Cluj rulz! (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare!

noi ne gandim sa mai dam pe la padure!
Svety, cum e Dani? sper ca nu s-a racit! Paula doarme de cate ori o apuca si o las! da' nu o lasa Iulia! si eu iar incep ceva prin casa si iar le las balta... mai trag cateva printre dinti, d-alea urate...si ma calmez!le fac cand pot!

am vazut pozele de la intalneala!

sa aveti o zi super!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Sunt pe aici, citesc in fiecare zi dar sunt intr-o perioada foarte ocupata ca lucrez pentru 3 stapani simultan. Dau zor cu o evaluare ca saptamana viitoare am un team-building la mare si vreau sa ma bucur de el (il iau si pe zanul cu mine ca la mare se fac copiii mai repede decat in alte conditii)

Roxa mi-am ales pentru baie de la Delta Design si nu cred ca mai schimb, o pandesc de vreo 2-3 luni, ma duc cu regularitate pe acolo sa vad ca o mai au. Tot acolo am vazut si mov de sa cazi pe jos nu alta, e un magazin pe Bucuresti si altul pe Aurel Vlaicu. De bucatarie inca nu, am vazut ceva dar nu-s hotarata definitiv deci spune ce-ai vazut si unde ca-s deschisa!

Noi ieri am muncit la casa, am dat un strat de hidroizolatie, asta ca sa aiba liber zanul la pestera. Incepe sa semene a casa si ma simt cumva ciudat emotionata. E primul lucru asa de mare pe care il realizez.

Ma duc in lumea mea de evaluator, azi lucrez la domiciliu asa ca mai intru pe seara sa vad ce mai ziceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

In sfirsit am citit retro ca sint la job (2 simbete pe luna) si am apucat nitel timp.

Mariana am admirat pozele, nu pot sa spun decit BRAVO!!!!! minunate!
Roxana nu mi-ai spus cum a stat serban la tuns si ce a iesit.... Listuta mea a ajuns la tine? Ma atentionezi tu cind pot veni dupa ele sau te mai stresez eu mai incolo!
Simona , ti-am zimbit!
Stanca, eu fac o reteta de pui pe sare.... mi se pare mai simpla decit cea pe sticla si mai savuroasa (zic eu), e reteta cu care o fac atunci cind am musafiri pt ca nu am de lucru mai deloc si toti au fost f incintati! Daca vrei, o scriu.
Cristiana cum sinteti?

un week-end fain va doresc si ii tin pumnii florinei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Salutare fetelor!

Creolaeu am net de la UPC si sunt foarte multumita ...are viteza si nici nu se intrerupe decit atunci cind pica si cablu ceea ce se intimpla foarte rar.Costa cam 50RON pe luna.

Roxi ce as fi vrut sa bag un oki si io la distractia de aseara de pe mess ...io admir din umbra persoanele respective si ma tot minunez cum pot fi asa de pontosi

Nana simfelicitari pt casuta!

Stancapofta buna diseara!Eu fac puiul la rotisor in cuptor asa ca nu stiu alta reteta pt pui intreg.

No fug ca s-o trezit prapa.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

flavione-marione! esti? ce faci?
o putem lasa pe zilele viitoare? trebuie s aimi apara barbatu` si as vrea sa apuc si eu sa fac ceva papa.ca de o 5-6 zile in spital..i-o fi ajuns si lui. au avut grija finii nostri de el, dar as vrea sa il astept si eu amcar cu o supa chioara si ceva fripturista maruntzica.

daca nu se poate amana, atunci ne vedme mai incolo.
da-mi un semnal....ca am incercat pe mess i vad ca nu esti; ma gandeam ac poate apari pe aici.

pupici!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hop si eu.

Tocmai mi-am terminat de spalat chiuveta cu varf de vase; sunt ai mei parinti la noi (ca sa ma duca in MM) si am fost si noi multi la masa.
Copilasii dorm, sotu` doarme, (io la ciclu ), asa ca nu-mi ramane decat sa viu sa vad ce mai ziceti.

Simona, ma bucur tare pt voi cu casuta! Chiar ca ati realizat un lucru mare!

Oana, tot nu ne-ai spus cum e la job; iti place? Cum e fara copilasi atata timp? Cum a reactionat Medeea?

Roxana, cum a fost la chef?

In seara asta imi scot sotu` obligatoriu in oras! (dupa ce-i culcam pe prichindei); dar nu stiu unde; asa ca...vreau idei!!! Unde am putea sa mergem? Vrem sa si papam, eu vreau sa si dansam; mi-e pofta de mancarica de vinete de la ...(nu mai stiu cum ii zice)...cunoscatorii stiu ; dar apoi unde sa ne mutam cuibu`???
Astept idei, auziti?
Nu mai vine nimeni???

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

he, hei mariana draga.... in primul rind unde as merge? la hubertus, la sinaia (linga somes, am mincat azi o salata cu pui f mare si tare mi-a placut), la napoli (unde am gustat si eu mincarea de vinete si e f f BUNA, mersi roxa ) iar de dansat nu stiu unde ca nu am mai iesit de mult la asa ceva.

n-ai citit tot ca de scris am scris de job. e super ok, imi place si colectivul si ceea ce fac. sper sa ma tina entuziasmul si puterile.
cit despre copii, doar medea a suferit pentru ca in prima sapt de gradi a luat o viroza tare urita ce inca nu i-a trecut;asa ca sapt asta a stat acasa iar de luni merge iar, cu aceleasi plinsete cind o las...... dar care ii trec destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau gagici! Mai dar vad ca ati aparut pana la urma, no ase! Sa va iau pe rand!

Mariana, soro, vad ca ai fost harnica azi...si eu dealtfel, dar vase n-am prea spalat...ma asteapta linistite in chiuveta si nu vine Veta...azi am spart o farfurie...

La chef la Castelul Piticilor a fost dragutz...pana la un moment dat cand Serban a vrut sa iasa afara si s-a dus dupa coltul casei, io dupa el si bine ca m-am trezit la timp deoarece aia aveau un caine, e drept in lant, dar Serban s-a dus acolo aproape de el, iar eu nu vazusem cusca...ptiu drace, o namila mare si stufoasa, neagra si urata, zici ca era chiuaua imens, negru, si cand mi l-o marait odata cu o fatza rea si urata am crezut ca lesin instant..asa mi s-o urcat adrenalina pana in creier, instant am facut febra si o juma de ora am tremurat...mi s-a rupt filmul, habar nu am cum am luat copilul de acolo si cum am scapat nemuscati

Dupa ce s-a mai jucat un pic a inceput sa se crizeze, crize de-alea de tras pe jos, dat cu de pamant..asa fara motiv ca nimeni nu l-a suparat...nimic nu vroia, nimic nu-i placea nimic nimic...in final am plecat acasa...aici n-a vrut sa manance, inchipuiti-va..a trebuit sa-l culc nemancat, premiera pe tara coane Fanica! Nici cand s-a trezit nu a vrut sa manance, dar l-am luat mai cu binisorul si in brate la tataso a vrut...i-a fashait tataso o punga si deschidea gura preocupat fiind sa sparga niste balonase de pe punga aia, stit voi, ceva ambalaj de protectie..offf...acu sunt afara...

Oana, eu am uitat cu desavarsire ca marti trebuia sa scot comanda..o scot luni si te sun eu, ok?

Miha, te cred, a fost supermisto chatul ala, am ras de numa...next time daca esti online te invitam. la Darius piticot! Ce zici, nu mergem la Memoriile unei Gheise, azi, la noapte mai bine zis? hi? Acu is cu ulei de masline in freza si tre sa ma spal si pana se usuca, iar maine mergem la Ludus, dar in noaptea asta, parca as comite-o, ce zici? Vorbim mai incolo...

Mariana, ce zici de un film care sa va...inspire ?

Simo, musai sa ajung la Delta asta cu gresia mov, 90% ma hotarasem, la bucatarie si hol sunt decisa, nu mai schimb ca am gasit niste modele super si preturi superbune, la prima mana...e departe depozitul de care zic eu, e la Clujana...daca esti curioasa, da-mi un semn si pove...te trimitem la tzinta...tu mai stii ce preturi era la gresia mov?

Roxanicea, spor la treaba, sper sa faci ceva bun bun

Eu azi am gatit aripioare de pui la cuptor cu garnitura de cus-cus si sote de conopida, cu reteta de la ex-slakje.

Stanca, tre sa te sun..cat de repede, pana nu ne razgandim vreuna dintre noi

Restul gagicilor pe unde umbla? Salutam Cristiana si gagalicea, Florina, svety, steaua, ralucames, Tatiana, Flaviile si mi-e ciuda ca nu mai vin odata ancuzza si olim.

Roxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

roxa, te dezamagesc.....; nu-s asa bucatareasa emerita....cum poate ar trebui sa fie o nevasta ..hihihi, dar mi se rupe. am noorc de un sotz care mananca 90% din ce-i dau si este prietenul declarat al sandwich-urilor. asa ca nu trebuie s afac mare lucru ca sa-l satisfac.
bag si eu nsite pulpe la cupotr, niscaiva mirodenii. carfofi rosti (un fel de taraneshti combinatzi cu frantzuzeshti) , o supa de pui! si gata!!!!

de unde sti sa faci cus-cus? gasesti ingrediente? faci tot felul de cucareala exotica si arabeasca? ce smecherita esti, m-ai spart!

mari, la ciuleandra cum o mai fi?sau la kios? la sinaia e super aglomerat seara ,si mai ales azi.

seara placuta tuturor!!!!!!!!!!!!

dixtractzie mullllllllta!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxa gresia e 370.000/mp iar faianta e 390.000/mp (desigur + sau - niste leuti). Mai sunt si niste placute decorative la vreo 200.000 buc.
Vreau detalii, nu conteaza unde e depozitul.

Mergi la inceput