Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Milfloricico,multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

TONNIA exact asa erau si mucii lui darius.
adica nu curgeau, erau uscati rau si nici nu se vedea,
cred ca erau cam in gat. la inceput nici eu nu puteam
sa ii scot. nu am "batista bebelusului", insa am luat
o pompa care are capatul care se introduce in nasuc un pic
mai lung, adica 1 cm, este foarte flexibil si detasabil.
nu este cine stie ce marca...chiar este "no name", dar
cu siguranta una in genul asteia iti trebuie si tie.
gasesti cu siguranta la orice farmacie. in ceea ce priveste
cum e bine:in nara de sus sau in cea de jos/...eu daca
ii pun in nara de sus, nu ies secretiile prin nara de
jos...asa, daca ii pun in cea de jos ies pe nara de sus.
vezi si tu cum iti e mai bine. dar cel mai important
este sa bagi 5ml ser cu viteza, sau daca ai spray, sa
apesi energic....pana nu se inmoaie, nu ies mucozitatile.
apoi, dupa ce ii bagi ser il iei in brate, sa ii curga
restul pe gat sa nu se usuce iar in nasuc

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Miflorico, pupez si eu la matale, asa, apppasattt.

Tonnia, pun pe nara de sus ca sa iasa pe cea de jos, invers cred ca e cam dificil; ma rog, dificil e oricum ca al meu se zbate ca pestele pe uscat.

Pai bine fetelor, dupa ce ca rameneam in urma cu forumul, acus se intampla chestii si pe chat? Eu propun infiintarea unui 'newsletter' , pt fetele mai absente, asa ca mine.

La multi ani aniversatilor de azi, cu mentiune speciala pentru seniorul Alberto, cel mai mare baietel din grup, daca nu ma insel.
Pupici la zane,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

da, miflore, mucisorii ajung in kk ceea ce e f bine, ca inseamna ca se elimina; ca alta cale nu mai au... da poate sa-si dea cu opinia si dr Anya

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

TONNIA am uitat:si ft ft multe lichide.

citeste aici despre bronsitahttp://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/orl/bronsita_acuta_239.htm

aici despre faringitahttp://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/O_r_l/Faringita_streptococica_acuta_588.htm

Boli de sezon (gripa, laringita, sinuzita, bronsita, pneumonia)http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/O_r_l/Boli_de_sezon_gripa_laringita_sinuzita_bronsita_pneumonia_260.htm

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de azi! Cu mentiune pt. Luca, prietenul lui Matei. Sa fiti sanatosi si voiosi!
Maiii, da' voi chiar v-ati mutat pe chat si faceti si desfaceti acolo? Phiii ... deci Miruna e la a doua casatorie deja, pai in ritmul asta bate recordul lui Liz Taylor.
Tonnia, imi pare tare rau ca ai avut o noapte atat de cah, bine ca ai chemat dr. Va tin pumnii sa fie bine si multa sanatate lui Dinu si nervi de otel tie!
Irina, si Matei mai scapa cate o noapte fara treziri dar atunci se trezeste dimineata la 6 si la fel ca tine am zis ca parca e mai bine cu 1-2 treziri si sa se scoale de tot la 7.30 decat la 6 .
Mifloricico, dejtu e mai bine desi taietura e intr-o zona scarboasa si mi s-a tot deschis de cateva ori ieri
Eu m-am certat cui cu sotul dimineata si acum suntem amandoi cu cozile sus si sssscuipam venin. Daca citeste cumva forumul il rog pe aceasta cale sa-si bage mintile in cap si sa incerce un discurs rational

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim mult Anto pentru urari. Senior cred ca e Alex al Monicaifrosa care daca nu gresesc e cu o zi mai mare ca noi.
Salutari din ,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ideea cu newsletterul mi se pare foarte buna
De asemenea va rog ca in cazul in care decideti pe chat vreo intalneala de-adevaratelea in parc sau altundeva s-o comunicati si pe forum. Eu nu cred ca o sa pot sa intru prea des pe chat.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Adrianaolimp activeaza-ti pm-ul ca sa iti zic cum e cu forumul "galati", hai sa incec aici: la prima pagina a forumului intri pe " prieteni dintotdeauna", acolo vei gasi subiectul "la noi la Galati sa veniti", intra fara teama, e un grup de fete vesele care deja sunt prietene, ne intalnim lunar la cate o "sedinta" la restaurant , o barfa mika si suntem dornice de noi cunostinte.

Tonnia nasol cu mucii sa n tii la curent.

Mai ai meu nu doarme decat -3 ore legate nopatea, atat, in rest ma capiaza cu trezirile, eu astept sa se insoare sa dorm si eu o noapte calumea, a si nici dinti nu avem, da frikineala la greu.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Mary,Miflore,Marlena

N-am apucat sa citesc tot ca nu prea am avut timp..recuperez la noapte.
Bubite nu i-au mai aparut fetei ,dar nici nu au diminuat,nu prea mai seamana a piscaturi,le las in pace sa vedem ce se intampla.
Am fost ieri la Medlife,la ortopedie la dr Spataru.Mi-a zis ca nu prea-i place cum arata soldul si ca trebuie totusi sa facem radiografie sa fim suguri chiar daca au ioesit bine ecografiile.Si de piciorus nu prea a fost multumit ,a zis ca daca nu se rezolva in 3 sapt vrea sa i le puna in ghips sau orteze.Piciorusul nu e foarte stramb,are decat o atitidine de varus,adica un pic in interior..A auzit cineva de dr asta???

Mergi la inceput