Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (16)
Raspunsuri - Pagina 2
daniela_daneza spune:
Georgiana, plecasi? Cand revii de la tara ?
Nasica Sun si au am avut cica un ulcer in facultate , dar de care nu am stiu, iar acum 3 ani am luat "bacterio pilor " din vacanta , din Palma De Majorca....si a fost groaznic la aendpscopie, m-a chinuit prietena mea de ma zapacit....dar a trebuit sa o fac ca altfel nu depistam ce aveam....si am facut tratament, am tinut regim si acum sunt bine, slava Domnului....dar evit anumite mancaruri cu prejeala, mai mult fiert, fara alimente sau bauturi acide....si ar trebui si fara si
....
Nu stiu daca sa merg sa fac si eu prajitura 20 acuma sau maine dupa ce vin de la servici...ma mai gandesc!
Corina, imi pare rau de ceea ce t-i s-a intmpplat ..dar vecini de astia am si eu, chiar azi dimineta ma trezesc cu administatorul blocului la usa , ca sa iau de pe hol vechile geamuri...m-a busit rasul cand l-am auzit i-am raspuns, dar vesela " eu mi-am schimbat geamurile anul trecut, asa ca nu sunt de la mine, de la vecina, dar el a venit chitit ac tot ce se intampla rau la etj .7 e de la mine" ...m-am saturat de ei...vreau sa ma mut ...
Adriana, fata mamii ce face ginerele , este bine?Pup!
Va sarut si va mai astept pe aici.Sau sunteti mahmure!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Mai sunt dar maine ma INDREPT! Sper k totusi sa ai o surpriza duminica la look-ul meu!
quote:
Originally posted by plici plici
seara buna
ma bag si eu ca musca, da ma treceti si pe mine cu ziua de nastere acolo, sa fie si la mine frumos happy B-day :) e 31 oct 78 ( o mica vrajitoare)
da scrieti nu gluma...va pup pe toate!
maimutz mai esti cretz? hai ca de-abia astept sa te vaz
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
plici plici spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Mai sunt dar maine ma INDREPT! Sper k totusi sa ai o surpriza duminica la look-ul meu!quote:
Originally posted by plici plici
seara buna
ma bag si eu ca musca, da ma treceti si pe mine cu ziua de nastere acolo, sa fie si la mine frumos happy B-day :) e 31 oct 78 ( o mica vrajitoare)
da scrieti nu gluma...va pup pe toate!
maimutz mai esti cretz? hai ca de-abia astept sa te vaz
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
hihihi tu esti mereu o surpriza
Daniela...ce zici ca ai luat din Palma? acolo ma duc si eu in vacanta in iulie ...
daniela_daneza spune:
Plici plici, nu iti fa griji ....ca poate nu am luat-o de akolo, poate dupa aceea s-a declansat.Este o bacterie dac , nu ma insel ...Dar stai linistita tu nu poti sa iei decat cateva kg. in plus la cate bunatati ai sa maninci akolo si cata sangria o sa bei...
Mi-ai facut pofta ...mie mi-a plakut tare mult.In ce staiune mergi? Prin ce agentie ?
Sunule, nu ai musafiri?
Restul..pe unde umblati .Unele sunt motivate: Adina la munte, Adriana da de mancare sotiorului, Krelia, nu are acces la pc...GEORGI LA MAMA EI ..dar celelalte...
Vorba cantecului : din cati am fost aseara am ramas numai noi 2/3/4...
Dany
plici plici spune:
pai mergem la hotelul asta http://www.grupotel.com/index.php?idh=23&le=en&pg=ver_hoteles&origen=
e pe plaja Palma del Playa din cate am inteles. Rezervarea e prin Go Travel (sun poate ii stie ca ei se ocupa de "calatoriile" de afaceri ale unora hiihih)
sincer imi taraie popoul sa plec, demult vroiam sa ajung acolo. Iar sangria si paella...mmmm.....ce bale am...hiihih
Himmelsduft spune:
Am intrat scurt sa va urez Seara placuta si Noapte buna. Intru maine, asa ca pina atunci imi motivati absenta.
Pupicuri la toate optimistele,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
daniela_daneza spune:
Odihna plakuta lui Him si IRI !
Pe maine , cu voi , atunci!
Dany
teodora35 spune:
pup optimistele ma retrag si eu la nani ca maine ma scol la 4,45 dimineata ma duc la munci va invidiez ca stati acasa si eu trebuie sa muncesc
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Teo, nu fi suparata ca si eu muncesc maine.Numai ca nu asa de matinal.De la 10.00.Somn uosr si tie!
Dany