FIV - 73
Raspunsuri - Pagina 9
Kariris spune:
Moni, esti o scumpa, dar eu nu am spus ca nu mai e nevoie sa fac fiv, ci ca nu mai fac FIV. Cat despre vestea cu bebe, nu am nici un indiciu, insa sper... ca toate dintre noi de altfel.
Monica-Elena spune:
Anca eu cu ditamai endometrioza la 35 de ani am facut FIV si a prins din prima si am o minune de bebe care peste o luna face 1 an. Asa ca se poate si cu endometrioza.
Ptr toate fetele care au resuit felicitari, ptr cele care sunt in plin protocol multa bafta, deci in final multe de la Mihnea cel umblaret si mamica lui.
puiramy spune:
ANDICU-Ne rugam toate si-ti tinem pumnii.Mult mult succes!!!
MRL- De ce tu faci puregon si eu menogon?E vreo diferenta intre ele sau difera numai denumirea?
MONILAND-Bafta in continuare la injectii.De joi incep si eu.Te voi anunta atunci daca m-a durut sau nu.Tu cum faci dipharelinul?Le faci pe amandoua odata?Mie mi-a zis sa fac seara pe la 17.00 menogonul ca am inceput dipharelinul la 12.00.
Va pupacesc pe toate si din partea mea o
puiramy spune:
FETELOR aveti idee de unde pot cumpara 3-4 fiole de diphareline ca mi-am facut injectia acum si am vazut ca mai am doar 3 fiole si nu-mi ajung pana la urmatoarea ecografie?Se gasesc in farmacii?Ca sa nu mai fac un drum pana la Bucuresti pt 3 fiole.
medamaya1 spune:
MRL, si pe mine ma durea dupa ce-mi facem menogonul, tot asa dupa citeva ore, cu toate ca faceam o zii intr-o si o zi in cealalta.
Bafta tuturor.
MRL spune:
bety, moniland , cate un un dulce. Nu am stat deloc incordata in momentul injectiei, sunt constienta ca daca stau incordata muschiul devine tapan iar serul intra mult mai greu. Acum stau cu o frunza de varza zdrobita pe popou pana diseara cand o sa-mi apara mana vindecatoare pt masaj. Nu ma mai doare asa de tare, pana maine cand ii vine din nou randul o sa fie vindecata.
Andicu, mult noroc! Ne gandim la tine ca totul sa fie super bine si sa ai 2 bebe mici in burtica.
puiramy, si eu tot menogon fac (4 dintr-un foc). Dipherelinul il fac singura la ora 16 dupa care ma sui repejor in masinuta spre Giulesti unde imi fac Menogonul la 16,30. Dr mi-a spus ca trebuie sa respect ora cand mi le injectez. Referitor la fiolele de Dipherelin nu stiu ce sa iti spun. Nu stiu daca le poti gasi la orice farmacie, cred ca trebuiesc luate tot de la Giulesti. Poate stiu fetele mai multe despre ele.
medamaya1, sarumana mult .
Dar sa va mai intreb si altceva. Vi s-a intamplat ca dupa prima injectie de stimulare sa aveti ceva pete maronii? Eu una am asa ceva de aseara. Apar si dispar. Aseara da (cateva pete mici, mici), dimineata nu, acum iar(cateva pete mai maricele). Fetelor si voi ati patit asa ceva sau eu sunt prea de tot? La eco totul a fost in regula, oare cu stimularea asta mi-am speriat ovarele asa de tare?
va pup pe toate
flori76 spune:
Betty,Moni sar'mana mult pt raspunsuri .Noi cred ca vom face fiv in toamna aici,in Islanda.Am hotarat asta pt ca cei de aici ne-au inspirat incredere si mai ales pt ca ccc clinica este foarte aproape de noi(in acelasi oras),spre deosebire de Ro unde e destul de departe(eu sunt vranceanca).
Va pup pe toate si va tin pumnii sa fie bine.
Flori
Noi
Moniland spune:
Puiramy, eu inca nu am inceput stimularea. Fac dipherelinul seara pe la 10, iar puregonul il voi face dimineata pe la 11, cred. Eu nu am gasit diphereline de 0,1 mg in farmacii si pana la urma mi le-a dat medicul. Ar fi mai bine sa vezi din timp daca la voi se gasesc in farmacii sau macar la depozite. Nu cumva sa ramai fara.
MRL, acum aud prima data de aceasta reactie. Macar daca ar fi uniforme si peste tot ai zice ca ai stat la .
flori, daca cei de acolo ti-au inspirat incredere atunci categoric la ei trebuie sa mergi.
Monica
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Ieri nu am reusit sa intru pe forum dupa ce am vorbit cu Andicu. Vad ca v-a dat deja Lachi vestile. Lachi mi-a spus Andicu ieri ca ai sunat-o. Andicu mai zicea ca azi incearca sa intre si ea sa mai scrie mai multe.
Va doresc succes la toate care faceti acum FIV.
Va pup pe toate
poze