La noi la Galati sa veniti ! (25)
Raspunsuri - Pagina 11
LauraFlo spune:
Cristina bem cafeaua impreuna. Eu am exagerat in week end cu munca si distractiile si am nevoie de mai multa cafea...Dar de ce iti bei cafeaua singurica ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ciristina_serban spune:
Laura, azi si maine tipa care sta in timpul zilei cu razvan (verisoara noastra) e plecata din localitate. Cu ea beam cafeaua de obicei. Am sunat si o prietena, dar e ocupata azi.... asa ca, sunt singurea....adica cu bebitza.... dar cum el nu bea cafea...l-am servit cu niste laptic... si deci... am baut cafeaua singurea...
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
cookie spune:
Buna, buna!
Am lipsit la , dar motivat...lunea la mine e program administrativ... ...si ziua nu s-a terminat!
Almy, m-a dat gata ochioasa ta mica! E frumusica foc!
Alina, sa stii ca e pedagogic sa-ti lauzi sotul pentru initiative dintr-astea...de migala maxima!(Eu am toata admiratia pentru el, poti sa-i transmiti pentru ca se baga la chestii de ...finete) Nu-i bai dac-a iesit tortul stramb! Conteaza sa fie bun la gust! (nu ca tu ai fi gustat, nu-i asa? )
Va pup pe toate si mai poftiti la o barfa mica!
alinam spune:
neata la pranz! eu nu vin la cafea ca imi faceti pofta
Cookie l-am laudat mai ....dar dupa am skimbat fata tortului, cica e bun, eu nu stiu
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Ica 1975 spune:
,
Si noi (eu si sotul meu) suntem din Galati. V-am descoperit clubul acum catva timp, intamplator, si de atunci va citesc de cate ori am timp. V-am vazut copilasii, care sunt toti niste dulcei, dar si pe voi la intalniri (in poze). De cate ori va citesc am senzatia ca sunt acasa. Inutil cred sa va spun ca Galatiul imi lipseste mult, insa de cand va citesc pe voi il simt putin mai aproape.
Noi
almy spune:
VILMA, sala e cam in spate la Vogue, la DL2.
COOKIE, ma bucur ca-ti place, multumim de aprecieri
Ma duc si eu la culcare, ca am avut o zi care a inceput obligat fortat la 6 am, cand m-a trezit mandra...
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Felicitari tuturor sarbatoritelor de duminica! Chiar daca vin cu intarziere felicitarile sunt din tot sufletul!
ciristina_serban spune:
Neatza!!!
Haideti la un sandwish si-o cafea...
Ica, bine ai venit printre noi! Sa va traiasca ingerasul...e o scumpete!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
cookie spune:
Buna dimineata!
M-am trezit azi cu o senzatie ciudata...credeam ca e duminica...
Acu' va dati seama ca-s pleostita ...si tre' sa mai feresc si de cele trei ceasuri rele
Ica
De cand esti plecata? Spune-ne mai multe despre tine!
Fetelor, sa aveti o zi buna!
PS Ati auzit cate grade vor fi azi?
LauraFlo spune:
Ica bine ai venit in clubul nostru. Povesteste-ne despre voi.
Cookie, nu doar am auzit cate grade vor fi azi, le-am si simtit...Chiar daca e dimineata afara e deja cumplit de cald...La 8.30 cand am plecat de acasa am vazut mamici cu bebei la plimbare, iar se instaureaza programul cu plimbari dis de dimineata si apoi seara tarziu.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004