Cluj rulz! (51)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
roxaniceo pun pe tine (sti tu:)
Da ai dreptate, tot exilata si eu, dar mie nu-mi place la nebunie nici un oras din cele prin care am stat (TM, Buc si CJ), mie imi place intr-o statiune sau la tara, da sa fie la munte, musai
Daca din toamna se deschide Cora, Mall... cred ca incepe sa-mi placa mai mult Clujul (nu ma bateti:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
offffffff, sa se deschida odata si ceva mai de doamne ajuta decat metro.....;noroc cu selgrosu` de s-a mai rasfirat nitel lumea de pe la metro....ca daca nu era alt loc de aprovizionari....
astept sa hotarasti unde si cum ne vedem.
nana_sim, drum bun catre mamaia si poate prinzi ceva vreme si de o plaja!
pupici tuturor!
roxi foto
svety spune:
Mie mi-e tare rau. Ceva ca o indigestie, si nu am pus ninik in gura azi decat Gesol. Nici nu m-am putut ridica din pat. Sper sa nu fac hepatita.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
seara buna girlz
iaca incerc si eu timid sa-mi fac simtita prezenta in schimbu de seara-de daca tot lipseste Mariana.Mihai aterizeaza de la Budapesta
la 12 noaptea si ma intreb daca rezist pina atunci sau cad lata.
Stanca si eu is fan declarat Cluj dar fetelor hai sa fim serioase io-s impotriva oricarui club care ne-ar putea diviza.
si draga mea o infuzie de autosugestie e absolut necesara, completata poate cu o cosmetica+masaj de relaxare.
Simo am decretat amanarea intalnirii ca-ntre fete pe saptamana viitaore pentru ca nu erau membre de vaza ca Mariana si Roxana luni si marti, si de maine nici tu.drum bun la Mamaia si cine stie poate vraja marii te va inspira si reusiti ceva.
Svety, poate e o enterocolita, eu am trecut prin ceva asemanator acu o luna de m-a secat.ce e aia Gesol?si cum se manifesta dtarea?ca sa-ti spun ce sa iei ca-sexperta din pacate.
Oana , n-am uitat ce m-ai rugat dar nu am dat inca de Maria, mai incerc si maine.
fetelor, unde pot sa-i comand un tort bun bun eventual cu ceva desen haios ptr ziua Theiutzei?
va pup dragelor
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
waw acuma am vazut ca mi s-au ingalbenit stelutele
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
nana_sim spune:
Cristiana e rost de pentru stelutele galbene! Vezi ca tort bun poate sa-ti faca doamna pe care o stie Oana. Nu stiu ce desene si figurine stie sa faca pe el dar stiu sigur ca lucreaza curat si nu pune porcarii in el iar asta pentru copii e foarte important.
Gagici s-aveti o zi cu spor!
CristinaGoji spune:
Alexa IoanaMerci mult de raspuns. Iti sunt recunoscatoare. Il cunosc pe dr. Sprinjan, dar nu ca si doctor, si n-am auzit nimic de el de la alte fete care au nascut. Ca om stiu ca este tare de treaba. Speram ca va fi totul bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 18+
steaua spune:
In sfarsit gasit putin timp de scris!
Am sosit diminik din excursie. Fost foarte bine. Copii fara probleme. Vreme beton.Dar, io m- am topit de dorul lui Alex. Si el de al nostru: nu a facut kk doua zile, ne cauta prin toata casa, in ultima noapte nu a dormit aproape deloc, iar ziua a plins ffff mult (ceea ce nu-i sta in caracter) si nu a vrut sa manance. Cand am ajuns seara acasa ne-a strans in brate pe amandoi si nu s-a dezlipit de noi.
Tre sa fug!
Pa!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
svety spune:
Neatza.
Ma simt mai bine. Aseara am tras si o febra, dar acu mi-e mai bine. Gesolul e praf d-ala ce se dizolva in apa, pt. hidratare orala dupa. Are acum fel de fel de denumiri. Al meu e Prolyte. Se ia musai ca te pune pe chicioare.
Eu imi bat capu'cu Baby Expo ca nici cum nu-mi merge formularul de inscriere si am nervi
Da unde-i Mariana? Sau n-am fost eu atenta? O fi zis ca pleaca pe undeva...?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
neaaataa!
am fost la control cu gaza si e ok, mai muceste umpic dar e normal.si nu mai sforaie noapteainsa are niste aere dupa mancare ca un adult(ragaie ca sa ma exprim plastic)si asta numa dupa operatie.se pare ca din viteza inghite aer.
Simo mersic, o s-o sun si pe Oana, la cofetaria Pralina fac torturi dragutedar parca sunt prea colorate , sigur sunt pline de E-uri.
Cristina bine ai venit in trupa, sarcina usoara si bb sanatos
Thea Alexia
noi si Roma 2006
codruta_grg spune:
Ella, pe siteul de la babyexpo scrie ca se mai fac inscrieri. Svety incearca dar nu reuseste. Incearca pe www.babyexpo.ro
CristinaGoji gimnastica in apa nu stiu, dar gimnastica pentru gravide si cursuri prenatale eu am facut sus in Zorilor, la ProVita (in spate la Catellari). Nu mai stiu cine mi-a zis ca sunt in concediu ori luna asta ori luna viitoare. Oricum, incearca acolo.
Svety, acuma am citit ca ai fost bolnavioara. Sanatate
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI