FIV - 73
Raspunsuri - Pagina 11
Kariris spune:
YUPIIII! ambele ovocite ale lui Andicu si-au facut de cap... si acum suporta consecintele: stau la dospit, adica se divid frumushel si maine ii va spune doctorul posesoarei ovocitelor buclucashe ca s-au transformat in doi embrioni de toooata frumusetea pe care ii va baga in burtica cat de curand!
Lasa mai Andreea, ai sa vezi tu ca va fi bine. ai reactionat super bine, ai facut tratament ca durata mai putin de jumatate decat mine iar la nr. de injectii bagate nici nu mai vorbesc! si fata de mine vei avea un embrion mai putin...atat... esti tare!
Sa vezi tu de nu s-or prinde amandoi! uite asa, cate unul pentru fiecare trompitza lipsa! eu asa iti doresc!
Hai ca va pupez pe toate!
cristinici spune:
Andicu ai sa vezi ca ovocitele se vor divide bine si vei avea 2 puiuti norocosi la purtator. Noi tinem pumnii in continuare.
Monica , deja Mihnea face un an? Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.
Lachi sugubata ca de obicei.
Crinuta sper sa treci repede peste probleme si sa-ti revina optimismul. Suntem alaturi de tine
puiramy nu cred ca gasesti la Piatra injectiile , dar intreaba la farm Poparlan. Cand te duci la urmatorul echo?
MRL si Moniland sunteti in plin tratament, bafta si sa auzim numai vesti bune.
cristinici
dj_mama spune:
fetelor, daca dupa o luna de stimulare nu se vor obtine foliculi suficient de mari sau nu vor fi ovocite viabile (nu pot fi fecundabile?)banuiesc ca luna urmatoare se va face o noua stimulare. Sau se face pauza?
Intr-o astfel de situatie, in afara injectiilor care trebuiesc cumparate din nou, se plateste iar studiul legat de embrioni? La Giulesti parca era cam 1800 EURO dar acesti bani ce cuprind de fapt si cand se platesc?
De unde se cumpara injectiile si intreb daca sunt la discretie, ca am inteles ca abia la monitorizare se va sti, dupa cum evolueaza, de cate injectii este nevoie?
multumesc
ceciserban spune:
Andicu suuper tare !Si eu ca si Lachi cred ca vei reusi!
Simtim noi asta!Tinem pumnii ca de 1iunie sa ne dai vesti bune!
Crinuta,Cristinici pupa mama fetele!
cecilia
Avalon spune:
Am intrat sa fac galerie pt fetele noastre care sunt acum in plina actiune: Andreea, Liliana, Moni, Adhnana si toate celelalte hai fetelor, va asteptam cu vesti excelente!
Eu nu am reusit inca sa ma programez, am ratat ora programarilor, am sunat la 12,30 si trebuia sa sun in intervalul 10,30-12... asta e, maine o iau de la capat...
As fi vrut sa va intreb, fetelor care ati facut de curand fiv la giulesti, cine a avut in echipa ca embriolog pe d-na dr. Cocei? Ce parere v-a facut?
Va pupic cu drag si astept vesti bune de la voi!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
puiramy spune:
Am reusit si am gasit la o farmacie din oras dipharelinul.Mi-l aduce pe comanda maine.
CRISTINICI-Multumesc mult pentru indicatii, dar m-am zbatut si am reusit sa gasesc la o alta farmacie.De unde stii de Poparlan? Esti din apropiere sau din Piatra?La urmatoarea eco ma duc pe 26 mai.
dj_mama spune:
va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarile pe care le-am pus la pag. 7 ; multumesc
antosit spune:
Buna dimineata!
ANDICU, MONI, MRL,ADHNANA, PUIRAMY...zilele acestea sunt cu gandul alaturi de voi. Mult succes cu procedurile si sa dea DD ca la final fiecare sa aveti cate un (sau, sau...!) in burtik!
ingeras26a spune:
Andicu, muuulta bafta! sa se prinda ambii puiuti si sa se transforme in 2 bb frumosi si sanatosi! De-abia astept sa ne spui ca s-au divizat bine!
Dj_mama, nu cred ca se poate intampla sa nu raspunzi deloc la stimulare...eu nu am auzit si probabil nici fetele, de-asta nu ti-a rasp nimeni. De hiperstimulare am auzit, se poate intampla. Este un risc pe care ti-l asumi, dar se intampla rar. Si atunci platesti tratamentul din nou (numai trat, ca la hiperstimulare nu ma ajungi de regula la punsctie, ca sa plat si FIV-ul).
La Giulesti era in jur de 1300-1400 eur fiv-ul (se platesc la punctie, deci dupa ce vezi ca reactia la stimulare este ok) + tratamentul...care depinde, poate fi intre 500-1000 eur, depinde daca mergi pe protocol lung sau scurt si de cum reactionezi.
Sper ca te-am mai lamurit putin.
Pupicei si bafta multa voua, tuturor!
Ingeras 8+