FIV - 73

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi cata dreptate ai.... e prea mult ca sa scriu aici.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Crinutzo, orice ar fi sper sa se termine cu bine si sa iti revii si tu! Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Crinuta te pup si eu dulce si daca simti nevoia sa-ti descarci sufletul..suntem aici sa te ascultam si sa te incurajam

Lachi

Flori
Noi

Mergi la inceput

Lachi, Flori multumesc, sunteti niste scumpe.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. Reusesc sa intru si sa va scriu si eu 2 vorbe.
Lachi, Crinuta, va multumesc ca scrieti ptr mine si mai puneti fetele la curent!
Sunt bine, am facut ieri punctia, care m-a obosit un pic si mi-a dat si o usoara stare de disconfort mai pe seara, cand a trecut d etot anestezia, drept ptr care m-am bagat direct in pat, cu m-a sfatuit si dr. Dupa cum v-a spus Lachi, din 4 foliculi au rezultat doar 2 ovocite, dar de buna calitate, ceea ce mi s-a confirmat si azi cand am sunat, si mi s-a spus ca amandoua s-au fecundat. Acum de u n stres am scapat, mai vreo 2 :). Ma rog la Dumnezeu sa se divida cum trebuie amandoua ca sa mi le puna pe amandoua! Maine trebuie sa sun din nou sa vad cum s-au divizat si atunci imi va spune dr si ce a decis, daca fac ET-ul joi sau mai tarziu.

Din pacate, fetelor, cele care sunteti in toiul tratamentuluui, eu nu prea am cu ce sa va ajut. La mine a durat f putin stimularea, mai exact 7 zile si am facut in total vreo 7 injectii cu Gonal F si 4 de Merional (Menogon), cantitatea totala zilnica fiind de 150 ui, doar intr-o zi am avut 112.5 cu 75 ui. Nu m-a durut nimic, nu am avut nici-o pata, injectiile le-am facut singura si m-am ales doar cu vreo 3vanatai de la intepaturi. O sa incerc sa va mai scriu maine dupa-amiaza, sa va spun ce fac embrionasii.
Va pup si MRL, Moni,Puiramy , va tin pumnii in continuare si curaj! o sa fie bine la final, veti vedea!
Pupici, Andreea.
ps. Lachi, nu ma indoiesc ca ai gandit bine pana ai luat aceasta decizie. Eu sper din tot sufletul sa devii mamica cat mai repede, indiferent de metoda!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Crinuta71 te dulce si sper sa iti revi cat mai repede.
Andicu, mult noroc. Am inteles ca deja ai 2 samburei puternici care cat de curand vor poposi la tine in burtica. ma voi gandi la tine sa fie totul bine. Te
Moniland, am sunat la dr si mi-a spus sa nu ma ingrijorez pt ca se mai intampla, important este ca petele sa nu se mareasca. O sa vad cum o sa fie maine. Astazi am mai bifat inca 4 Menogon fara durere, o sa ved peste cateva ore cum o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, ma bucur enorm pentru tine. Cu siguranta se vor dezvolta bine. In curand vei avea puiutii tai in burtica. Iti tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL, bine ca ai sunat dr. Te-ai mai linistit. Mergi inainte spre victoria finala. Cu siguranta va fi .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andicu ce ma bucur ca totul merge ok.Bafta multa in continuare!Pupici si tinem pumnii!!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Andicu ma bucur ca ai doi embrioni. Va fi bine ai sa vezi. Eu iti tin pumnii, dar mai vorbim.
MRL iti doresc sa fie bine si sa ne dai numai vesti bune.

pentru toate si succes inca o data la cele care faceti FIV

poze

Mergi la inceput