La noi la Galati sa veniti ! (25)
Raspunsuri - Pagina 13
vilma spune:
Sa va zic despre sala pe care am ales-o, oricum e de proba, nu imi exprim opinia pentru ca nu stiu cum lucreaza instructoarele respective, dar maine aflu.
Am intrat deci la sala Hercules care se afla pe Reg. 11 Siret, putin mai incolo de tribunal. Sala de aerobic e jos la subsol, cam aceleasi conditii ca si la Insula unde merg Viorica si Cristina. Era o singura persoana care facea aerobic in acel moment. Habar n-am daca e mixt sau vin numai femei, pe mine m-ar incanta sa fie cat mai putine persoane, astfel incat sa se ocupe de mine cat mai mult. Ceea ce ma aranjeaza perfect insa la aceasta sala este faptul ca programul este de numai 30 de minute aerobic, asa cum imi doream eu, iar fitnessul este de inca 20 minute, astfel incat ma incadrez in programul meu. Oricum nu cred ca as face fata la o ora de aerobic. Daca o sa vreau vreodata mai mult, o sa-mi iau alt pachet, dar pana una alta o sa incep progresiv.
Presupun ca are si Viorica dreptate cand se duce dupa antrenor mai degraba decat sa ia in considerare dezavantajele amenajarii spatiului respectiv, numai ca eu inca nu am ajuns la faza asta.
Viorica, eu n-am mai facut aerobic la sala niciodata, asa ca incep si eu usor usor
Delphin, mie imi prinde bine ca ai descris cum e acolo la tine, multumesc. Sper ca Viorica sa nu se supere ca am ales alta sala, e foarte posibil sa vin luna viitoare dupa ele, daca e ceva major ce nu-mi convine aici. Deocamdata ma aranjeaza atat programul, cat si situarea salii in apropierea biroului.
Dar daca tot vorbim despre asta, Viorica si Delphin, spuneti-mi daca pot sa cer exercitii speciale pentru mine, in ce conditii poate sa lucreze antrenorul in mod personalizat cu cei care vin la sala? Eu mi-as dori sa am in cadrul exercitiilor de aerobic si elemente de stretching....dar imi e teama ca se ratoieste la mine instructoarea si ma trimite sa fac fizioterapie sau gimnastica medicala...ceea ce n-ar fi asa de rau daca as avea aceste servicii mai la indemana. Si eu sufar de dureri de spate destul de mult, in fine, asta e alta poveste.
Si eu va intreb de concedii. Noi o sa plecam pana la urma de pe 15 iunie la mare, cu copiii. Ne-am hotarat in pripa.
Sa nu uit, bine ai venit Ica! Vad ca deja esti intre vechi prietene.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
viorica avram spune:
Draga Vilma,nu e absolut nici o suparare.am vrut doar sa te incurajez.imi pare rau sa spun dar salile de la noi nu se ridica la standarde europene.iti doresc sa fii multumita de sala pt ca asta conteaza cel mai mult,iar daca mi-am spus si eu parerea nu inseamna ca am dat sfaturi.nu trebuie sa dati cu pietre.
viorica
cookie spune:
Buna dimineata!
Mie nu mi-a mers netul ieri asa ca n-am reusit sa semnez condica de dimineata...
Dau inainte cu scoala de soferi, insa nu gasesc timp pentru invatat decat dimineata la cafea sau seara dupa ce adoarme copilul...atunci cand imi cad si mie ochii-n gura...Sambata se organizeaza un fel de simulare a examenului, adica se da proba teoretica si apoi se iese pe traseu cu alt instructor...deja ma apuca panica...
Delphin, din pacate, ambitia nu e suficienta...am mari emotii!
pentru sustinere!
Sa aveti o zi buna!
cookie spune:
Am uitat sa va arat ce am facut eu ieri cand nu mi-a mers netul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=1eaa&.dnm=810are2.jpg&.src=ph
vilma spune:
Alo, Casa de Moda Cookie? Felicitari, este superb costumasul!! Cookie, trebuie sa punem de-o colaborare reciproc avantajoasa
Viorica, lasa ca intram la anu' in UE si poate vor arata si salile astea mai bine.... candva. Ce-ai mai facut cu gradinita, ai ales ceva? Ai incercat la Omul de Zapada?
Azi trebuie sa imi cumpar ceva de incaltat pentru aerobic, desigur, am lasat pana in ultima clipa....
Ieri seara am tuns-o pe Anca, i-am facut breton (dupa ce ne-am chinuit vreo 2 ani sa-i creasca parul din fata suficient de lung ca sa-l dea dupa urechi), pentru ca statea tot timpul cu parul in ochi, isi scotea clamele si nu voia sa stea cu codite. I-am lasat o lungime medie, pana la umeri, cam cat de-o codita mica. Ei ii place pt ca au si venit caldurile astea si transpira mereu la ceafa.
Va doresc o zi buna!!
delphin spune:
'Neata la fete!
Vio,nu da nimeni cu pietre,doar ca eu am gasit ca ai fost prea virulenta in mesaj,atata tot. Fiecare i-si asuma afirmatiile! nu are rost sa mai tergiversam pe"subiect". Toata lumea si-a gasit "papuc dupa piciorul lui" cum spune o vorba frantuzeasca.
Sa ne pui poze de la targ,ca sa vedem si noi tendintele,please!
Vilma,o antrenoare care se respecta si care stie cu ce se mananca fitness-ul si aerobicul,ar trebui sa stie imediat ce ai nevoie,iar dupa fiecare sedinta de sport se face obligatoriu streching,adica asuplirea muschilor. Este la fel de important ca si incalzirea inainte de inceperea exercitiilor,indiferent de care,la sala.
Despre exercitii de fitness,cred ca ar trebuii sa-i spui ca vrei sa lucrezi picioare,fesieri si brate cu pectorali, plus abdominali.Este cel mai important pt. o femeie: picioare(coapse)musculate,brate frumoase,cu umeri conturati,fese tari si ridicate si muschii pectorali frumosi care ridica sanii(putintel)
Pe pagina asta,gasesti ceva exercitii la rubrica exercitii
http://www.fitzone.ro
Cookie,felicitari pt. iscusinta,eu sunt total in plop cu croitoria(si plopul in aer). Abia daca stiu sa cos drept la masina de cusut care zace prin garaj.Super masina,de altfel. Sotului ii place.
Ma crezi ca eu m-am dus sa dau examenul fara sa ma gandesc la politist. Eu intotdeauna m-am imaginat singura in masina,conducand cu muzica data tare si cantand(asta fac acum cand merg la servici),asa ca am incercat sa fac abstractie. I-ti recomand o doza importanta de magneziu si pastilute homeopate contra stresului.Daca gesturile la condus le faci fara sa te gandesti ce trebuie sa faci cand ajungi intr-o curba sau etc. esti pe drumul cel bun.I-mi permit sa-ti impartasesc din experienta mea de soferita cu sot director de scoala de soferi la armata franceza. Ca sa i-mi faca complimente asupra condusului,i-mi spune ca eu conduc ca si o camionagita
Ma duc o fuga cu aspiratorul prin camere si revin mai tarziu caci azi iar e sarbatoare aici si nu se lucreaza
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
LauraFlo spune:
Bun link, Delphin. Multumesc si eu ! Eu nu am mai reusit din pacate ...de fapt cura de slabire o tin, dar am cate o scapare cel putin zilnic. In concluzie am o burta ( acolo depun eu ) cam de luna a cincea...... Suncile sunt ca intr-o cascada, multe si curgatoare ....imbracata m-ai camuflez eu ceva, dar ma gandesc cu groaza la mare pe plaja cum voi arata...
Steperul merge bine, am ajuns la 30 de minute , si curge apa de pe mine....bine de tot. Dupa 15 iunie o duc pe Daria la tara la tata, asa ca ma bate gandul sa merg si eu la sala.
In schimb m-am intalnit cu Alina ieri, care poate cu succes sa concureze la un concurs de frumusete....E drept ca ea chiar nu mananca nimic, si pentru cata suferinta indura macar kg-mele sa se duca !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
neata!
Cookie eu zic sa te lasi de meseria ta si sa iti faci o casa de moda pt bb-i, eu una ma doua maini de dreapta (asta ca sunt stangace) nici o gaura in pantaloni nu stiu sa cos.
Laura nu sunt chiar slaba mai ,am 65 de kg ......inca 5 kg si concurez la miss, iar de mancat am inceput sa mai mananc si eu, tot de regim, da mai mult, ca ma simt mai bine de cand cutratamentul homeopat.
Vreau in concediuuuuuuu da cand ma gandesc ca plek cu bb ... sunt sigura ca nu o sa-mi priasca, da macar il mai plimba si tasu si plek din galati.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Alina, nu te alinta. Esti slaba, fata ! Iar in concediu...si pe mine ma cam ia cu tremurici cand ma gandesc ca merg cu Daria . Dar eu am copil cuminte, iar bebelacul tau e inca mititel :face ce zici tu . Aiurea stiu, da' te incurajez si eu !
Cookie, super dragut ! Cand ne arati minunatiile care iti ies din manute, tare ma mai bate gandul sa ma reapuc si eu de croitorie....Macar asa pentru Daria . Sa te simti mandra cand o imbraci pe Sabina cu costumasul ! E super, iar tu super priceputa si talentata !
P.s: Daca te decizi sa iti schimbi meseria ( cum te sfatuiesc fetele ) ma bag si eu . Poate ies niste bani !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
quote:
Originally posted by delphin
Pe pagina asta,gasesti ceva exercitii la rubrica exercitii
http://www.fitzone.ro
Super fain linkul, Del . Mercic, am gasit si alte informatii interesante acolo.
Alina, Laura, pai voi va plangeti ca plecati in concediu cu un copil? Hehe, asta e parfum, sa vedeti ce aventura e sa pleci cu doi, sport extrem! Ultima oara cand unul vomita, celalalt facea febra... Si oricum, daca nu era asa, probabil ca m-as fi plictisit de moarte
Va tzuc.