Am mare nevoie de ajutor!!
Raspunsuri - Pagina 3
mazzel spune:
da da ce stresant,foarte adevarat
da si femeile se "tem"sa doarma singure acasa, si cand mai scartzaie cate o mobila jos, si una, alta... totul e un stres pe lumea asta..
michelle7 spune:
pai acum depinde ce vrei de la relatie .daca cauti motiv sa te desparti atunci aplici metoda ochi pt ochi. daca insa vrei sa-ti salvezi relatia, un morcov in plus nu reprezinta un pas inainte.parerea mea
mazzel spune:
quote:
Originally posted by michelle7
pai acum depinde ce vrei de la relatie .daca cauti motiv sa te desparti atunci aplici metoda ochi pt ochi. daca insa vrei sa-ti salvezi relatia, un penis in plus nu reprezinta un pas inainte.parerea mea
deci pt tine un barbat=penis, , si nimic mai mult, nu zic ca nu o fii asa, dar fii si tu mai discreta, ne citeste lumea , tzutzutzu.
michelle7 spune:
nu cred ca un barbat = .... dar in contextul in care tu iti iubesti barbatul , amantul ce e ? vitamina C?
Elise spune:
acu', serios, asa e: si nu e vorba de salvat relatia.
ci de faptul ca din disperare nu iese nimic bun.
doar diverse...rahaturi, ca sa fiu politicoasa.
si iti mai faci un bine in plus.
pe langa ala facut de el!
ti-e sila de consort, sa iti mai fie si de tine.
toate sansele sa iti recapetzi echilibrul si serenitatea in felu' asta...
Elise
mazzel spune:
aveti voi dreptate dar na, chestiile astea se rezolva cu barbatul in stilul propriu si personal, incepand de la diplomatie pana la tigaie, si nu cu forumul public, este?
da michelle de ce modifici si scrii morcov in loc de penis, zau ca suna mai distractiv, mai serioasa mai esti azi
michelle7 spune:
pai tu ma certi si dupa aia ma intrebi de ce modific, bey , stai prost cu memoria. te rog lecitineaza-te . auzi da de ce ai inchis celalalt cont ca nu mi-ai spus
mazzel spune:
quote:
pai tu ma certi si dupa aia ma intrebi de ce modific, bey , stai prost cu memoria. te rog lecitineaza-te . auzi da de ce ai inchis celalalt cont ca nu mi-ai spus
pai nu te-am certat......stai nu da, motivele sunt personale, , nu ma certa, hai ca eu imi iau morcovelul si mergem la nanic ca la noi e tarziu si morcovelul meu e obosit, nu are chef de iesit cu altele sa imi dea mie verde, stii tu , ,
(si sa nu-ti fie rusine ca esti romanca, inainte de toate esti om, de oriunde ai veni)
michelle7 spune:
bey nu mi-e rusine. am inceput si eu dramatic, ca stiam ca atrage masele. mi-a fost rusine doar atunci pe moment.mi-a trecut dupa 1 ora
mazzel spune:
quote:
bey nu mi-e rusine. am inceput si eu dramatic, ca stiam ca atrage masele. mi-a fost rusine doar atunci pe moment.mi-a trecut dupa 1 ora
michelle stiu, te inteleg perfect, ce pot face este doar sa sper ca intr-o zi situatia se va schimba si nici un roman nu va mai incerca sentimente de astea, cel putin, nici un roman intreg la minte, dar sa stii ca nu romanii sunt de vina ca popor pt ce se intampla, ei sunt victime, noi toti.
fii si tu optimista...si fa ca si romanca asa incat altii sa fie mandrii ca TU esti romanca.