Bebelusi de sept - oct 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dana_lucia spune:
Mersi mult Miflore in numele lui Alberto! Si noi ne-am gasit perechea ieri pe chat!
miflore spune:
Eiii, dar ieri a fost o zi plina de casatorii!!! Ia spune, Dana, cine e aleasa, hai, ca tu poti spune in calitate de soacra mare!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Tonnia,iti ofer umarul sa ne plangem de mila impreuna.Mihnea a avut si eu asta noapte o criza de aia de care zici tu ca a avut si Dinu,cu plansete sfasietoare.Frustrant e ca nu stiu de la ce.Intuiesc totusio ca de la muci,desi,asa cum spui si tu,narile-s libere si uscate.Dupa urletele lui au urmat cele provocate de mine turnandu-i ser(desi dupa cum zic fetele i-am pus prea putin) si urletele mele la adresa lui tac-su care se uita prostit si cu mila la fiu-so in loc sa ma ajute.
Am impresia ca virusul asta asa se manifesta,cu muci uscati si-n gat.Cred ca ei saracutii se inneaca,nu mai pot respira si se sperie,plus ca le este inflamata mucoasa si-i ustura(spun asta pt ca asa simt eu acum,am impresia ca eu am luat virusul de la mihnea,care l-a luat de la sot;ma ustura nasul si gatul ).
Te rog sa ma tii la curent cu ce-ti spune pediatrul.
De dimineata Mihnea parea ok,era vesel.Acum doarme,recupereaza ce n-a dormit asta noapte.
Eu am luat vibrocil,ma apuc sa citesc pe prospect sa vad daca sa-i pun sau nu.
Diana30 spune:
Pe prospectul de la vibrocil scrie ca se recomanda in special pe mucoasa nazala uscata.La bbii nostri 1picatura de 3-4 ori/zi.
Tocmai l-am testat pe nasul meu si simt ceva efect benefic.
Diana30 spune:
uuuuuuuuu,da ce va mai incuscriti.Da cele care stiti cum,de ce si cu cine s-a recasatorit Miruna ia ziceti si la astea mai in urma cu stirile mondene.Ca Ioana-i dusa-n "trening" si pana luni om pati ceva de curiozitate.
Edit:sa zic ca am motivare viroza lui fiu-meo pentru necunoasterea noutatilor matrimoniale,asa ca fie-va mila!
miflore spune:
Asa, asa, ai o nora pe cinste, Dana!!!
Diana, ca bine zisesi, eu am uitat ca Ioana e in "trening", hai, s-apara soacra mare cu anuntul matrimonial sa ne spuna si noua ce si cum! Ca pana luni e cale lungaaaaa!!!! Sanatate lui Mihnea!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI