Copilasi iunie-iulie 2003(72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

martta - multumesc de urari si sa fie asa cum ai zis tu!
cornelia - mersic...pupici la juniori!
azi ma imbat! fac chef la serviciu..
pupici tuturor si multa sanatate!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

la multi ani, gabi!sanatae si fericire!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

La multi ani Gaby !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

O-ho-ho, deci surate intr-ale zodiei...sa-ti fie viata frumoasa la fel ca ziua de astazi, plina de sanatate si impliniri si dragoste si tot ce-ti mai doresti tu, Gabi!!!

Martta, s-au si afisat rezultatele de la def ?!? Inseamna ca maine am de studiat o lista lunga la cati cunoscuti au data deful in sesiunea asta.Multam pentru oferta. da-mi un PM cu nr. tau de telefon.

Alexandra eu n-am facut absolut nici o investigatie si nici n-am cugetat prea mult sau prea adanc, acum ma intreb ...am fost prezenta...sau nu....?

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

"Alexandra eu n-am facut absolut nici o investigatie si nici n-am cugetat prea mult sau prea adanc, acum ma intreb ...am fost prezenta...sau nu....?"

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Da, Cornelia, am fost la eco si stau un pic cu inima indoita. Nici nu am prea vrut sa spun, dar daca tu ai fost draguta sa ma intrebi... . Fata este maricica, are vreo 2,2 kg, colul lung, placenta cam batrana (gradul III), adica totul este in regula mai putin cordonul ombilical care in loc sa aiba doua artere si o vena are numai o artera si o vena. Este o situatie destul de rara, cam 1% din cazuri, si nu prea se stie precis ce inseamna. Poate fi totul absolut OK sau se poate asocia cu anumite probleme in special la inima sau la rinichi (si la eco de 22 de sapt mi-a zis Iosup de o usoara intarziere in dezvoltarea rinichilor, dar ieri a zis ca sunt aproape OK si ca nu mai e nici o problema), care pot da predispozitie la infectii urinare mai tarziu si alte minuni. Sau, in cazuri mai rare, se asociaza cu anumite anomalii genetice la care nici nu vreau sa ma gandesc , probabilitatea fiind totusi foarte mica sa fie ceva, plus ca la cate ecografii am facut cred ca s-ar fi vazut daca era ceva. Si triplu testul ala. Cert este ca nu prea exista destule informatii incat sa fie niste statistici coerente, asa ca nu am ce face. Decat sa astept sa nasc si sa sper ca va fi totul OK. Sincer, as suporta orice, numai probleme genetice nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - tinem pumnii sa fie totul bine! sunt sigura ca nu vor fi probleme! cumnata mea a avut CMV, toata lumea a sfatuit-o sa avorteze, dar ea a timnut copilul si totul a fost ok. asa ca...
multumesc mult de urari.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Dana, stai linistita! Trebuie sa ai speranta si incredere ca fetita va fi bine! Sunt sigura de asta!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna! Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt o mamica de Alin nazdravan si incapatanat , nascut in ziua magica de 07.07.2003.
Daca primesc acceptul va povestesc mai multe.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bine ati venit Florina si Alin! M-am uitat pe poze si sunteti foarte frumosi.
Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput