Mamici de mai-iunie 2006(84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Asa este Diana, ar trebuie sa stau in pat...Dar ce sa fac: stau bine cu teoria dar cu practica...Tu ce fel de contractii ai??? Contractii dureroase sau B. Hicks?? Eu am si unele si altele , am mai luat no-spa ca altfel ma suiam pe pereti.

Virgi...hai cu vestile bune!!!!

Roxana 37sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Si eu am cazut din pat. Am avut cosmaruri. Ieri m-am panicat cand mi s-a spus ca doctorul meu isi lasa pacientele sa se chinuie si ca numai dupa foarte multe ore intervine cu o cezariana daca nu reusesc sa nasca. M-am sburlit deja, sunt ca un arici in permanenta si mi-a pierit cheful sa nasc. Imi vine sa ma ascund, asa cum vroia sa faca Ioana inainte de nastere, doar ca pe mine m-a apucat mai devreme...
Nu-mi place sa mi se limiteze optiunile...

Lacri 36+4

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nastere usoara, Doroti! Te asteptam cu vesti !

Fetelor, eu l-am scos pe Serghei prima data la 5 zile (marti l-am nascut si duminica a fost prima iesire serioasa)..era frumos afara, am fost la bunici in gradina la un gratar, el a dormit linistit in scaunelul de masina afara. Si pe Katja tot asa am scos-o. Dar nu am motive religioase de nescos afara. Pentru fetele ortodoxe religioase stiu ca trebuie sa iti faca preotul ceva slujba speciala (parca molifta se numeste) inainte de a iesi din casa cu bebe. Din punct de vedere al sanatatii lui bb, e bine sa se inceapa in prima saptamana sau dupa o saptamana macar , ajuta la sistemul imunitar. Evident, cum spunea si Carmina, nu daca e ger, canicula, ploiaie (sau mediu foarte-foarte umed).
Plimbarici placute!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata fetele!
Azi si io merg la control. Abia astept sa vad ce imi mai zice dr.

Mary e superb cavalerul tau

Lacri lasa ca poate ai travaliul rapid cu dureri doar de la dilataie 8 in sus ca mine si alea sa dureze 30 minute(sau mai putin)

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ina da tu nu pove nik de Katia? Cum a reactionat si reactioneaza la bebe mik?

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DOroti nastere usoara si bebelina sanatoasa!

AMA ma uitai si eu la bebelul tau...si e cel mai frumos bebel din lume!sa creasca mare si voinic!ca acum ii ca un puiutz!de fapt chiar asta e....

RAALUCUTZA38+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

hai sa va intreb ceva...ma simte careva un junghi deasupra burtii??e ca o durere de muschi intins si ma doare cand rad cand imi suflu nasul...cand mi se incoarda burta....simt ca e bebelul acolo si il simt mereu...dar ce sa fie nu stiu.........

RAALUCUTZA38+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ioana, am uitat un lucru esential! Cum a fost in spital cu hainutzele de bebe, e cald? eu am luat vreo doua cu maneca scurta si una cu maneca lunga si atat. e suficient?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alda, nu mai ai timp sa dai pe-aici, asa-i? Cum a decurs nasterea? Ai fost multumita de doctor?

Lacri 36+4

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Hallo fete. Raportam si noi la 1 luna 2.220 kg si 45 de cm plus doua poze trimise in contul comun (click pe link) :))

Bogdanai si nastere usoaraaaaaaaaa si refacere rapida. Un bblush dragalash si sanatos iti dorim

Mergi la inceput