Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Miflore daca imi permiti sa te "up-datez" (scuze Ioana), Miruna a "divortat" si s-a "recasatorit" ieri pe chat! Mai multe detalii o sa dea probabil Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Buna fetelor.
Am avut grija sa ma laud ca imi dorme bb toata noaptea dar nu v-am spus ca bb al meu nu sta nici 5 minute fara companie in timpul zilei si compania in 90% din timp sunt EU.
S-a discutat despre desfundatul nasului. Mie pediatrul mi-a spus ca este fffff bun serul fiziologic, numarul de administrari pe zi nu este limitat, dar ptr a avea efect fiola se incalzeste intr-o baie de apa cu atente sa nu fie fierbinte. Serul cald are un efect fff bun.
Sanatate si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Deja avem primul divort din grup fetelor, copiii nostri au crescut si avem o multime de treaba cu ei acum.

Felicitari Nanadana pentru taras!

Inaa frumoase poze !

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, cand vine doctorul? O sa te lamureasca el! Ca eu nu stiu ce sa zic!
Kristinutza, eu zic ca Karvolul e bun in general, pentru decongestionarea cailor nazale, indiferentu cum sunt mucii, tari sau aposi!
Ramona, ma refer la a treia varianta scrisa de tine cu mucii dusi pe gat, ce se-ntampla cu ei daca nu-i putem aspira? Ii inghite si se duc in kk, nu? Sau nu? Probabil ca nu e prea bine sa treaca pe-acolo...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

miflore, daca situatia e grava se face aspirare cu sonda la spital sau de catre pesonal calificat (batista bebeului e de obicei mai performanta decat aspiratoarele obosite din spitale)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Aoleooo, deci divort! Ieri n-am mai prins chat-ul! Mirunica stie ce stie, nu pierde timpul, hehehe! Deci acum e la a doua casatorie! Cine-i fericitul?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Nu divulg secretul alesului Mirunei sa nu se supere cele doua cuscre asa ca le las pe ele sa laude noul cuplu!

Mergi la inceput

Mercic Ramona! Dar eu tot mai am un pitic in creier care nu-mi da pace! Daca totusi reuseste fata si-i inghite, si nu e o situatie nasoala, ia, acolo, niste muci, se-ntampla ceva? Ajung in kk? Si-avem atunci kk cu mucozitati?
Ca eu o banui pe a mea ca mai inghite parte din ei, mai ales cand ii bag ser la greu si ea tot inghite!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La bronsita se face febra? Dar la laringita?

Mergi la inceput

Dana_Lucia, sa-ti traiasca Albertino!!!
Ma gandeam eu ca doar n-o sa divulgi secretul aici, cei din familie trebuie s-o faca daca nu chiar tinerii insuratei!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput