Copilasi iunie-iulie 2003(72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow, crisa! pupici la burtici si ai grija de tine! nu te mai stresa cu munca...
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa, eu te cam suspectam de ceva, ca prea taceai tu malc de multa vreme . Se pare ca ti-a priit vacanta. Sa fie intr-un ceas bun, ca stiu cat de mult ti-ai dorit sarcina asta! La ce doctor te duci acum? Nu te mai duci la tipa aia, nu?

Calina, felicitari!! De voi nu stiam ca planuiti bb2. Sarcina usoara!

Ioana, cam neplacut cu intrebarile. Trebuie sa fie tare greu dar o sa faceti voi fata si la asta... Tati nu mai vine deloc sa o vada?

Nicol, crede-ma ca si eu m-am gandit de multe ori ca poate era mai bine cand nu aveai atatea optiuni de investigatie, nasteai in buza cortului si gata . Acum, daca ar fi sa o iau de la inceput, as face amniocenteza ca sa stau linistita macar din acest punct de vedere...

Eu de maine intru in prenatal. Joi ma duc la doctorita dar nu cred ca o sa imi spuna mare lucru. Asta e, trebuie sa merg inainte, nu am ce face. AMR cam 1 luna .

Va pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Crisa - felicitari , tinem pumnii sa fie totul bine si mai ales sa fie o mindra!!!

Calina - felicitari , chiar ma intrebam de ce nu ne mai "vizitezi" sa ne mai povestesti ce mai face Denisa, acum inteleg ca era ocupata

Ioana - tatal Catalinei nu a mai vazut-o deloc? Ca ma gindeam ca daca il vede, chiar rar, poti vorbi cu ea mai usor, daca ea il "vizualizeaza" ii poti arata poze si ii poti spune ca tati sta in alta parte, dar se gindeste la ea, si o sa vina sa o vada cind va putea. Stiu ca e greu sa nu-i poti spune adevarul si imi inchipui cum iti rupe inima sa trebuiasca sa-l si vorbesti de bine , dar ptr ea e cel mai bine asa, sa nu aiba si alte frustrari si nelinisti vis-a-vis de el, in afara de aceea ca nu-l vede.

Romana - poti tine cura cit alaptezi dar nu una drastica. E drept ca baza ar fi sa renunti la piine, dulciuri si cartofi, care nu ii aduc nimic nutritiv esential corpului, dar tocmai asta e farmecul lor (prietenii stiu de ce). Oricum nu te stresa, ca nu o sa mai alaptezi mult si se va duce si asta, si kilele la fel de usor dupa aia

Noi am fost in w-e la tara la un prieten, am stat numai pe afara, au fost inca 2 fetite de 5 si 2 ani, asa ca Luca a fost fr ocupat, ieri cind am venit cred ca avea nisip si-n ochi. Vineri am mai dat o tura pe la Casa Retro si am innoit stocurile, asa ca am avut si material didactic peste w-e, ne-am jucat cu plastelina la greu (va recomand setul ptr facut gradina de flori, e minunat).

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fete dragi,

Se ingroasa treaba. NU MAI AM DELOC CHEF DE MUNCA..... Ce ma fac?

Multam mult de urari. Chiar am intrat si am mai citit cate ceva la mamic de ianuarie-februarie 2007. Ma emotioneaza mamicile care sunt la prima sarcina. Imi aduc aminte cum ne povesteam si noi toate alea....

Dana, nu de aia nu intram pe net, treaba multa la servicu, cursuri dupa serviciu ... Probabil ca acum o sa ma mai potolesc. Cu neprotejat, incerc doar de doua luni, ca am lasat sa treaca doi ani de la ...., sa se mai refaca organismul. Bune ca intri si tu in concediu, sa stai mai relaxata. Iti tinem pumnii sa tii in brate puiul sanatos din burtica!!!

Andra, cum mi-a scapat mie plastilina cu grdinaritul???? Acu tre' sa fac alt drum acolo!!!!
Adevarul e ca sunt tare faine.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna mamicilor.
Felicitari pentru fetele .Aveti curaj nu gluma. Alin al meu este asa de nazdravan, incapatanat, bataus, autoritar etc... incat ne este frica sa mai incercam.Culmea e ca-i si tare smecher si dulce,dar dac-l intrebam daca mai vrea un fratior sau o surioara ne tranteste un NU categoric.Ii plac numai copiii mai mari decat el (mai ales daca are ce tampenii sa invete de la ei). De ceva timp se crede spidermen, si ca urmare, incearca sa se urce pe pereti, sare si arunca cu panza (imaginara, binenteles).Deja incepe sa ma ingrijoreze. Chiar ma gandeam sa merg la un psiholog cu el.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

CRISA - felicitari si sa ai parte de o sarcina fara probleme si de un/o bb2 sanatos.

Mai fetelor, voi chiar nu glumiti , vaz ca am mai ramas cateva carcotase care inca nu ne avantam la bb2, dar ramanem din zi in zi mai putine... Va rog doar sa nu ma faceti si pe mine sa ma razgandesc, ca mi se duc naibii toate printipurile de pana acum .

Altfel, la noi a fost buni in w-e si s-a convins (daca mai era nevoie) ca nepoata-sa e miscarea browniana in persoana, ca altfel nu se explica faptul ca nu oboseste niciodata. Am fost si noi in Herastrau (sa mai schimbam parcul) si, dupa o timida incercare de a sta la o terasa - unde Mariuca a stat pe scaun doar cat si-a baut sucul - am ajuns la unul din locurile de joaca, unde ea a fost in elementul ei, catarandu-se pe toate cele, iar buni mai avea putin si facea atac de cord (joking) strigand la mine sa am grija sa nu cada copilu' , care ne trata cu si-si vedea de ale ei.

In rest, n-am mari noutati, doar ca astept sa stabilim data cand ne vedem cu picii sau cand ii serbam de trei ani? Aveti vreo propunere?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Crisa, Calina, felicitari ! Sa aveti o sarcina usoara. Ma bucur cand aud astfel de vesti.:)

Dana, Andra, chiar ma gandeam cand a vazut-o ultima oara si nici macar nu-mi dau seama daca a fost anul asta in ianuarie sau anul trecut, in decembrie... Nu il recunoaste, nu ar avea cum, intalnirile lor sunt mult prea rare. Nu stiu daca e bine sa ii arat poze cu el si sa ii vorbesc despre el, cred ca i-as starni mai tare curiozitatea.

O seara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Sa fie intr-un ceas bun, Crisa si Calina.

Crisa daca nu mai ai chef de lucru rezolva-ti cit mai multe concedii: medicale, de odihna, plus ce se mai da acum mai nou la gravide . Intre aceste concedii mai intercaleaza o saptamina doua de lucru si apoi intra in prenatal.

Va multumesc pentru sugestiile cu privire la cura de slabire. Stiu si eu din experienta proprie ca miscarea e de baza si e cel mai bun lucru, dar inca nu am reusit sa ma organizez pentru a face vreo 50 de min de 3 ori pe saptamina. Sa vedem ce pot face. Intre timp maninc la ciocolata nepermis de mult. Mor dupa dulciuri. Cred ca trebuie sa-mi mai cumpar haine....

Romana_74: E neplacut ce s-a intimplat. Si cum au reactionat educatoarele de la gradi? Si Cristi ii bate pe astia micii, in special pe Alin, care mai nou se enerveaza si sare si el la batie. Si are o fata nervoasa de zici ca sint in razboi dacii si romanii. Tot ce pot saa fac e sa-i despart, sa le explic , sa-i pun in time-out, dar data viitoare e la fel. Poate pe la 15 ani nu se vor mai bate.

Dar si cind se joaca impreuna sint asa de draguti, iar eu pot sa-mi fac linistita treaba. Maria ii urmeaza indeproape si se uita cu mult interes la ei. Se vede pe ea ca invata toate smecheriile lor.

Sanatate gravidutelor.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Felicitari Crisa si Calina! Ma bucur mult si va invidiez pozitiv pentru perioada de gravi...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROMANA- educatoarele nu au parut tare impresionate... m-am chiar mirat ca mi-au spus dupa doua zile ce s-a intamplat si parca asa intr-o doara!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput