Cluj rulz! (51)
Raspunsuri - Pagina 6
carrie spune:
fetelor dragelor
maaai ce de ati mai scris harnicutelor!
sa va spunem de noi:Theiutza mamarutza e f bine.o zi dupa operatie a mai facut umpic de febra, secretii din nasuc si usoara indispozitie +cosmar noaptea,dar azi noapte a dormit beton, s-a trezit fresh, plina de energia ei specifica.dupa doua zile de stat in casa la recomandarea medicului azi am tasnit in oras si ne-am facut de cap, adica am ramas leftera.i-am luat sandalutze mortalede la Siesta si gecutza +doua palariute haioase de la Anaconda.
ma simt asa de usurata ca plutesc.acu ma pot gadi la petrecerea de ziua ei!
azi dupa masa am dus-o la ai mei care aproape intrau in greva de dorul ei, mananca de stinge si e ff bine dispusa.
amintirile din ziua respectiva se rezuma la copiii din salon, nimik despre operatie din fericire.
pe mine m-a apucat harnicia, mi-am facut ordine in dulap ceea ce e o provocare, m-am rasfatat cu masaj(apropo nu stiu daca v-am intrebat daca nu vreti un nene f bun maseur sa va vina acasa.la mine vine de 10 ani) si acuma ne-am luat un filmulet usor si vrem sa ne relaxam.
ceea ce va dorim si voua:)
Mariana, pupici de la noi si calatorie placuta in MM.cat stai?
distractie placuta cu sotiorul azi, eu as opta ca restaurant ptr Ernesto,iar ca zbenguiala nu prea stiu din pacate, peste doua saptamani de ziua fetei vin si prietenele mele cele mai bune(plecate una in Bucuresti si una la Tg Mures si vreau sa iesim undeva)
fetelor m-am gandit ca putem amana cu o saptamana intalneala sa fie si Mariana, ce ziceti?.daca ramane totusi sa ne vedem sa ziceti ca sa hotaram locatia.
Roxa ptr interesul vizavi de noi, sa-mi zici cum e "memoriile unei gheise".si mai spune-mi cum faci cus cus-ul, te rog!
felicitari pentru reusita cu somnul piticului pe canapea, e o realizare.
despre ce magazine vorbeati tu si Simona legat de gresie si faianta frumoasa?
eu am fost azi la casuta care prinde contur si deja tare o iubesc.in doua saptamani e acoperita.
Svety cand e Baby Expo?
Oana ma bucur din suflet ca-ti place la job, e ff important asta.ai un tricou de-al lui Dragos la mine, musai sa ne intalnim sa ti-l dau.e, ce zici de pretext?
vreau sa va pup pe toate acuma ca ma tot striga Mihai
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
tuchi spune:
bun pretext, cristiana. si eu ma gindeam la voi asa ca e telepatica treaba.
imi pun acuma un memento sa nu uit sa te sun dimineata.
somn usor la toata lumea si o duminica de vis!!!
mihaela ema spune:
Roxa nu pot sa vin la film ca miine dimineata plecam la taica-meu si venim tirziu dar daca ajung mai repede te sun.
Noapte buna celor care stau pe acasa si distractie placuta celor care
ies prin oras!
va pup
Miha
Darius 20.11.2004
roxana1974 spune:
fetelor! ce frumos e afara! ne pregatim de drum si noi
Imi pare rau ca tre sa va dezamagesc asa de tare roxanicea si Cristiana! Eu nu sunt o buna gospodina, am "gatit" cus-cus, dar nu-l fac eu de la inceput, mi se pare greu, nici nu stiu...am cumparat prostia aia si am prajit-o si fiert-o cum scrie pe punga...
Btw, Cristiana, nici la film n-am mai fost, poate reusesc azi cand doarme Serban...daca nu, habar nu am cand mai pot...
In plus, ma bucur enorm ca e asa de bine Theiuta, e clar ca ati facut un lucru bun cu operatia asta!
Vroiam sa te intreb ce mai stii de fetitele siameze, nepotelele Patriciei? Am vazut la tv o operatie de separare si mi-am amintit de ele...
Cat despre intalneala, sunt de acord cu amanarea cu o saptamana, pentru ca si eu plec in delegatie Miercuri si pana atunci sunt superprinsa, ca si dupa...
Simo, gresia de la Delta suna super. Despre cealalta mai pove, o sa-ti trimit pe mail niste poze cu ce am ales noi...calitatea e super! Preturile usor mai mici decat ce ai scris tu, dar usor...si locatia tot asa ramane, la Clujana, e o cladire galbena, numele firmei ti-l zic in mail ca acum nu-l stiu.
Cristiana, iti trimit si tie mail cu gresia si faianta...
revin dupa amiaza!
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
Ella2000 spune:
Neatza!
Mariana, unde ati fost pana la urma? mie Hubertus imi trezeste amintiri placute... acolo as merge!
Carrie, ma bucur sa aud ca Thea e bine! cine a operat-o? nu am fost pe faza!
ella2000 si printesele
carrie spune:
fetelor
Oana tocmai am vazut ca m-ai sunat dimineata, n-am avut telefonul la mine si era si pus nu stiu de cand pe silent...cum se scoala Thea te sun.auzi, unde ai acum biroul la job?
Roxana s-a facut, amanam o saptamana intalnirea sa fiti si voi.
mersi, astept mailul legat de gresie,tocmai am povestit si cu Simona o tura pe tema asta.
a, si cu cus cus-ul.si eu am da n-are nici o indicatie pe punga asa ca orice informatie e de folos
noi dimineata am fost cu niste prieteni in Gradina Botanica, a fost super super...si acuma ii asteptam pe Raluca, Stefania si Rares pe la noi.
diseara mergem la o pizza la Napoli cu asta mica, urati-ne succes.
Mariana, cum a fost ieri?asteptam detaliile picante.
va dorim o super duminica in continuare
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
svety spune:
Ioi ce dor mi-a fost de voi!!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
flavia maria spune:
Buna seara fetelor! Sunt cam neserioasa..scriu numai din "an in pasti" asa sunt gravidele mai capricioase ..sper sa nu fie cu suparare...va citesc periodic dar de scris...
Pot sa va scriu ca suntem bine, eu raportez niste greturi detul de lejere..nu se compara cu cele de la prima sarcina...am fost la dr si sarcina e ok, are 1 cm ...si este bine fixata..la dr Todea am programare in 22 mai ..sunt curioasa sa il cunosc!
In rest pot sa va spun ca sunt destul de instabila emotional ...acum rad in hohote ...acum plang din te miri ce motiv stupid...ideea e ca nu prea poti avea baza in mine ...sunt destul de aeriana si zapacita...
Roxanicea scumpa nu am facut poze in ultimele zile (chiar nu am dispozitie sa ma trag in chip ) dar sper sa ne vedem live cat mai curand!
Va pupacesc pe toate si va doresc sa aveti o saptamana faina si plina de succese!
P.S. lasati-o rogu-va mai incet cu retele si manacrurile ca mi se pune pata rau de tot pe manacrurirle voastre...
7+ si mama lui bebita(29.05.2004)
svety spune:
Deci...
Cristiana, parca tu ma intrebai, Baby-Expo e in data de 26-27-28 mai. Salutari "gagalicei".
La Bistra am bagat un frig...Imaginati-va ca nu am anuntat ca venim si nu au facut cald. Ditamai casa cu 3 nivele, frig terminal. Noaptea s-a incalzit ca socru a facut foc cand ne-am infiintat, dar s-a incalzit noaptea pe la 3. dar ce caldura...No dezbraca cupilu deja mucit. Saracu nici sa suga nu putea. i-am curatat nasul si m-am culcat cu el pe jos, ca Mihai dormea in pat tare bine. Asa am avut io chef sa dorm cu Dani pe jos.
in rest a fost ok. Dimineata m-am trezit cu un paiut in fund si pata pe socrela, da nu stiu de ce, biata. M-a rabdat pana la capat. La plecare mi-a dat 1 milion pt. ziua mea. Ma gandeam ca da-de se crapa pamantul sa ma primeasca si pe mine.
Mi-a intarziat CM, d-aia eram cu paiut in fund, si mi-am facut test. Deja ne bucuram cu Mihai. No ie! Nu-i asa simplu! Mai trebuie si pt. copii.
Da a fost bine. Acu mi-a venit CM si m-am calmat. M-am cantarit si cu ocazia ca m-am apucat de, am pus 2 kg. "Buna, sunt Svetlana si am 67 kg"[alcool.
Nu mai am ninik de declarat. Decat ca ma duc la nani pat. Va pupicesc, pe maine.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
Svety, m-ai spart!
Cristiana, maine scriu reteta cu cus cus, va pup,
Roxa - tre sa fug!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...