La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

In primul rand "La Multi Ani!!" pentru sarbatoritii/sarbatoritele de duminica!!!

Ica Bine ai venit printre noi si speram sa te facem sa te simti in continuare ca acasa!

Fetelor, este cald, intr-adevar, dar eu asa de mult mi-am dorit sa vina caldura asta incat acum ma simt in elementul meu. Macar am avantajul ca biroul meu e f. racoros pentru ca nu ajunge lumina soarelui pana aici (dar sufar ca nu pot sa am si io o floricica sa mai inveseleasca atmosfera) iar acasa la noi e racoare si bine (cu exceptia balconului unde se strange parca toata caldura de peste zi)
cookie ne luam de mana!! Eu tot timpul am senzatia ca e duminica, dar din pacate iar suna dimineata ceasul ala nenorocit si-mi aminteste ca tre sa plec la scarbici [:P]
Eliza Lasa, mai, ca apartamentul ala care trebuie sa fie al vostru, il veti gasi intr-o buna zi si atunci vei sti ca ai facut cea mai buna alegere.

Hai sa avem o zi buna!!!

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Bey...s-au schimbat iar datele problemei, cred ca tot ap din micro 20 il luam.Asteptam astazi un raspuns de la jurist si de la notar si vedem pe urma daca mergem in continuare sau luam altul. De gasit am gasit, dar tot ala ne-a ramas la suflet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza, succes atunci. Daca iti place si iti ramane in minte nu ai ce face ! Fiti atenti si ...mult noroc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Multumim pentru primire in club
Eu abia acum imi beau cafeaua, asa ca va invit si pe voi la o cafea cu aroma de vanilie . Diferenta de fus orar este de 7 ore, noi fiind in urma Romaniei cu 7 ore, insa poate iubiti cafeaua de dupa amiaza

Noi am locuit in Galati pana acum trei ani cand am venit aici (2003 sfarsitul lunii august). Anul trecut pe 24 august s-a nascut Christine Marie si de atunci viata noastra s-a schimbat complet. Inca stau cu ea acasa, desi ma bate gandul de 10 ori pe zi sa imi caut un job, insa o privesc si stiu ca n-as putea s-o duc la gradi si s-o las acolo, asa ca mai astept. Nu stiu cum v-ati desprins de puiutii vostri cand ati plecat la servici, poate-mi vinde-ti si mie pontul, ca nu stiu si la 2 ani daca m-as indura s-o las cu cineva strain. Deocamdata lucreaza doar sotul meu, insa glumesc spunand ca eu am 2 joburi la timp plin cu Christine.

LauraFlo, noi am fost in liceu in clase paralele (si cred ca si la generala - scoala 40), il aveai diriginte pe Domnul Albu, mama ce terorist era ... cel putin pentru mine. In plus, mama ta l-a avut pe fratele meu elev. Ce mica e lumea

Pe alinam o stiu din vedere, cred ca locuiam in acelasi cartier, intotdeauna i-am admirat podoaba capilara

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna !

Cookie, duminika? pai la tine e duminika in fiecare zi ca doar nu muncesti hehehehe vezi ce rautate sunt.

Eliza deci tot in cartier tragi.......

Ica si eu tot la scoala 40 am fost si cu siguranta din cartier ma stii ca doar stau in dunarea.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Draga Vilma,
sa stii ca noi ne simtim foparte bine la sala unde mergem chiar daca spui tu nu e aerisita,nu Cristina?si sala de la DL -URI e chiar mai ingramadita decat cea de aici.du-te si te convinge.din experienta mea de sportiva profesionista care umbla prin sali de fitness de 8-9 ani iti pot spune cu mana pe inima ca nu gasesti in galati o sala care sa se ridice la nivelul celor din Bucuresti.ori sunt mici si neaerisite ,ori mari si fara personal de specialitate sau mai rau miroase a transpiratie de te trasneste.ori sunt mixte si te lovesti in permaneneta de macho care vor sa te invete ei fitness,eh, e greu.nu e cine stie ce aici la sala din pct de vedere al confortului eu as schimba multe dar instructorul de fitness e bun si pot sa spun ca fac sala de 2 sapt si nu ma doare spatele deloc, chiar si aerobic!iar sora mea care avea 92 kg are deja 86 si e foarte multumita.pana si cristina a slabit.parerea mea e ca:daca nu esti antrenata de un instructor care stie ce face poti sa faci greseli care te costa sana tatea.incearca in port la EXTREME , e o sala cu fite dar e pt barbati si risti sa te trezesti ca faci dus cu un tip cu fite din oras.
va pup maine plec la targ la Constanta.sa va aduc un pic de apa de mare?o iau si pe shali cu mamaie sa se bucure de mare si soare.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Vai, de mine ce mica-i lumea ! Ica, da te-am recunoscut ! Esti neschimbata ! Si ce bebe frumos ai ! Sa-ti traiasca ! Noi am fost si vecine de bloc ! Da' ce cautati in asa departari ????
Ma intalnesc cu mama ta mereu in piata !
Viorica drum bun si sa vii cu multe contracte semnate !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Salutare la fete cucuiete!

J-3! Vine mama!

Eu sunt fara noutati prea mari.Aceeasi stare de plictiseala cu serviciul meu. Am impresia ca lucrurile nu se misca cu viteza la care eu as vrea, noroc ca incepe sa se miste lucrurile cu casa(ca tot se vorbeste de locuinte pe aici). Luni semnam la notar pt. pamant si apoi sper sa se miste repede constructorul,sa inceapa asa de repede cum i-mi doresc.Totul este pregatit,planuri..etc. trebuie doar dat startul!

Sa-mi dau si eu cu parerea despre sala?!
Sunt de aceeasi parere cu Vilma,daca nu e luminoasa si aerisita,eu nu merg. Fiecare stie ce vrea pt.el. Nu tot ce se potriveste cuiva este bun pt. ceilalti! E adevarat ca nu este de neglijat sfatul unui antrenor de fitness,dar cine poate certifica ca acel antrenor stie despre ce vorbeste. ca stie sa arate cum se fac unele exercitii?! Pluf!

Oricum,nu vreau sa creez o polemica pe aceasta tema! Cat despre sali mixte...pe mine nu ma deranjeaza. Eu cand merg la sala,merg la o sala unde sunt fff. putine femei,numai barbati,si militari pe deasupra,dar absolut niciodata nu am fost abordata de cineva. Am stiut ce am de facut(de altfel pe internet,o cautare google ajunge sa-ti gasesti un program de fitness propriu,pe care sa-l urmezi,conteaza insa executia corecta,insa cum spune sotul meu,cand ai ajuns sa faci un ex. de 1000 de ori,intotdeauna incercand sa-l executi cat mai corect,poti fii sigur ca este corect,finalment). Bon,v-am aburit si am batut si campii!

Am inceput sa scriun despre asta pt. ca nu-mi plac atitudinile atotstiutoare(no offence). Sunt de parere ca nu toata lumea este deschisa sa accepte sfaturile altora si mai sunt pt.autodidact.

Vad ca lumea se pregateste de concediu! Si eu sunt in vacanta 10 zile,de pe 8 iunie pana pe 18 si apoi inca o tura la sfarsitul lui august. Noi poate vom merge in Spania intr-un parc de distractii. Vreau sa-i fac o surpriza sotului de ziua lui,caci tot vom fii pe 15 iunie la Barcelona.

Ieri puiul meu a fost cu doamnele de la cresa la scoala la grupa mica. Pt. el a fost foarte bine,i-a placut,eu insa am avut emotii pt. el. M-am ascuns in fata scolii sa-l vad cand se duce. Nu vroiam sa-l perturbez,sa ma vada si sa inceapa sa planga,asa ca m-am ascuns.
Un copil mai mare i-a pus nisip on cap. Deh! Ca el e mai mic,dar creste el! si atunci sa vedeti!

Cookie,merge soferia! Mai da-mi vesti! Eu i-ti tin pumnii! trebuie sa iei din prima! O fata ambitioasa ca tine,poate!

Laura,tu nu mai zici nica?
Cu intalneala cum stati luna asta?

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Caldura mareeeeee si numai eu tembela scot plodul la pranz afara, aia e ora lui asa l-am invatat .......cred ca ar trebuie sa iesim dimineata si seara dar ...

Viorica cata invidie pe mine ....la mare ai? vreau si eu da nu mult vreo 3-4 zile , imi place marea dar ma umplu de bube, sunt alergica la soare, anul trecut nu mi-am prezentat burtoiul pe plaja, anul asta sper sa ajung cu bb mik ..pentru el mai mult .

Eu vreau la munteeeeeee!!!!!!!!

Cookie cu ce te mai lauzi?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput