Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
felicia74 spune:
silvia da, si noi am observat zat de cafea dupa banana, dar nu m-am ingrijorat. Oare ce o fi? De bine sau...
Fetelor, eu saptamana viitoare ma duc la doctor, ca nu se mai poate, ma doare soldul de pot, am ajuns sa ma sprijin de pereti. Asa ca tineti-mi pumnii!
Bakule bafta multa! Sa ne anunti.
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
miha2006 spune:
'Neata fetele...
CE fain de voi ca va intalniti la o bere, beti un pahar si pt noi, cele care nu putem fii acolo...sa faceti poze sa le vedem si noi.
SILVIA, io ii dau Iuliei banana dar nu am observat nimic de genul asta, si ea manance cel putin jumatate odata.
FELI, multam' de raspunsul legat de ochisori, o sa bag si eu un ochi pe topicul ala.
BULUCI,LORDRA, eu am inceput sa-i dau Iuliei 2 lingurite morcov pana la 10, apoi 2 lingurite mar pana la 10, apoi combinate si apoi pireuri.
am si eu o intrebare... adica mai multe
1. ce ziceti?... la 5 luni si 3 sapt pot sa incep sa-i dau si eu galbenus?
2. as vrea sa iau si eu un blender de ala vertical dar vreau sa stiu daca isi face treaba bine ca am facut ieri compot din jumate de mar si l-am blenduit in ala de 2 litri si n-am mai scos nimic din el
BB-ALINUS e bestiala Amalia cu ochelarii de soare, i-as cumpara si eu Iuliei ca tare se stramba la soare dar in orasul asta ce KK-o nu gasesc nimic.
IN alta ordine de idei vreau sa va spun ca am iesit afara aseara cu carutul, si cu tati si toata lumea care a trecut pe lange noi se uita la fata, dar nu asa finut, adica se intindeau sa vada, se intorceau dupa noi ca la un moment dat am oprit sa ma uit la fiimea sa vad si eu ce face de se uita lumea asa la ea dar nu avea nimic... si mai si auzeam in spate: Ai vazut ce ochi frumosi are? Si a fost un exemplu de cumintenie pt ca ne-am oprit la o terasa si a stat cuminte in carucior mai bine de 45 min si s-a jucat cu niste chei ca masa a uitat sa-i ia jucarii... primul suc la terasa cu fiimea....
PUPICEI LA TOT POPORU' SI UN W LINISTIT SI PLIN DE SOARE VA DORIM NOI
MIHA SI IULIA BUBULINA
felicia74 spune:
miha uite, ca sa nu mai cauti: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=74431
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
madau spune:
Silvia si la mine mai apare ca zatul in kk dupa banana. E normal, sunt semintele de la banana. Nu te gandi la hemoragie digestiva, ca a mea manaca deja de o luna banana si apare asa...si e sanatoasa tun. Uite daca vrei sa verifici, da-i banana care sa nu aiba mijlocul negricios deloc, adica mai putin coapta sa vezi ca nu mai face.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Noki_Lara spune:
Mneata la pranz! Hai ca a binevoit raul de Adila sa-mi faca putin loc la pc!
Camelia- io-i dau lunar alciu Pharco. Si acuma suntem in plin proces de luat. Ii dau o data pe zi 5 ml, cu seringa. daca vad ca scuipa rau, i-l dau cu linguritza, dar masurat in prealabil 5 ml. E oribil la gust. Prea dulce.
Numai ca la noi scadea tare mult apetitul, asa ca la curele de calciu, am adaugat si cura de vitamina C natural, 5 picaturi, odata pe zi.
Alinush- superba Amaliutza ta!

Mai, dar voi nu venitzi la vara in tara? ca tot vrei intalneli?
Madutza- de unde ai priceput tu ca numai anumite personaje sunt invitate? daca era asa, vorbeam intre noi pe mess sau telefon. Invitatia a fost cat se oote de deschisa. Asa ca esti mai mult decat bine-venita.
Pitic - asa si sararica mea. Prefera inclinatia 45 de grade sau pe spatiuc. in fundic nu prea ne place, decat la mami in brate si acolo, pana ne apuca impinsul in calcaie.
Dar mami persevereaza si ne tot pune in fundic.
Miha2006 - la intrebarea cu galbenushul, io as raspunde un da, e prea devreme la 5 luni si 3 sapt. Dr meu a zis dupa 6 luni si alt dr ca dupa 6 luni jumate. Nu-i nici o graba. Cu blenderul, mie personal mi se pare infinit mai bun cel de la robot, fata de cel vertical. E drept si ca cel vertical e Platinium si e de 200 W si cel de la robot e Philips si e de 600 w, dar fara sa fie snoaba, chiar paseaza mult mai fin...![]()
Buluuuuuuuuuuuuci- mai esti printre noi, gasca de mamici, sau ai trecut deja la odisee?![]()
Feli- of, mai, cand mergi la dr? in ce zi? sa tinem pumnii stransi-stransi!
By the way, mai e valabila oferta de a o lua pe fii-mea? Ca iar nu mi-a papat decat cu dezgust total de dimineata si ma gandeam s-o dau la tigani...dar daca o vrei tu...
Banana: si noi papam si nu am observat semintze. E drept ca la cum duhneste mai nou kkreatza, prefer sa n-o studiez prea mult ci sa fug cu ea la gunoi!
Despre noi: minunea cu dormitul bine fara trezire noptile a fost ca orice minune: a tinut 3 zile. Azi noapte oare cine papa la 4? Asta ca io, disperata ca nu mai vrea sa dorma si plangea-povestea cu okii beliti-cepe, i-am data de papa. A mai povestit vreo jumate de ora si a adormit la loc. Apoi la 7.30 am papat iar. Noroc ca tatzele personale au mai produs cate ceva.
A fost luna plina azi-noapte. O fi de la asta? sper ca da...ca de nu
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
mandyksch spune:
Noi am avut noapte semi-alba din cauza de tuse , criza de tuse mai bine zis. A mai recuperat ceva azi la somnic dar sper sa se faca bine repede ca asta nu e odihna.
Pitic, nu te supara daca nu ti se raspunde mereu la intrebari, ca uite si eu pusesem o intrebare si nu mi-a raspuns nimeni. No problem, se mai intampla.
Felicia, pe mine ma omoara spondiloza. Mai nou dorm fara perna pt. ca nu o mai suport si chiar ma bate gandul sa ma mut pe jos ca poate oi dormi mai bine. Ar trebui sa merg si eu la un medic,dar mi-e o groaza. Zilele trecute vorbeam cu o mamica ce sta aproape de mine si al carei sot e neurolog si am rugat-o sa-l intrebe de degetele mele si de palma mea amortita...se pare ca tot de la spondiloza e.![]()
Camelia, noi suntem pe cura de calciu Vi-Sol , 2,5 ml pentru 14 zile. Eu folosesc siringa apoi pun calciul in lingurita. A fost ok pana ieri, inghitea fara nici o problema dar de cand ii dau si medicamentele (siropuri si picaturi) tot cu lingurita , a inceout sa faca figuri.
Corap, nici pe noi nu ne interesau sulfamidele dar uite ca nevoia te invata...cand nu te astepti.![]()
Buluci, noi am inlocuit doar masa de la 10-11 dimineata, pireuri de tot felul, mere, pere, prune, banane-apropo, n-am avut probleme cu kk dupa banana-branzica si masa de la 14, supica/pireu cu diferite legume, in rest laptic si uneori cereale in laptic. A, si sa ne tii la curent cu rezultatul de la test...
Fetelor, Feli, Lavi, cu bebei trecuti prin bronsiolita. Voua v-au spus medicii de la ce s-au imbolnavit? Eu nu pot sa imi dau seama cum de am reusit sa ne imbolnavim? Si mai ales cum as putea evita sa se intample pe viitor? Ma tot stresez ba sa nu il imbrac prea gros, ba prea subtire.![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
dordia2000 spune:
Maaama ce slaba miscare azi pe forum. Se vede ca e frumos afara si toata lumea buluc in parculetze. Si noi ne-am intors acu' din parc unde ne-am intalnit cu d-na dr. ginecolog care ne-a adus pe lume. Era si ea cu baietzelul ei de 4 luni si jumatate si am mai stat de vorba despre una alta. E o dulce si ne intzelegem foarte bine. Mi-a zis ca dupa ce face piticul 1 an pot ramane iar insarcinata daca vreau. Deci.... deja ma gandesc ce frumos ar fi dar....mai astept sa faca piticul 2-3 ani ca e greu cu 2 mici.
Acum ies ca ma duc sa ii fac masa de fructe piticului.Va pup!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Buluci spune:
Uraaaaaaaaaaaa! Test negativ!
M-am trezit azi noapte la 4.30 sa fac testul,mama mia ce m-a mai apucat nostalgia, acum un an ma rugam la Doamne-Doamne sa fie pozitiv, de data asta plingeam si-l rugam pe Dzeu sa fie negativ!
Imi doresc din tot sufletul o fetita, dar totusi e foarte devreme si nu am niciun ajutor, in afara de sot , care e toata ziua la munca!
Sa traiasca ala care a inventat ovulele Pharmatex!
Azi am fost intr-un bazar asemanator cu Europa, aproape la fel, dar nu asa de mare ca in Ro, preturi acceptabile, unele de calitate altele chinezarii!Oricum , am gasit un costum ptr mine sa-l imbrac la botezul lui Simon! ieftin, 30$ , fusta si sacou, am ales ceva simplu, ca ma doare sufletu' cind dau bani pe tzoale ptr mine, tot sper sa slabesc si sa imbrac ce am deja in dulap!
Botezam maimutza pe 28 mai, si apoi venim acasa !Ura!!!!!!!!!!
Mai, voi ziceti ca se introduce pas cu pas un aliment nou, iata ca io n-am avut succes cu piureul de piersica de la Hipp, intentionam sa-i dau doar o lingurita-doua dar n-am avut sanse, Urlaaaa de placere si tot mai cerea, ca si Mirunica si alti bb-ei de pe -aci!Deci din prima , juma de borcan!ADEVARUL , CA E TARE GUSTOS!
Cred ca am facut o greseala sa-i dau piersica,mi-e teama ca n-o sa-mi accepte supa!Daca nu vrea supa ii dau o mama de
!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Dordia sa-i traiasca familionul!
Ce fain fac eu suculetzul de morcov si mar fara sa fi cumparat storcatorul de fructe!Nu cred ca-l mai cumpar, asta nu neaparat din cauza banilor dar s-ar putea sa-l trimita pe sot in Georgia si nu va fi usor sa transportam toate achizitiile!
Si am vazut ca toata lumea iti lauda supa!Ai vreun secret?
Tu pina la urma, faci supita zilnic, sau stochezi ceva si la frigider!plzzz, ceva detalii!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
dordia2000 spune:
Bulucica eu fac supitza mai multa pentru 3 zile cred. si o tzin la frigider. Nuii dau mai mult de 3-4 ori si ii fac alta. Asa ca....zilnic nu fac supa ca...mai am si altele de facut iar daca intr-adevar se pierd proprietatzi...eu nu sunt asa sigura. Deci eu fac supa din 3 in 3 zile. Supa o fac asa: trei morcovi maricei, tzelina cam un sfert de tzelina din aia mare cat o minge sau o tzelina din aia mai mica, un cartof mijlociu, o ceapa mijlocie, un dovlecel, albitura una sau 2 buc. Le tai bucatzi mari si le pun la fiert. Ceapa o crestez si o las intreaga. La fiert pun sare si fierbe cam 1 ora dupa care adaug patrunjel verde si ulei si gata. Asta-i supa. Mai nou am fiert si piept de pui si l-am mixat. Toare in afara de ceapa le pun la blender si le pasez si subtziez cu zeama pana se face asa un piure . Apoi ii dau sa pape iar restul o pun la frigider.
Felicitari pentru testul negativ. Te pup!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005