Mamici de mai-iunie 2006(84)
Raspunsuri - Pagina 5
virgi spune:
Salutare
Am ajuns acasa in sfarsit......asta ca dupa medic am fost la un shopping undeva departe tare de casa.
IN concluzie, BB este ok, desi l-a bagat pe lee in sperieti putin ca nu-i vedea lichidul..dar in final s-a gasit si asta. In timpul echografiei m-a intrebat tare mirat daca am avut "vaginal discharge".nu stiu la ce s-a referit exact dar eu n-am avut nimic.
Analizele la sange, inima...au iesit ok.....cica-s sanatoasa.
Intrucat bb inplineste 38 de sapt. exact miercuri.....a ramas sa facem cezariana miercuri 17 mai.....la 9:30 dimineata la mine....asta insemana 3:30 dimineata in rom.
Nu pot sa-mi aduc nimic cu mine.....asta o stiam...nici macar cu cosmetice nu ma lasa..si asta nu-mi place..dar asta e.
Am vorbit cu anestezistul..si i-am spus ca nu vreau anestezie generala, ca vreau sa-l vad pe bb imediat...si a fost de acord....deci voi avea anestezie de la brau in jos.....
Cam astea sunt noutatile..asa ca n-ati scapat de mine...!!!
Diana si Claudia
virgi spune:
Doroty - sper ca ai nascut deja..si-ti tii fetita in brate. Te asteptam cu vesti.
Papadie - am vazut-o pe cea mica...e o dulce si o frumoasa.
Ama - ai un adevarat cavaler....forografia unde Seby doarme pe piptul tau este superba.
Laura Ioana spune:
Felicitari tuturor mamicilor! Maggyc felicitari pentru bebe Nechita, sa fie sanatos, iar tie refacere rapida
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mamanati spune:
Buna fetelor,
PE 12 MAY, LA ORA 23.25 A VENIT PE LUME NATALITA-ELENA A LUI DOROTI!!! MAMICA SI MINUNEA MICUTA SUNT BINE. O SA REVINA EA CU DETALII.
FELICITARI INCA ODATA DOROTI!!! SA-TI TRAIASCA PUIUTA, SA FIE SANATOASA SI ASCULTATOARE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
MULTA BAFTA CELORLALTE BURTICUTE IN ASTEPTAREA BEBEILOR.
Nati si minunea din burtic 26+
26octombrie spune:
DOROTI ce bine, ce bine, ce bine! Sa fie sanatoasa Natalita, sa va aduca numai zambete si sa va umple inima de fericire!!!
Luana si Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
virgi spune:
Bine ai venit pe lume micuta Natalia - Elena. Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Monnica spune:
Si-a cumparat cineva pompa de san de la Chico cu para?
Eu mi-am cumparat si am impresia ca nu este buna de nimic . Am incercat-o asa pe mana sa vad daca etanseaza si trage. Dar....pauza. Ma gandesc ca nu ma pricep eu si am zis sa va intreb si pe voi.
Monica 36+
Lya spune:
Doroti,felicitari pt minunea NATALIA ELENA!Sa creasca mare,sanatoasa,necolicioasa,iar tie laptic mult si te asteptam sa ne povestesti cum a fost si .......poze cu micuta printesa.
Nati,multumim !Toata ziua am pandit sa vedem daca nu a nascut Doroti!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Diana79 spune:
DOROTI FELICITARI PT BEBELUSHA NATALIA-ELENA. SA VA BUCURATZI DE EA, SI SA FIE SANATOASA.
Virgi abia astept sa te vad mamica, sa ne dai de veste cand ajungi acasa cu bebelusha. Mia ai un pic...ce mai e pana pe 17???
Diana 36+ cu Nicole Evelyn