FIV - 73

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am intrat sa fac galerie la fete.Iar pentru restul cite un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut fetele mele dragi!
Sunt super fericita, azi mi s-a comunicat ca amandoi embrionii s-au divizat foarte bine si mi-a zis dr ca am sanse maxime sa intru in randul gravidutzelor! Maine la 14.30 am ET-ul si voi ramane la Szeged dupa aceea pana duminica. Mi-a dat o gramada de chestii sa iau pana maine , de alaltaieri, de fapt, dar am uitat sa va spun: Sa continui cu Elevit,iau Magne-B6, Vitamina C si Utrogestan, cate 2 de 3 ori/zi. Sper sa ne ajute Dumnezeu in continuare si sa se termine in mod fericit! v-am spus ca ar trebui sa fac testul exact pe 01 Iunie ?! eu tot zic ca-s semne bune, ce sa fac, ma agat si eu de ce pot!
Lachi esti o scumpa!!!
Ceci, mi-e tare drag de tine si ma bucur ca te mai vad scriind!
Ingeras, pe burtici! Doamne, nici nu-mi vine sa cred ca-ti spun si tie chestia asta! inca ma bucur enorm ca ai reusit!
Ginuta, ce mai faci, mamico? sper ca esti bine!!

Va pe toate cu drag si o sa mai transmit prin fetele care ma suna ce mai fac in zilele urmatoare.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

NU POT SA CRED!!!!! sunt in culmea fericirii!!! Ai vazut Andreea? O sa-i pui pe amandoi si vei fi mamica!

O sa ziceti ca-s nebuna, dar imi doresc din tot sufletul ca aceste fete in mod special, cele care chiar nu mai au nici o sansa in afara de FIV, cum e Andicu (fara trompe) sau Iliuta (fara ovare daca am inteles eu bine) sa reuseasca! Imi doresc sa reuseasca ele mai mult decat sa reusesc eu! Nu ma intelegeti gresit, va doresc tuturor sa reusiti, dorinta e imensa la fiecare dintre noi sa devenim mamici, dar daca ar fi sa fac o ordine de prioritati si sa i-o trimit lui Dumnezeu, primele pe lista ar fi aceste fete carora destinul le-a luat o parte din ele si care depind exclusiv de FIV... apoi sa stiti ca pe locul doi am fi noi toate!

Eu va iubesc pe toate..

Uite ca am primit in sfarsit o veste minunata, dupa ce mi-am inceput ziua cu o usha in cap! Da, la propriu! Mi-am luat o usa in cap de am vazut stele verzi si mi-au tziuit urechile, azi dimineata la Cartea Funciara cand intentionam sa ies dintr-un birou, iar un "domn" grabit a dat buzna in biroul respectiv fara sa bata la usa...cand sa pun mana sa deschid usha, mi-am furat-o de in momentul ala nici nu mi-am dat seama cine m-a lovit! Asta e... se maiintampla... acum am un cap asimetric...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ANDICU tine-o tot asa si sigur pe 1 iunie ne dai o veste buna!....am plans de fericire,emotie nici eu nu mai stiu, dar traiesc povestea ta ca si cum mi s-ar intampla mie!Ma rog in continuare pt. tine!
LACHIONE sa ma ierti iubita dar nu m-am putut abtine si am ras cu lacrimi...si eu care credeam ca numai mie mi se pot intampla toate relele!Uite un -ic, sa treaca mai repede buba.
Restul fetelor, pumnii mei stau stransi in continuare pt. voi si sa auzim numai de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Antosit, chestia mai nasoala e ca la nivelul capului meu era pe interior un panou cu o rama nashpa si voluminoasa, cu care am fost eu shtantzata pe frunte...bine ca nu m-a nimerit in arcada ca precis mi-o spargea... si asa arat de parca am luat o portie de cafteala; e o zi mai nashpa la noi azi... pe sotzul s-a gandit unul cu un tico sa-l busheasca de dimineata; a intrat cu tico fix in fundul jeep-ului... nu stiu ce-o fi vrut si ala, sa vada ce are sotzul in portbagaj???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Bravo Andreea, o sa vezi ca totul va fii bine.Io sa fie bine, pentru voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

BRAVO ANDICU!!!!!! Eram convinsa ca o sa fie bine! Dumnezeu e mare si are grija de fiecare dintre noi.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu cea mai buna veste pe ziua de azi. Totul va fi bine pana la capt , iar de 1.06 ne vei da vestea cea mare.
Lachi nu numai tu ai avut o zi nasoala, ci si eu , o indigestie , de am plecat fuguta acasa. Oricum ai fost de milioane.
MRL , Moniland sper ca sunteti bine si evoluati corespunzator.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

ingerash, esti "doi ingerasi" ca sa spun asa...
multumesc ca m-ai mai luminat dar mai intreb, daca dupa punctie sa zicem ca nu divizeaza, atunci se pierd cei 1500 eur si trebuie luat de la capat?
nu vreau sa par meschina ca-mi pun problema de bani dar trebuie sa-mi pregatesc sotul pt ce e mai rau sa nu ma ciocane la cap pe urma ... pt ca va dati seama ca s-a cam socat cand i-am zis de FIV; noi mai avem un copil mare si nu-i vine sa creada ca am ajuns la asta (numai din cauza mea, ca numai eu stiu el cat a insistat ani de-a randul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bravo,Andicu!!!Ce ma bucur!!!Sunt convinsa ca o sa fie bine pana la capat!

Lachi tu esti de coma
Pai,sa va zic si eu ca zilele trecute am tras cu putere de un snur de ala cu care tii telefonul la gat(ala era prins la geam si eu am tras de el sa inchid geamul),snurul s-a rupt,asa ca mi-am tras 2 pumni in fata(ca trageam cu amandoua mainile ) si era sa cad si pe spate.Nu m-am umflat,nu m-am invinetit,dar i-am zis sotului ca daca s-ar fi intamplat asa,as fi zis lumii ca m-a batut

Flori
Noi

Mergi la inceput