Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, eu sunt mamica inca alaptatoare fara CM ... si cu un test de sarcina efectuat la activ ... NEGATIV, SLAVA DOMNULUI ! Am un mare stres pana vine CM ... atunci va fi mai usor de urmarit "ce-si-cum"!

Mamici care dadeati/ dati calcium pharco la bebici, care e dozajul, ca pe prospect scrie 1 lg-ta de 3 ori pe zi; si mie sincer mi s-a parut cam mult si mi-e un pic teama sa-i dau asa. Spuneti-mi, va rog, voi cum dati?

Pupicei,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor iar va invidiez ca o sa va intalniti! Luati si bebeii la restaurant? Intreb si io ca iar am citit pe diagonala!

Eu o sa am vecina aici o fata de pe forum care are si ea un copilas. Abia astept sa se mute ca sa iesim un pic amandoua.

Nici aici nu a fost super vremea dupa amiaza, tot ne-am dus pana la plaja, ne-am asezat un pic pe nisip, ne-am benoclat la oameni si la mare si am tot sperat sa vina soarele. A venit cand noi am ajuns acasa

Lavi, eu o blindez pe missa asa:
- ochelari de soare
- sepcuta
- crema UV 40 ( ca nu vreau sa se bronzeze ca mi se pare cam mica; oi lasa-o cand mai creste si incepe sa se joace cu lopatica si galetusa in nisip si in plus noi mergem aproape zilnic deci ce ar fi sa nu o protejez deloc)
-arata cam asa

- la plaja ajungem doar dupa amiaza, ca dimineata suntem prea lenese, la pranz mancam si dormim, deci cam dupa 15h
-pana acum am lasat-o cu cracii goi si cu ceva in sus ( ca nu e totusi exagerat de cald). La sfarsitul lunii mergem cu prietenii la o vila cu piscina si atunci o sa ii pun un slip de baie special.
Cam atat imi vine in minte acuma.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,va intilniti si mie nu-mi ziceti nimic ?Nu va e mila si de mine ca stau in casa toata ziua ,numai cu bb si o iau rasna??Sau sint invitate doar anumite mamici ?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Camelia eu ii dadeam calciu Pharco de 2 ori pe zi cate 5ml. Dar am renuntat ca facea urat de la el, am revenit la cel fiole.
Cu intalneala....votez PENTRU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
Multumim de raspunsuri (n-am primit nici unul, dar nu-i nimic:PERSEVERAM!)
Despre olita noua ne-a spus med ca pina la 8 luni(cind se presupune ca e normal sa stea bine in fundulet) sau imediat dupa , trebuie pusi pe olita (nu bruscati, gen joaca ....) pentru ca daca apuca s-o ia in picere,..nu-l mai prinzi pe individ(a) sa-l pui pe oala!(cica numai sta)Om incerca atunci!
Noi avem o nelamurire:nu vrem sa stam in fundulet!sprijinit de peretele patutului sau orice (la 90*) sta aprox 5 min. , dupa care isi infige calcaiele in pat si se lasa sa alunece la vale pina ajunge de tot la orizontala!cind il luam in brate , sta in fundulet pe genunchii nostrii(nu prea mult, dar sta)l-am mutat de colo colo..tot asaIn carut cel mai comod sta la 45*, cind il ridic la 90* se da intr-o parte ..nici nu stiu ce sa fac?mi-e tirsha sa sun medicul doar pt atitSa mai insist sau a-o las balta?
Si asa mi-a zis med ca e cam puturos , si mi-a zis sa fac multe exercitii cu el ziua (sa-l trag de minute spre mine sa-l fac sa se ridice in fundulet)
Se rostogoleste de m-anebunit definitiv!seara sint varza!numai sta sa-i pun pampersul, a invatat si cauta ariciul de la pampers si trage de el si-l desface, mai si miraie (degeaba zic eu ca-l controlez peste tot si nimic!)o sa sun la nebuni sa vad daca mai au vreun loc vacant, daca da , sa stiti ca e rezervat!!
Azi am mincat peste (e prima oara)!!Ii place mult, de cite ori ii bagam lingurita in gurita se auzea ihm, ihm!am luat si eu o lingurita (l-am facut fiert si bagat la blender-facut piure -cu dovlecei, lapte , patrunjel si putina lamaie)Cu scosul oaselor m-am descurcat ca un om mare(l-am facut farimite mici)-noroc ca n-avea decit 3 oase!
Azi am iesit si noi afara (era asa de urit!) imbracati grosut sa nu racim, si a inceput un soare.. si baiatul dormea..ce sa-i fac sa-l scol sa-l dezbrac?am luat-o tele, tele spre casa! ce mai plimbare!!
multi
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pitic-03, am cautat de nebuna penultimul mesaj al tau. L-am gasit in cele din urma la subiectul trecut, pag 8. Ti-am trimis mail in care ti-am explicat cum creezi albumul. Datele despre bebelus i le trimiti Cristinei MH la adresa chornoiu@rdslink.ro.
Cat despre carnea de peste si vita... ohoho, cine stie cand om ajunge noi sa stim cum stau treburile, ca in ritmul in care merge diversificarea la noi... ne apuca majoratul
Daca imi permiti sa-ti dau un sfat: incearca sa atragi atentia asupra mesajului tau prin aplicarea unor stiluri cuvintelor importante. De exemplu, cum am facut eu: am ingrosat peste si vita.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara mamici!!!

Intru si eu asa tarziu ca azi am avut musafiri pe nepotzelul meu de
3 ani si jumatate si...a monopolizat calculatorul. Acum doarme si pot si eu sa scriu cateva randuri.

In primul rand vreau sa va multzumesc pentru incurajari si pentru sustinere in campania mea anti kg. si sa o felicit si eu pe Corap pentru reusita si la mai multe cat mai usor posibil.

Vreau si eu la intalneala ca...tare imi place sa ma intalnesc cu voi dar....sa ne hotaram cand si unde. Poate saptamana viitoare sau...dar mai bine asteptam pana in iunie sa vina si Buluci in tzara.

Buluci bafta cu testul de sarcina!!! Sa ne anuntzi, sa nu ne tzii pe jar.

hai ca ma duc si eu la nani si sper sa mai pot intra maine de nepota'miu!!

Va pup si o noapte linistita!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci, cuscra, neaparat sa ne spui rezultatul testului aluia!!!
Mai, pai zborul tau spre tara e floare la ureche comparat cu ce ne-asteapta pe noi. Noi avem vreo... 14 ore doar de zbor! Plus statul prin aeroporturi! Cred ca... si iar Mie mi-au spus c-or sa-mi dea locurile alea primele dupa business class si macar am mai mult loc pentru Rianna, plus ca sper sa aiba avionul si bassinet in care s-o pot pune. Am de gand sa-mi cumpar cu portable DVD player si sa car cu mine DVD-urile cu Baby Einstein dupa care e innebunita fii-mea, si-asa sper s-o pacalesc vreo 2 ore cu asta. In rest... Dumnezeu cu mila. Sper sa mai doarma, sper sa o mai intreseze jucariile, nu stiu... om vedea, dar deja am niste emotii!...

Bb_Alinus, eu i-am scris un mail Inei, dar n-am primit nici un raspuns. Sper sa fie ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Chiar fetelor, ce-o fi cu Ina de nu mai intra. Eu incep sa ma ingrijorez ca..macar asa de buna ziua si tot intra ea un pic. Sper sa fie ok.

Ane_mari si Tweety sa va traiasca printzesele si sa va bucurati de ele!

Eu azi vreau sa fac o gramada de lucruri dar sa vedem daca imi ies!!! Va pup si vb mai tz.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,mamici...mai mamici care dati banana la copilasi,ati observat sa fie kk plin de zatz de cafea,ca eu ieri pe la 2 PM i-am dat banana cu faina de orez,morcov fiert,si de-atunci a facut 3 kkcei taricei,dar plini de zatz de cafea...sa fie atat de multe seminte in amarata aia de banana,de fapt,3 cm de banana am pus...ca ma gandeam la tot felul de rele,de obicei hemoragia digestiva apare in kk ca zatzu'de cafea!Doamne,la ce imi sta gandu'...da'fetelor,dar parca-s prea multe bobitze...

Mergi la inceput