Bebelusi de sept - oct 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
Tonnia spune:
Am chemat dr, nu reusesc sa scot nimic pt ca nu cred ca mai are, nu mai aud secretiile, aud doar o respiratie mai grea sau o raguseala, nu stiu ce naibii e asta!
miflore spune:
Buna dimineatza!!! si
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
ALBERTO, LUCA ANDREI, MATEI CALIN, DAVID, ROBERT SI ALEXANDRU MIHAI!!! CE DE PRINTI!!! Sa fiti sanatosi si cuminti si s-ascultati de parinti!
Tonnia, ti-au raspuns fetele super complet, n-am ce sa mai adaug; dar si eu zic ca si Karmenutza sa pui intai ser mai mult, lasi un pic si apoi aspiri cu batista bebelusului! Trebuie sa iasa ceva, e flux continuu de aspirare! Poate ca sunt prea uscati si d-aia nu ies...Sanatate multa lui Dinu si tie zile si nopti usoare, fara muci!
Si noi avem ceva muci dar nu la stadiu de a nu dormi noaptea! Ana nu mai sta deloc deloc la toate procedurile astea cu ser, cu pompa, cu batista si e tare stresant, dar trebuie!!!
Cred ca vantul asta de-afara e de vina!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Tonnia, i-ai luat temperatura?
Poate ca de fapt nu mai are secretii! Bine c-ai chemat doctorul!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
Tonia, eu cu batista bebeului ii scot mariei mucii doar daca atasez in capat capetelul ala de plastic de la o pompa normala de nas(pt ca are nasucul foarte micut); pe ala il bag in nasuc (dupa ce am pus ser la greu); si il tin sa faca contact cu restul aparatului si asa ies mucii; nara libera nu se astupa la batista, ca sa aiba pe unde sa respire, in schimb aparatul tb tinut continuu lipit bine de nas ca sa se formeze vidul necesar extractiei
daca nici asa nu iese sunt cam 3 motive(din experienta):
- nu mai are ce
- sunt prea grosi
- au coborat deja in gat si nu mai pot fi scosi decat cu sonda atasata la aspirator
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
miflore spune:
Merci de raspunsuri Irina si Marlena!
Marlena, felicitari pentru !
O sa merg si eu la Kidex dar bine ca mi-ati spus ca nu-i mare lucru ca sa n-am vreo deceptie pe-acolo!
Roxi, felicitari lui Darius!!!
Ruxandra, ce-ti mai face dejtu'?
Carmi, l-am vazut pe mafiot!!! Are stofa, ce sa mai, a intrat in clubul sicilienilor!!!
Cristina, sa fie intr-un ceas bun ambele actiuni!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
N-are febra! Ceva s-a modificat, nu mai aud nici o secretie, nu mai e infundat, e o respiratie asezata mai grea sau poate o raguseala, se aude ca dupa un mare efort, dar continuu, gafait.
miflore spune:
Nanadana, felicitari pentru taras!!! Bravo!!! Ce mai fac bubitele, au plecat?
Bun venit Krysthyna!!! Sa-ti traiasca fata, wow, ce lunga, 59 de cm la nastere!!! Ajunge sigur manechin!!!
Mimsi, sanatate multa Alexiei!!!
Inaa, felicitari pentru progrese!!! Ce poze frumoase!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
la radu sunt muci aposi. incerc cu pompitza sa-i tot scot. karvolul asta e bun si pt mucii lui?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
miflore spune:
Ege, cat alaptezi, nu vine CM,in principiu! De la caz la caz!
Adriana, chiar ca ai un copil super cuminte!!!
Karmenutza, sanatate fetii, fara fornaiala!
Oana, si lui Andrew sanatate, sa-i treaca petele repede, ca ce-o sa zica Miruna?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Anto, te pupez si eu si-un week-end extra!!! Tinand cont ca-i fara servici!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI