FIV - 73
Raspunsuri - Pagina 13
cristinici spune:
Dj mama din cate stiu eu daca nu se fecundeaza, sau nu se divizeaza, cei 1 4000 ii pirzi, pt ca aia sunt pt mediile de cultura, punctie,anestezii si alte chestii, nu mai platesti cei 300 de euroi pt ET. Asta e! Daca stie altcineva altceva poate iti spune
cristinici
deusa spune:
Why NOT 109, ce faci ? ai facut punctia? Cum te simti? am vazut ca in ultima vreme ai "disparut"? Cand urmeaza sa faci ET? Daca poti si ai timp, raspunde-mi te rog, caci eu sunt destul de speriata din pricina " nemernicului " de picior si abia astept sa ma conversez cu cineva care e la aceeasi echipa de medici ca si mine... Iti tin pumnii, mult bafta! De altfel multa bafat si Dumnezeu sa fie cu toate celelalte! Va pup pe toate!...
MRL spune:
andicu, semnele sunt super bune si a venit randul tau sa intri in randurile gravidutelor. ma bucur sa aud ca cei 2 embrioni s-au divizat foarte bine si ca maine vor fi locatarii burticii tale. Sa fie cu noroc si sa auzim pe 1 iunie de 2 bebici scumpici. Te pup dulce!
cristinici de la mine un mare . Eu abia luni o sa aflu cat de bine am raspuns la tratament. O sa fie eco nr. 2 dupa 7 zile pline de Menogon cate 4/zi +Dipherelin 1/zi. De cand am inceput Menogonul am si niste pete maroni care persista inca. Parca as fi la sfarsitul CM. Dr. mi-a spus sa nu ma ingrijorez decat daca marimea petelor devine mai mare, asa ca sunt calma si ma pastrez, ca sa zic asa. Bufeurile la mine sunt in floare, cand ma apuca ma trec toate transpiratiile iar cand imi trec ma apuca frigurile. Naspha senzatie. In rest imi pun varza pe pt ca ma cam doare dupa Menogon. Te pup dulce!
puiramy, moniland, va pup dulce
antosit, multumim pentru gandurile bune. Te
Va pup dulce pe toate
Moniland spune:
Andicu, bravo!!! Tine-o tot asa ca si nou suntem inca cu pumnii stransi pentru tine.
MRL, draga mea productie de ovocite de calitate sa fie ca vad ca ai parte de consum de varza ai.
Puiramy, foarte bine ca ai gasit la tine diphereline si nu mai trebuie sa te duci pana in Bucuresti dupa ele. Cat mai ai pana la urmatoarea monitorizare?
dj mamam, si eu stiu exact ca si cristinici. Daca ti se face punctie trebuie sa platesti. Eu anul trecut am fost suspecta de hiperstimulare. Am inteles ca hiperstimularea se declanseaza in momentul punctiei. Din aceasta cauza nu am mai facut punctia si nu am platit nimic. Ma refer la taxa aceea pentru FIV, "manopera" cum o numesc eu. Si la Cluj unde fac eu FIV-ul tot la punctie se plateste.
cristinici, liana, antosit, lachoine, meda, si la toate fetele pupici dulci.
Monica
puiramy spune:
ANDICUMult, mult succes si fii increzatoare ca totul va fi bine asa cum ti-ai dorit si la urma si 2 .
MONILANDEu pe 26 mai merg la urmatoarea ecografie.Tu cum mai evoluezi cu tratamentul?
Multumim tuturor celor care ne incurajeaza si sunt alaturi de noi.Dimineata abia astept sa deschid netul sa citesc incurajarile voastre.Chiar ne prind bine.
Va pup si aveti grija de voi.
Oana-Dana spune:
De mult incerc sa vorbec cu voi si nu stiu de ce oare nu am facut-o.
Sunt noua , nustiu nici prea multe despre FIV.
Mi-ar place sa ne "cunoastem"
puiramy spune:
AJUTATI-MAFetelor intr-o problema.
Stie cineva cat costa in farmacii o fiola de diphareline?Dar la spitalul Giulestti?Cat ati platit voi pe o fiola ?Mie mi-a cerut 1.800.000 pe fiola la o farmacie din oras.Mi s-a parut foarte scump.Multumesc.
MRL spune:
puiramy, eu am dat la Giulesti 5.040.000 lei pe 21 de fiole, deci 240.000 lei fiola. Este foarte scump 1.800.000 fiola.
ileana spune:
quote:
Originally posted by puiramy
AJUTATI-MAFetelor intr-o problema.
Stie cineva cat costa in farmacii o fiola de diphareline?Dar la spitalul Giulestti?Cat ati platit voi pe o fiola ?Mie mi-a cerut 1.800.000 pe fiola la o farmacie din oras.Mi s-a parut foarte scump.Multumesc.
Daca este de 0.1, vezi ca asta este pretul pe toata cutia , cu 7 fiole!
Tanti farmacista, nu stie cate fiole sunt in cutie, si ea vinde numai la cutie!
saftoiu_gina spune:
Buna seara .De doua zile acum imi merge si mie net-ul .
Pentru toate fetele care sunteti in timpul stimularii va doresc Bafta in continuare si imi doresc sa aveti toate in final un rezultat pozitiv .
Eu daca mai dispar de aici inseamna ca nu mai merge net-ul ,nu ca nu imi pasa de voi ,ma gandesc la voi tot timpul .
Va pup pe toate
GINA9+