Copilasi iunie-iulie 2003(72)
Raspunsuri - Pagina 5
aditzu spune:
Buna Flori,
Acum ca ai venit in randul nostru, mai incerc o data ca ti-am scris mail mai demult (te-am indentificat pe forum), dar nu mi-ai raspuns.
Pai, mai dragutza, noi ne cunoastem din parcul Sebastian, sunt mama Irinucai.
Da un ochi la pozele noastre poate iti mai amintesti,
pupici si bine ai venit , Adi
http://photos.yahoo.com/irinuca03
In alta ordine de idei, fetelor , am o groaza de treaba la servici si n-am apucat sa va citesc decat pe diagonala, sorry, promit sa recuperez. Dana - iti tin pumni sa fie totul bine.
Pa Adi
cgaby spune:
hehe, buna flori. ma bucur ca mi-ai urmat "sfatul".
nu stiam ca suntem vecine! poate ne vedem...pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
mama_lui_alin spune:
Merci ca m-ati primit, desi sunt cam intarziata.
Adi draga, cand mi-ai scris? Ca zau nu-mi amintesc ( o fi din cauza c-am imbatranit). Ma bucur mult ca ne-am intalnit pe forum. Chiar ma intrebam daca apare si cineva cunoscut.Ce mai face Irinuca. Pe ea am mai vazut-o cu taticul in parc (nu prea recent), dar pe tine nu te-am mai vazut de o multime de timp.
Cgaby, esti sigura ca nu ne cunoastem deja, daca suntem vecine ( cat de vecine?).
Daca vreti sa stiti ceva despre mine intrebati-ma, fiindca sunt foarte vorbareata (la capitolul scris sunt mai lenesa).
Va pup, fiindca acum muncesc si nu am timp de sporovaiala ...hi, hi, hi![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
martta spune:
Kehleyr: iti tin pumnii sa fie totul bine!
Esti prima persoana la care aud despre problema asta. Imi dau seama ca, pana la sfarsitul sarcinii, va fi un motiv de stres...Nu degeaba se spune "ferice de cei saraci cu duhul"...Important este sa incerci sa gandesti pozitiv!
Bibi: eu am absolvit si Institutul de Pregatire si Perfectionare al Avocatilor. Examenul de absolvire, organizat la nivel de UNBR este echivalentul ex. de definitivat organizat de Barou. Am fost 400 absolventi (din toate barourile) si s-au dat rezultatele de luni.
Noi n-am avut norocul Taisiei la controlul oftalmologic!
Vladut va purta ochelari(-0,75 dioptrie). I-am comandat si diseara mergem sa-i luam. Ma gandesc cu groaza la clipele ce vor urma.
Va pup!
mami de Vladut(13.06.2003) si
25+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
martta spune:
mama_lui_alin: bine ai venit printre noi!
mami de Vladut(13.06.2003) si
25+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
madishor spune:
Salutare dragi mamici, si bun venit mama lui alin!
Mama cioara cum sunt, trebuie sa-i fac reclama puiului numarul 1 (in ordine cronologica), deci: daca n-aveti ceva mai inteligent de facut de 1 iunie, apare Ana la TV Euforia, la o emisiune de copilasi, pt ziua copilului. Nu stiu inca la ce ora. Apare prima la melodia Contrapunctului (daca nu mi-o taie la montaj).
Si o perla a puiului numarul 2:
Aseara pe la 10:30 il aud cum maraie pe la usa camerei lui si dau sa ma reped cu o falca in cer si una in pamant. Matei iese din camera scarpinandu-se la gat si zice:"mama, mama, ce-am aici?". eu ma uit, pipai, nu gasesc nimic. La care el: "am un cap pus". Nu stiu ce a vrut sa spuna, dar ne-am tavalit de ras vreo juma' de ora.
pe curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
bibi spune:
Martta, n-am stiut de institut. Daca nu erai insarcinata
si aveai experienta (practica) iti faceam o propunere de colaborare, dar ma gandesc ca nu toate mamicile sunt denaturate ca mine si se gandesc sa revina la serviciu in cca. 5-6 saptamani dupa nastere.
Dana, fugi mai de aici cu anomalii genetice si alte alea! Bebelina ok, garantat 100%.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
amik spune:
dana, si eu am credinta ca bebelina ta e super ok!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pojogam spune:
Dana ma gadesc ca bebelusa s afie sanatoasa si nu pot sa-ti spun decat sa ai incredere; imi dau seama ca e stresant dar nici stresul nu e bun pentru micuta, asa ca fii o luptatoare pozitiva!
Am reusit sa ajung si eu la "Superb 90" si la "Elle Ganza" de langa Sala Palatului... dar mai bine nu ajungeam... pantofi foarte frumosi si f eleganti insa extraordinari de scumpi! A fost pentru prima oara cand am privit detasat si razand efectiv...Ce probeleme sunt in viata si cat poate costa un pantof nenorocit la urma urmei!(1000 ron)
Dupa serv plec acasa si maine am nunta;
va pup!!!
madic spune:
Buna fetele,
Eu ca de obicei stau mai prost cu timpul (de scris), dar macar va citesc.
GABY - La multi ani si de la noi, chiar daca mai tarzior, uite o
sa nu fii suparata.
DANA - ai incredere, ca o sa fie totul bine.
MARTTA - cum v-ati dat seama ca Vladut are nevoie de un control oftalmologic? Intreb eu, ca mioapa ce ma aflu, pentru ca si eu ma gandesc ca ar fi cazul s-o duc pe Mariuca, iar -0,75 din start mi se pare destul de mult.
Altfel, noi sintem bine, Mariuca a fost un pic racita de la ultima ploaie cand s-a plimbat cu umbrela prin ploaie
, dar i-a trecut.
Va pup si va doresc un w-e cald si linistit.
Madi si Mariuca