La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Elenele noastre dragi!! Sa fiti sanatoase si iubite!

La mine s-a terminat cu pusul parchetului, a ramas de asezat totul la loc, cu ocazia asta reparatii la diverse....
Eu aveam ceva sport in program azi, dar mi s-a parut ca tuna afara, plus norii si vantul.
Trebuie sa ma duc la copii, careau ramas la buni, si imi e tare dor de ei. Ma pupa Tudor cand ma vede cu asa o pofta, oo Doamne, nu mai stiu ce sa zic.
Azi e ultima zi de targ? Cred ca ma duc si eu inca o data pe acolo, sau poate la acvariu.
Va doresc o duminica linistita.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Multumim pt urari fetelor. Urez si eu la multi ani sarbatoritilor cu nume Constantin sau Elena!!!
Buna dimineata. Ce vreme naspa...Si noi trebuia sa mergem la curte sa sarbatorim. Sunt vreo 5 sarbatoriti (mandra, bunicul, strabunica, 2 fini), dar cea mai importanta e, desigur, Eleni.
Eu n-am mai prea citit pe forum, v-ati mai intalnit?
Noi suntem bine, crestem, ne bucuram de vremea faina (cu exceptia zilei de azi), iesim deja in manecuta scurta si cu copanelele goale, deja am facut cuceriri in randul baieiteilor de 1 an si...O sa mai pun poze s-o vedeti pe scumpetea mea.
Va pup si o duminica frumoasa!!!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Am citit acum capitolul asta din urma. La ce sala mergeti toate? Eu m-am inscris la o sala la DL-uri, ca e la 2 scari de socrul meu si pot s-o las pe Eleni la el. Am fost vineri prima oara. Am o febraa...Si n-am facut decat ceva foaarte moderat. Sunt anchilozata rau. Dar si !

Mergi la inceput

Verific daca-mi apar poze la semnatura

Mergi la inceput

Yes!!! Am reusit! Va poftim sa ne admirati! Mai am de adaugat la niste albume, dar nu mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

va multumesc si eu pentru urari :)

Sa va zic ca a fakut sotul? hehehe, m-am apucat de tort, fakut creme pregatit fructe, plange bebu .... ma duk sa il adorm, cand ma intorc eu in bucatarie el, sotul imi fakuse surpriza, imi pare rau ca nu i-am fakut poza sa vedeti ce figura satisfakuta avea .......imi fakuse tort , stramb, trantise o crema desupra si cum i s-a parut cam putin a pus si alune macinate, arata tortul meu ca o coliva cu biscuiti pisati deasupra, da in varf trona o "fetitza" de zahar (aia era cumparata) heheheeh cu greu am mai salvat ceva din fatza tortului :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
LA MULTI ANI ! Iubitele noastre Elene ! LA MULTI ANI !
Sa fiti sanatoase si iubite, norocoase si pline de bani !

ELE
ALINA
ELENI

Alina, m-am distrat copios la faza cu tortul ! Pupici sotului tau pt stardanie si tie ca sa-ti treaca supararea . ( oricum ai apreciat gestul sotului, nu ?)
Almy, nu se vad pozele . Pupici frumoasei tale si spor la sala !
Eliza, deci nu te muti in cartier ? Succes si sa gasiti repede si ieftin ce va doriti.
Vilma cum e cu parchet ? Iti place ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

'Neata. Am modificat, cred ca nu se vedeau, fiindca un album era private. Acum se vad?
O zi buna tuturor si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Saluti a tutti!

Haideti la o cafelutza.... ca azi o beau singura, si e atat de trist.....

Noi ieri am fost la Priza, vremea a fost super pana la urma. Ne-am distrat si ne-a prins bine tuturor o leneveala asa de duminica.

Eliza, imi pare rau ca anu ati mai facut nik cu apartamanetul. Dar sigur o sa gasiti ceva pana la urma... Noi azi facem actele de vanzare a partamentului si apoi o sa inceapa si nebunia cu stransul si mutatul.... Mi-e o sila de mor cand ma gandesc....

Vilma, felicitari pentru proaspatul parchet. V-ati miscat rapid.... Bravos.

Va pup si o zi buna....Byeeeeeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

E fain cu parchet, dar fiind mai inchis la culoare, mi se pare ca s-a micsorat optic spatiul. Si mi se pare si cam calduros, era totusi fain ca vara sa stai in picioarele goale pe gresie. Bucataria e pe sud, asa ca o sa fie calvar cu gatitul. In fine, nu poti sa le ai pe toate, o sa fie bine la iarna.
Alma, sala asta de la DL-uri este cumva cea de langa Club Alice?
Eu totusi as vrea o sala spatioasa si luminoasa si aerisita. Sau mai exact caut nod in papura ca sa nu ies din amorteala, asta e subconstient cred.
Pe unde ziceati ca plecati la mare, fetelor? Ati stabilit?

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput