Copilasi iunie-iulie 2003(72)
Raspunsuri - Pagina 6
romana spune:
Bine ai venit mamica de Alin. Am si eu un Alin de un an si unsprezece luni.
Da' pe ce cablu se prinde TV Euforia, ca eu nu stiu daca la Astral avem, nici nu am cautat e drept.
Dana nu te mai stresa si gindeste pozitiv, iar daca nu poti ...nu te mai gindi de loc si joaca-te cu fetita nr.1 cit mai ai timp, ca dupa nastere vreo doua -trei luni o sa ai alta ocupatie si te asigur ca vei fi foparte prinsa cu alaptatul.
In alta ordine de idei sint toatl indragostita de Maria mea. Duminica face opt luni si e o draguta. E tare simpatica, se uita lumea dupa ea pe strada si-mi creste inima in mine. Ce mai sint o mama fericita. Ce mai conteaza ca nu ma mai incap hainele si ca in loc sa tin cura de slabire eu tot maninc si maninc.
Mai face careva dintre voi gimnastica ori ceva miscare? Ca eu ma gindesc sa fac acasa un club de gimnastica pentru toti copiii mei si asa poate mai slabesc. Partea proasta e ca atunci cind ma vad "teroristii" mei intinsa pe jos sar pe mine si gimnastica degenereaza in pupaturi si dragalasenii.
As vrea sa va intreb daca cit timp alaptez e bine sa tin cura de slabire. Si ma mai intreb si eu daca o sa am vointa suficienta sa renunt la dulciuri, lapte si paste fainoase.
Voi cum ati rezolvat problema?
La muti ani Gabi!
Si pentru duminica La multi ani Elena! Nu mai zici nimic? ce mai faci? ce fac copii?
ROmana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si Maria (21.09.2005)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
romana_74 spune:
mama_lui _alin- bine ai venit!
Noi suntem bine, Matei e pe zi ce trece tot mai bataus... hai va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce sa fac?! Nu as vrea sa ramana asa... La gradi i-a spus unei fetite care statea pe scaunel langa el sa taca, educatoarea citea o poveste si fetita vorbea, fetita a continuat sa vorbeasca, Matei i-a spus sa taca de 3 ori iar a patra oara a lovit-o cu dosul palmei peste gurita si uite asa i-a spart buza. Va dati seama, sange, urlete si rusinea ce m-a mancat apoi... Sunt cam suparata si nu stiu cum sa reactionez. Vreau solutii!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
madishor spune:
Romana - din cate am inteles, Euforia TV nu se prinde pe Astral.
Cat despre miscare, noi mergem sambata dimineata la dans, dar e destul de greu sa ne organizam sa ajungem pentru ca pe Ana o luam cu noi, dar pe Matei nu-l putem lasa sa alerge pe acolo cat dansam noi si ne rugam frumos de bunicul... un fel de echilibristica.
La cure de slabire nu ma bag, ca daca ma apuc de cura sigur ma ingras, dar pot sa spun ca am slabit alergand dupa copii prin parc si dansand seara cu unul in din copii in brate.
Romana_74 - si Mateiul nostru e uneori violent, dar nici eu nu am o solutie pentru asta. Incerc sa ii explic ca nu e bine, ca trebuie sa se poarte frumos (bla, bla, bla, cum ar zice Ana), el da intelegator din cap si peste doua zile iar imbranceste vreun pustan.
Ma gandesc ca e o reactie la convietuirea "frateasca" cu sora-sa, care e un vesnic amestec de dragaleli si scatoalce.
pe curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
Ioana Sora spune:
Buna.
Pupici la bebeii din burtici si la piticii nazdravani.
Catalina ma cam da peste cap zilele astea. A tot auzit pe la gradi de tati, iar acum si cand se trezeste sau o duc la culcare incepe sa strige "tati", pe langa "mami" si "Adriana". Probabil cat de curand va trece la intrebari despre "tati" puse constient...
Gaby, la multi ani cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.:)
Sa aveti o duminica frumoasa.
calina73 spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?uite va mai citesc si eu cu toate ca nu am mai scris demuuuult.
Vad ca mai aveti probleme cu papersi ,noi am scapat de ei de mult dar asa ca multe dintre voi asteptam si noi bb.nr.2 si tare am vrea sa fie baiat....inca nu am facut eco.,de fapt am facut una la 7 saptamani dar nu se vedea oricum la prima poate aflam ce e....
Si Denisa e cam revolutionara se cam bate cu copiii dar parca de cateva zile a lasat-o mai moale.
LA MULTI ANI!pentru toti copilasi nascuti zilele urmatoare .
nicol74 spune:
Pojo imi pare rau ca scriu asa tarziu, incearca la Unirea la et. 1, preturi mai normale, Guban, altele romanesti, sandale, pantofi clasice (nu sunt in trend) dar elegant confortabil ! eu mi-am luat sandale 195 ron, pt. viitor poate.
Dana sa nu te superi te rog mult
dar eu cam suspectez chestiile astea cu ecograful performant si analizele performante adica si eu am facut si mi-au zis tot felul de minuni, e si cam comercial, stii tu, am repetat o analiza de vreo 5 ori (era doar vreun milion), in final nu aveam nimic, dar 'normal', trebuia repetata !!
Bibi cred ca nu am intrat la timp sa-ti urez La multi ani !, tarziu, sper fara suparare, m-am prins si eu cand ai zis de zodie, sa ne traiesti mamicuto, sa fii sanatoasa si daca nu vrei tu sa nu alaptezi
.
Romana numai cu miscare poti slabi fara ca apoi sa nu te ingrasi la loc, cat despre mancare incearca doar sa nu mai mananci dupa ora 4, 5 dupa-amiaza, iar in timpul zilei mai micsoreaza cantitatea si cred ca poti slabi cam 1 kg pe sapt., nu e prea spectaculos dar e sigur, am uitat sa zic de dulciuri, interzis !!
nu stiu ce sa zic de bataie, fi-mea mai mult le incaseaza dar cred ca e temporar ...
va pup,
nicol
crisotexa spune:
Dragele mele fete,
Iaca sunt si io
. Doamne ajuta!!!! POate de data asta o sa am un col de treaba..... Oricum vad ca ploua cu gravitutze. Calina, iti tin pumnii sa faci baiat!!! Io nu ma mai gandesc la sex. Zic sa fie totul bine si copilul sanatos.
Bibi, la multi ani!!! Inteleg ca a fost ziua ta!!
Ioana, imi pare tare rau ca nu poate si Cata sa fie cu taticul ei. Insa dragostea ta si a parintilor tai o sa o ajute sa treaca peste asta.
Greu luni de dimineata...
Pupa Crisa
alexandrueduard spune:
Wow! Ce de vesti bune!
Felicitari Calina, felicitari Crisa! Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti sarcina usoara. Aveti grija de voi!
Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
amik spune:
felicitrile mele,Cristotexa si Calina!!!ce ma bucur pentru voooooi!!!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Dana, ai incredere ca totul va fi bine. Iti doresc sa treaca repede perioada asta de asteptare. Pupici!
Calina felicitari si sarcina usoara!
Crisa, felicitari! Multa, multa santate iti doresc! Sa ai grija de tine si de burtica! M-ai emotionat, de luni dimineata
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze