Cluj rulz! (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fete dragi!intrebare!stie careva vreun ecograf pentru sani?nu vreau mamografie-am facut vreo 3 si cica nu am dacat mastoza cu un chistulet si nu mai vreau neaparat sa am iradiez din nou!Pb este ca ma cam doare sanul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa

azi am fost tare full, acuma am ajuns acasa, am fost si-n Metro sa cumpar ceva wc-uri ptr casa la oferta speciala si in Selgros, is varza si leftera.

Stanca sanatate lui Razvan, noua ne-a prins tare bine siropul Stodal care e homeopat si f bun la gust.
la pizza a fost fain, Thea a fost f linistita si cuminte pina a venit pizza, a mancat una buna si apoi , parca ar fi mancat jar s-a pus pe fugit prin Napoli de capia toata lumea de ras.si a fugit pina a fost leoarca...si-mi aminteam ce a zis dr Ene"incercati s-o tineti cateva zile sa nu faca efort".asta la noi e aproape imposibil.sper sa fie totul ok miercuri la control...
legat de cealalta problema, imi pare rau ca a fost alarma falsa, sincer.keep trying, va tinem pumnii!

Florina , te-ai indragostit de Bucuresti?waw.io-mi mentin aversiunea fata de capitala prafuita , aglomerata si plina de oameni artagosi sau fitzosi.
Simo, sa nu te superi,acuma nu vreau sa generalizez, normal, asa cum nu toti ardelenii sunt blegi si incetzi dar...sunt convinsa si stiu ca exista si lucruri frumoase care probabil mie nu mi-am placut fiindu-mi dor de casa.dar am stat aproape un an si nu m-am adaptat.
si repet, e parerea mea, nu inseamna ca e litera de lege.de fapt cred ca locul unde esti acasa e cel mai drag
si sa stii ca ti-am tinut pumnii din suflet la exam.

Simo cum a fost la todea?

pup iu fetelor

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

carrie, te-ai ingalbenit si tu! felicitari!

stanca, am uitat si tin demult sa-ti multumesc pt recomandarea de strudel de la metro! am luat deja de cateva ori si uit sa-ti multumesc.
o fac acum...chiar daca e cu mare intarziere.

pupici la fetili!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Banuiesc ca nu-ti faci hop-top testul, Stanca, tocmai asta-i chestia sa nu devi prea.... Io tare mai vreau unu, da va anunt daca mai reusim. Sa stii ca am citit ca nu se da la copii sub 2 ani si-s tare stricta cu prospectele. Daca nu-mi place ce scrie, poate sa-mi prescrie si doc.univ. Dar asta a fost la indemana si i-am pus tot pe batista. Nu i-a facut rau, dimpotriva.

Ia sa-mi spuneti mai multe despre doc. homeopat ca eu sincer stiu tare, tare putine...defapt ninik .

Baby-B. iti impartasesc dragostea fata de capitala. Eu is lesinata cand ma duc la B, din 2 motive: imi place si merg pe jos. Asta e. Noi avem rude in sectorul 6 si ajungem destul de rar din pacate.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

No, ma duc sa ma culc...il mai las si pe Mihai o leaca.

Noapte Buna.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Tzuca la dr. Muresan poti sa faci echografie la san. Si eu sunt in lupte cu mastoza chistica, pe moment am eu victoria, si la el am putu vedea chisturile.

La Todea a fost chiar neasteptat de bine, avand in vedere ca m-am dus spre a-l testa, dar mai multe nu zic pentru ca trebuie sa mearga si Flavia si nu vreau sa-i influentez judecata.

Stanca si Svety tinem pumnii pt bebe2 !!

Fetelor cand o sa am putin timp liber o sa-mi scriu impresiile despre Cluj ca fost locuitor al Bucurestiului. Sunt in Cluj mai multe aspecte negative decat observa un localnic si sunt cu atat mai suparatoare cu cat vii in Ardeal asteptand sa dai peste o zona cu influente de educatie si civilizatie occidentala. Iti spune cineva vreodata "pardon, scuze" daca te loveste accidental pe strada? Si asta e unul din lucrurile foarte mici In esenta problema e ca venind aici ai asteptari care iti sunt inselate iar mergand la Bucuresti esti pus in garda pentru ce e mai rau si nu esti surprins.
Scuze pentru divagatie! Pe voi aproape ca va iubesc, pentru ca sunteti cazuri speciale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetele!
Am inscris-o pe Petra la concursul de la babyexpo. Concuram cu 3 copii mai mai cu aproape 2 luni. Noi suntem in sesiunea de duminica, la 11.30. Sper sa ne intalnim pe acolo.
Svety, nu l-ai mai inscris pe Dani?
Cred ca voi avea o escapada sambata si duminica (mergem la Vatra Dornei sa facem RiverRafting) si am sa o las pe Petra cu mama (pt prima data)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Codrutza, se mai fac inscrieri? unde? mai exact...
Tinem pumnishorii!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neaaataaa

is f bine dispusa desi am cam bagat o insomnie de la luna plina cred.

thea e bine, maine mergem la control.nu mai fornaie noaptea.

Stanca cum e Razvan azi?

fetelor de ce concurs vorbiti, ia dati detalii...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona sansele mele pentru bebe sunt spre 0 .Ce ma enerveaza e ca daca imi intarzie imi fac sperante ca proasta.

Cristiana multumesc de sfat dar parac ia mai trecut cu asta.Vreau sa trec sa ii iau sirop de pin de la farmacia naturista.

Sa nu uit e foarte bun pentru mastoza tratamentul cu Mastodynon si extract de muguri de zmeur.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput