti) 24.01.1979
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti) 7.12.1976
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca) 28.08.1979
SunSmile (Bucuresti) 22.05.1980
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003 22.01.1969
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti) 26.05.1981
Andreea_trend (Bucuresti)15.o6.1984
Liana30 (Craiova)
Teodora35 (Bucuresti) 7.01.1971
Hogearamona (Prundul Bargaului)
Daniela_daneza (Bucuresti)28.02.1969
Danutza_s (Bucuresti)
plici plici (Bucuresti) 31.10.1978
Krelia (Bucuresti) 6.01.1978
Chatonel (France)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate" (JACK PENN)
Raspunsuri
georgi75 spune:
Offf Flavia iar pierdusi deschiderea.da avand in vedere ca esti la petrecere... Distractie placuta!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Ete bah! Ca era acasa...Ma pandeai...Pierdusi.
Fugi la chef!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Nici o petrecere ca n-avui cu cine lasa cupilu:)
Si nu te pandeam, acu ii furai sotului loku la pisi
Da acu ma duc sa ma odihnesc, ca is franta dupa cat am lucrat azi
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Salutare!
Am ajuns at home! Si mi-e foame...merg sa bag ceva la ghiozdan....apoi revin , sa citesc ce ati mai scris in cap.15...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
BraveGirl spune:
Am niste nervi....avem parcat Meganul la sediul firmei si un Subaru, al partenerului si le-a gasit azi sotul zgariate fff rau de un vecin nesimtit care era deranjat de prezenta lor.(noi nu avem unde sa le tinem, asa ca am zis ca o sa fie mai in siguranta acolo)Omul asta e plin de invidie...am avut o groaza de probleme cu el...a chemat politia si ne-a reclamat ca el nu poate sa aiba intimitate in curtea lui pt ca noi avem casa cu etaj si balconul e spre curtea lui ...tin sa precizez ca cele 2 case sunt separate de o ulita...
==========
Corina
Albumul meu
malla spune:
Intrai sa va salut scurt, sunt in pauza de masa a sotului :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
teodora35 spune:
Cum sa traiesti frumos fara iubire,
cum sa gasesti in viata fericirea,
cum sa pasesti prin bezna si prin ploi,
Cum altfel decit amindoi,
asta este pt addinel
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
plici plici spune:
seara buna
ma bag si eu ca musca, da ma treceti si pe mine cu ziua de nastere acolo, sa fie si la mine frumos happy B-day :) e 31 oct 78 ( o mica vrajitoare)
da scrieti nu gluma...va pup pe toate!
maimutz mai esti cretz? hai ca de-abia astept sa te vaz