Bebelusi de sept - oct 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
dana_lucia spune:
Miflore daca imi permiti sa te "up-datez" (scuze Ioana), Miruna a "divortat" si s-a "recasatorit" ieri pe chat! Mai multe detalii o sa dea probabil Ioana.
adrianaolimp spune:
Buna fetelor.
Am avut grija sa ma laud ca imi dorme bb toata noaptea dar nu v-am spus ca bb al meu nu sta nici 5 minute fara companie in timpul zilei si compania in 90% din timp sunt EU.
S-a discutat despre desfundatul nasului. Mie pediatrul mi-a spus ca este fffff bun serul fiziologic, numarul de administrari pe zi nu este limitat, dar ptr a avea efect fiola se incalzeste intr-o baie de apa cu atente sa nu fie fierbinte. Serul cald are un efect fff bun.
Sanatate si sa crestem mari
mysweetest spune:
Deja avem primul divort din grup fetelor, copiii nostri au crescut si avem o multime de treaba cu ei acum.
Felicitari Nanadana pentru taras!
Inaa frumoase poze !
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
miflore spune:
Tonnia, cand vine doctorul? O sa te lamureasca el! Ca eu nu stiu ce sa zic!
Kristinutza, eu zic ca Karvolul e bun in general, pentru decongestionarea cailor nazale, indiferentu cum sunt mucii, tari sau aposi!
Ramona, ma refer la a treia varianta scrisa de tine cu mucii dusi pe gat, ce se-ntampla cu ei daca nu-i putem aspira? Ii inghite si se duc in kk, nu? Sau nu? Probabil ca nu e prea bine sa treaca pe-acolo...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
miflore, daca situatia e grava se face aspirare cu sonda la spital sau de catre pesonal calificat (batista bebeului e de obicei mai performanta decat aspiratoarele obosite din spitale)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
miflore spune:
Aoleooo, deci divort! Ieri n-am mai prins chat-ul! Mirunica stie ce stie, nu pierde timpul, hehehe! Deci acum e la a doua casatorie! Cine-i fericitul?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
dana_lucia spune:
Nu divulg secretul alesului Mirunei sa nu se supere cele doua cuscre asa ca le las pe ele sa laude noul cuplu!
miflore spune:
Mercic Ramona! Dar eu tot mai am un pitic in creier care nu-mi da pace! Daca totusi reuseste fata si-i inghite, si nu e o situatie nasoala, ia, acolo, niste muci, se-ntampla ceva? Ajung in kk? Si-avem atunci kk cu mucozitati?
Ca eu o banui pe a mea ca mai inghite parte din ei, mai ales cand ii bag ser la greu si ea tot inghite!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Dana_Lucia, sa-ti traiasca Albertino!!!
Ma gandeam eu ca doar n-o sa divulgi secretul aici, cei din familie trebuie s-o faca daca nu chiar tinerii insuratei!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI