Cluj rulz! (51)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanicea spune:
svety, ma regasesc perfet in faza cu prestatu` de gimnastiq....si ingrahsatu`. in loc sa simt ceva ameliorari..eu ma ingresunesc........
offfffffffff grea meseria asta cu slabitu` ! mama ei de viatza!
seara placuta tuturor!!!!!!!
pupici
p.s flavione-tunsulone, tragete-0n chip si nu te mai prosti! sa iti aduci aminte, uitandu-te la fotoasele respective, de primele saptamani de sracina. ce ati hotarat cu maisna? ai gasit informatziile trimise pe mess?succese!
roxi foto
svety spune:
Neatza.
...eram pe pag.3. Atat see ya later.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
baby-boom spune:
Servus, prietenele mele!!!!!!!
Am ajuns asta noapte din Bucuresti...care mi-a placut la nebunie...jur ca nu mai vroiam sa vin inapoi...m-am tzacanit io, ca de obicei lumea nu prea vine incantata de acolo...vreau si io sa traiesc la metropola...hahaha!!!!
Ce sa va mai zic io? Examenul a fost mai dificil decat ma asteptam...el a fost structurat in 4, si 3 parti au fost o.k., dar una a fost teroare, cam prea trasa de coada, dupa umila(foarte umila) mea parere....rezultatele le vom avea in cel mai bun caz in iunie...io cred ca prin iulie, caci si examenul trebuia sa aiba loc in aprilie, si a fost amanat.....sper sa fie bine....
...btw, Simo, am aflat concurenta: pe posturile dedicate romanilor a fost de 540 oamneni...pentru 25 locuri....iar bulgarii doar 320...ca sa nu mai zic de maltezi sau irlandezi...cate locuri atatia inscrisi....ce ti-e dom'le si cu romanii astia
Trebuie sa va zic o fata SHOK:::: ieri eram la nejte prieteni ai prietenilor nostri la gratar, la curte(cu beton...va avea relevanta mai tarziu)....si pt. ca Elise a fost f.f.f.f. rea toata sederea la Bucuresti a mai luat-o si mihaita in primire..asa....si la un moment dat statea fata mea in carca lui Mihai si ii arata asta nuj'ce pisici si catzei si alea-alea...si incepe fata mea sa se zmuceasca si sa se scalambaiasca, ca sa coboare jos....si se aruna o data, o prinde al meu...a doua oara iar redreseaza situatia....aaaa, si mai trebuie sa va zic ca oricat insistam io Mihaita nu o tinea de maini ci de picioare....ca cica ma prea panichez....si a treia oara se arunca fata mea(repet, jos era beton), face o pirueta in aer, si aterizeaza IN PICIOARE)....bey, a inghetat stiti voi ce in mine...ca sa nu zic in Mihai....saracul nu si-a revenit din shok nici dupa 2 ore.....
Si asta a fost intamplarea cea mai cea din Bucuresti......
...si......mi-e dor de voi, mergem la o cafea, gagici??????
Florina, super indragostita de Bucuresti, bata-l vina!!!!!
poze cu noi
nana_sim spune:
Scurt ca-s prinsa rau!
Flavia Maria eu am programare la Todea AZI! Te tin la curent daca vrei, desi poate ar fi bine sa nu-ti influentez opiniile, io-s carcotasa rau la medici!
Florina ma bucur ca ati trecut hopul. Acu' intelegi de ce la aproape 2 ani de cand m-am mutat aici inca mai tanjesc? Si tot n-ai dimensiunea pe care o am eu, cu toti prietenii acolo si cotloane dragi din studentie si de mai apoi ... offff. Tinem pumnii pentru rezultate iar Elise ... bravo ei de zvarluga. Da-o la catarat si la schi ca sa invete sa cada controlat.
Roxanicea stii de cand ma tin sa-ti spun ceva?!! M-am uitat pe pozele tale si ai avut o rochie de mireasa mortala, imi place de ma topesc dupa ea!
Roxa-boxa hai, adresa magazinului/depozitului cu gresie!
Pentru restul gastii si !
Simona
asi spune:
Ciao fetele!
Ce de ati scris in we dar azi v-ati lasat pe tanjala.
Mie mi-a trecut raceala dar i-am dat-o lui Razvan care tuseste acum de mama focului.Am continuat insistentele mele cu scutecul si baietul meu cere sa faca pisu si nu a mai facut deloc pe el.Sper sa il tina ca tare sunt mandra de el.Nu ma asteptam ca in 2 zile sa se invete.Azi l-am pus sa doarma de amiaza si pana a adormit a cerut la pisu de 2 ori desi avea scutec pe el.
Eu sunt azi intr-o pasa proasta.Mi-a intarziat CM 2 zile si nici nu aveam SPM.Ma dureau sanii doar atat si inevitabil mi-am facut sperante.Azi am simtit ca curge.....Oare cand ma voi invata minte sa nu mai sper ca proasta.
Oana ma bucur ca iti place jobul si sanatate multa la Medeea!
Roxa astept sa ne vedem!
Cristiana cum a fost la piza cu gagalicea atomica?
Mariana sper ca te-ai distrat sambata si imi pare rau ca nu am putut!
Svety cum e Dani?
Flavia bine ca bebe e bine.
Florina la Elise acrobata!
Va pup si va doresc o zi faina!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
baby-boom spune:
Servus!!!!
Simo, deja ma gandesc la "pretexte" pentru mers la Bucuresti....si cum sa nu inteleg, cand io vazui o mik parte din el si tare am ramas incantata....adevarul e ca ne-a dus de curiozitate prietenul nostru sa vedem si partile mai urate...si am fost in Ferentari, care-i tare nasol...brrrr...da' ce-i fain nu poti contesta!!! Bafta azi la Todea...sper sa-ti placa, si sa ramai cu el, ca tare-i nasol sa cauti ginecolog!!!
Oana, ma poti ajuta cu o vorba buna de tot la gradi Millenium??? Ma bate gandul serios de tot s-o inscriu acolo in viitorul apropiat!!!
Gata, ca-i isterica rau, si tre' sa merg sa-l supervizez pe Mihaita...maselele, fetelor, maselele astea ne omoara....ii vor iesi in curand ultimele, ca e inflamata si isi roade degetele!!!!
poze cu noi
asi spune:
Ce ma fac cu copilul asta ca tuseste asa de tare?I-am dat Eurespal si sper sa ii treaca.
Evenimentele importante
Razvan
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Scurt ca-s prinsa rau!
Roxanicea stii de cand ma tin sa-ti spun ceva?!! M-am uitat pe pozele tale si ai avut o rochie de mireasa mortala, imi place de ma topesc dupa ea!
Simona
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
merci muult de tot pt aprecieri! as fi vrut-o vernil -fistiq....si sa am palarie boruri largi. asta daca as fi facut-o la un restaurant luxomanos nevoie mare....; dar asa....? daca am ales sa facem petrecere cu prietenii si intr-un loc destul de deschis si nu tocmai luxos, atunci...m-am mai conformat.
nu am fost o mireasa tipica...si sincera sa fiu nici nu as fi vrut.
merci oricum de complimente!
pupi tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roxi foto
svety spune:
Vai ce ploaie ne-a prins. Am fugit la posta ca ne-au sosit carticele. Tare frumoase. E singurul site de incredere - cel putin pt. mine - ca vad ce cumpar.
Stanca, pe Dani l-a ajutat Eurespal. Eu zici sa continui. Eu l-am dat si cu Vapo-rub pe pieput. Acu e bine. De fapt era rau ca puteam sa-i degajez nasucul. Sanatate lui Razvan-nazdravan. Auzi, mai stiu pe cineva care-si ia test daca-i intarzie CM 2 zile. Zice Mihai ca eu ma agit si daca-mi intarzie o juma' de ora. Da io am vrut...da no...
...iesim afara
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Svety eu nu am facut test ci doar mi-a intarziat.Continui si eu cu Eurespal ca l-a ajutat desi preferam ceva natural.Vezi ca Vaporub nu se da la copii sub 2 ani.Foloseste in loc Karvol picaturi pe perina sau picaturi in nas.
Evenimentele importante
Razvan