Cluj rulz! (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Ciao fetelor!

Azi e ziua mea de stat cu copilu si profit ca se joaca singur si il neglijez un pic in favoarea DC -ului

Vad ca tot vorbiti de Baby Expo......io nu stiu prea multe detalii , sper sa fie totusi bine organizat si sa nu ne calcam pe picioare cu copii dupa noi la cit de dornici sunt clujenii de un tirg pt copii.
Cel putin asa am eu impresia ca va fi avind in vedere ca nu stiu sa mai fi fost baby expo la Cluj.
Sau a fost si nu stiu eu???????

Atita stiu ca sora mea o sa aiba o prezentare de costume de carnaval simbata aia si o sa-l imbrac si pe Darius in ceva printisor/cavaler/motanel/spiderman............sa misune un pic pe scena la final.

In rest is destul de trista ca-mi pleaca fata care sta cu copilu si tare rau imi pare dupa ea .....vad ca anul asta toate ghinioanele se abat asupra mea
Nu prea cred ca o sa-mi gasesc una la fel ca ea avind in vedere ca nu stiu pe nimeni si trebuie sa dau anunt la ziar ca pot selecta cit de cit ceva.Daca stiti de cineva sa ziceti !

No va pup pe tate la gramada ca am neglijat destul cupilu ... si tree sa-l scot afara.

pa

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:

Fetelor cand o sa am putin timp liber o sa-mi scriu impresiile despre Cluj ca fost locuitor al Bucurestiului. Sunt in Cluj mai multe aspecte negative decat observa un localnic si sunt cu atat mai suparatoare cu cat vii in Ardeal asteptand sa dai peste o zona cu influente de educatie si civilizatie occidentala. Iti spune cineva vreodata "pardon, scuze" daca te loveste accidental pe strada? Si asta e unul din lucrurile foarte mici In esenta problema e ca venind aici ai asteptari care iti sunt inselate iar mergand la Bucuresti esti pus in garda pentru ce e mai rau si nu esti surprins.
Scuze pentru divagatie! Pe voi aproape ca va iubesc, pentru ca sunteti cazuri speciale

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

ai spus excat ce vroiam sa scriu si eu aseara...dar m-am abtinut pt a nu primii roshii in freza!
sunt fosta locuitoare a bucurestiului......si am venit aici cu sufletu` deschis catre o civilizatzie mult invidiata de toate celelalte parti ale romaniei.....dar e cam ca la: "pomu laudat."
sunt aspecte pozitive si negative de fiecare parte, dar nu e nici pe departe asa "negru" bucurestiul, dupa cum se crede...

sorry pt interventzie.

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxanicea te invit la ca sa punem bazele clubului bucurestenilor in Ardeal ca in Bucuresti exista unul al ardelenilor exilati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Roxanicea te invit la ca sa punem bazele clubului bucurestenilor in Ardeal ca in Bucuresti exista unul al ardelenilor exilati

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

ok, ne vedem! la o cafea sau bere, nu conteaza, pretext sa existe!nu beau bere, dar agsesc eu altceva sa trag la sorbitura.
o luam si pe exilata flavia?
cine mai vine?

facem club! hihihi! si flavia(impreuna) cred ca tot exilata e si ea: d eprin timisoara ajunsa pe aici!

cine s emai inscrie?

asteptam membri noi ,cotizantzi obligatoire!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

roxaniceo pun pe tine (sti tu:)

Da ai dreptate, tot exilata si eu, dar mie nu-mi place la nebunie nici un oras din cele prin care am stat (TM, Buc si CJ), mie imi place intr-o statiune sau la tara, da sa fie la munte, musai

Daca din toamna se deschide Cora, Mall... cred ca incepe sa-mi placa mai mult Clujul (nu ma bateti:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pai daca voi faceti club pro Bucuresti trebe sa facem si noi club pro Cluj.Mie imi place Clujul si de mica mi-am dorit sa stau aici.
Deci astept si eu doritori sau doritoare.

Miha imi pare rau ca iti pleaca fata.Stiu ce rau e sa cauti dar si mai greu gasesti sa iti placa.

Fetelor pe mine m-a apucat depresia.Am fost eu suparata dar azi cand farmacista de la noi m-a intrebat ce e cu mine ca nu arat prea bine m-a apucat rau de tot.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Servus fetelor! Sunt o viitoare mamica si am cateva intrebari la care numai voi imi puteti raspunde. Exista aqua aerobic pentru gravide in Cluj? Daca nu, atunci gimnastica pentru gravide sau cursuri de pregatire pentru nastere? Si inca una - a nascut vreuna din voi cu dr. Sprinjan (Stanca)? Merci mult

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Nana Sim -multumesc tare mult pentru sfat.Am sa te rog sa-mi spui unde il gasesc pe dr.Muresan,eventual un nr.de tel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Nana Sim -multumesc tare mult pentru sfat.Am sa te rog sa-mi spui unde il gasesc pe dr.Muresan,eventual un nr.de tel....

571 184 la cabinetul particular. Bafta!

Stanca daca te-ai necajit atata in ultimele zile cred si eu ca se vedea pe fata. Ia de la mine si de la zanul si du-te acum la Yves Rocher la Galeriile Ferdinand, cumpara niste bilute parfumate de baie (1.9 RON/buc), fa o baie parfumata (de la Roxa citire) si spune-ti 5 minute continuu "sunt frumoasa, puternica, am o familie si pot sa fac tot ce-mi propun".

Roxanicea si intreg clubul de exilati, putem sa ne vedem oricand doriti, cu exceptia acestei saptamani, maine plec la Mamaia.
Apropo gagici, nu se prefigura o intalnire "ca fetele" saptamana viitoare? Ia luati atitudine!

Roxa-boxa m-am intalnit cu zanul tau la gresie si faianta. Am obtinut o reducere de 20% si nu stiu de ce, ca n-am cerut, n-am negociat ... mare e Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

CristinaGoji pe mine m'a operat dr sprinjan. sunt pacienta lui cam de 2 ani, si sunt foarte multumita de el. intotdeauna s'a purtat super dragut, mi'a explicat absolut tot, cu rabdare... si asta e mare lucru, crede'ma, pt ca sunt o pacienta f. f. f. dificila ! si m'a sprijinit si moral extrem de mult, ceea ce a contat enorm pentru mine. eu chiar numai cuvinte de lauda am despre el, de fapt despre tot personalul de la stanca, cu care am avut contact cat am stat internata. toti eu fost deosebiti, si conditiile au fost f bune - extrem de curat, macare buna. am fost foarte placut impresionata.
la lauze si nou nascuti nu stiu cum e, dar la terapie intensiva si operate a fost super ok.
probabil vor fi si alte pareri. eu ti'am spus din experienta mea. am schimbat o gramada de medici pana am ajuns la el, si majoritatea somitati... si sunt extrem de multumita acum.
multa sanatate iti doresc, si sarcina usoara !

alexa si mami

Mergi la inceput