La noi la Galati sa veniti ! (25)
Raspunsuri - Pagina 9
ciristina_serban spune:
Salut!
Cookie, da eu am luat banii pe CCI. Au venit mai tarziu decat de obicei, e adevarat. Au venit chiar in aziua cand s-au dat si pensiile. Vezi la posta ce zic. Succes!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
LauraFlo spune:
Alina, sambata la 7 la Elice.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Am facut cafea pentru toata lumea si am adus topic-ul pe prima pagina:D
ciristina_serban spune:
Mey, da' ce liniste pe forum..... Eliza, ai baut singura cafeaua pana la urma.
Se pare ca toata gashca e la plimbare sau la targ...
Pupici. Sa aveti o zi buna!!!
LauraFlo spune:
...sau la munca ....
Cand va mutati , Eliza ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
Laura, cand om gasi apartament, asta asa...sa-ti raspund la intrebare! Am renuntat la cel din micro 20 pentru ca erau niste incurcaturi cu el, ceva cu o licitatie de prin decembrie 2005, ipoteca pe el de la finante, noi am vb cu o firma si proprietar era o alta firma... mi s-a parut prea incalcit si am renuntat la el. Intre timp am gasit alte 2 ap, dar Adi a fost plecat cateva zile la Bucuresti, in seara asta vine si maine o sa le vada si el, abia pe urma o sa hotaram pe care-l luam. Oricum de mutat ne vom muta in jur de 10 iulie, termenul fiind 12.07. Sper ca luni- marti sa facem actele si sa avem timp sa "prestam" acolo tot ce ne-am propus. Cred ca nu mi-a scapat nici un ap cu 4 cam din ofertele care sunt acum pe piata!!! M-am oprit asupra unui ap la "masnita" si a altuia in micro 13(A;B...nu stiu care e).
cookie spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele de Constantin sau Elena, cu sanatate si bucurii!
Se vede treaba ca azi suntem cu totii ocupati, nu se poate sa nu fie macar cate un Costel sau o Elena in fiecare familie...Distractie placuta!
si pentru sarbatoritele noastre Ele,Alina si micuta Eleni. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei care va iubesc!
ciristina_serban spune:
LA MULTI ANI Elenelor, Constantinilor si tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!!!
Sa aveti parte numai de lucruri bune, impliniri, sanatate si fericire! Va doresc tot binele din lume!!!!
Se pare ca vremea nu prea tine cu noi.... azi sunteem invitati la 3 sarbatoriti dintre care doi doresc sa ne intalnim la Priza, dar vremea nu e prea de gashca....
Cu toate astea, sa aveti o zi minunata! Pupicei!!!
miag spune:
La multi ani pentru sarbatoritii acestei zile!
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!