Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bai fetili-mamicili,mie mi-a licarit un neuron,cum ca cica sa ne-ntalnim si noi la un restaurant sau o terasa,mai incolo,cand s-o face vremea mai mishto,ce ziceti??cu sau fara prunci,asha de-o petrecere,sau de-o largire a orizontului...ce ziceti?
astept sfaturi si propuneri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Re-hello!
Am revenit si noi de la plimbarica, unde iar ne-a prins ploaia, tot sub cupola circului.

Intalneala: io-s fana declarata a acestor evenimente mondene. Stiam de proiect de la Feli si votez PRO.

Numa cu soarele sa aranjam cumva.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

multumim fetelor pt sfaturi referitoare la bubite. incercam prima data cu ser.

melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Azi e a 2-a zi cand papam piure de babana si e succes total. Ilinca e innebunita, nu mai pridideste sa deschida guritza!
Intrebare: voi cat piure dati maxim? Eu cred ca ma opresc pe undeva la o treime de banana, ca e destul ptr varsta asta.

Si noi am adoptat de ceva timp deplasarea in stil râma, mai ales cand vedem telecomanda. Cred ca asa a facut si când a picat din pat

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Silvia eu sunt prima care ma inscriu pe lista, ma rog dupa tine. Abia astept. Doar sa cautam un loc mai vast, ca presimt ca va veni multa lume
negara Ilinca regurgiteaza la greu, cred ca e vina mea, deoarece nu o mai pun sa ragâie. Asa ca dupa ce papa trebuie sa stea ceva timp in balansoar ca in patut se întoarce si da afara.
mirabilis 7800 la 6 luni? Stati bine, noi de 7200 nu cred ca trecem
miha2006 in legatura cu fugitul ochisorului am deschis si eu un topic la Parintii intreaba. M-am linistit cand mi s-a zis ca pâna la 1 an nu tb sa-mi fac probleme.

Greu cu diacriticele astea, revin la stilul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- io nu ii dau separat piureul de banana. Ii dau piure facut asa: un mar potrivit golden + un sfert de banana + 3 linguritze de cereale cu lapte si gust de banana de la Milupa +/- un sfert de galbeus de ou - o zi da, una nu. mai nou de cand am un borcanas de suc de de toate fructele de la nestle, ii pun si de-ala. Le amestec pe oate si iese ya-mi, ya-mi. Numa ca ea toc cu fitze papa cam 100, maxim 150 ml, desi ies in total cam 200. restul, mami!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

noki eu inca nu ma risc sa-i dau mar ca suntem patite! Cat despre galbenus, maine ii voi pune un sfert in supitza. Abia astept sa vad cum reactioneaza, sper sa nu avem probleme.

Cine ma puse sa scriu cu diacritice? Acum sa m-apuc sa le schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Ce mai fac mamicile?

La noi e un fiasco total diversificarea asta (pardon, de azi parca e partial). Mandra nu vrea morcov, nu vrea mar, nu vrea amestec morcov-mar, nu vrea supa, in schimb azi mi-a facut o surpriza placuta si a lins putintica banana.
Ma duc acum in Cora sa-i iau niste cereale si 1-2 borcane de testat.
Ce sa zic, cand vad pe la ce feluri de mancare sunteti....

Momentan, am scapat de vigantol si ne pregatim de o injectie cu d3, dat fiind fontanela destul de mare (dupa aprecierea dr.).

Ref. sub. olita: mandra a primit una de la bunici de la frageda varsta de 3 lunisoare (ce-o fi fost in capul lor...). Este din aia sucara, cu un cap de iepure si cu ghidon. O sa fie mai nasol ca nu o sa stie la ce s-o foloseasca pentru ca nu are fata de olita nicidecum. Ma si vad peste ceva timp, exemplificandu-i copilului modul de folosire: eu pe buda "mare" cu o improvizatie de ghidon in fata si si ea, mirata, dar facand cum face mami, ca mami stie tot si are si putere de convingere.....

In rest, s-auzim numai de bine ca 2 ani cat stau acasa, am tot timpul sa-i incerc gusturile.

P.S. Poate ne intalnim pana de revelion

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

raspundem succint cu liniute:(timpul ne preseaza)
-am citit pe diagonala!
-ma paste o raceala cu dureri de urechi
-nu pot sa iau pastile ca inca nu stiu daca-s gravida
-am ceva pete maronii pe chilot, dar...asa era si cu Simon, tot asteptam sa vina ciclu, dar de-unde erau singerari de la fixarea placentei
-miine dimineata facem testul, tineti-mi pumnii sa fie negativ

Intrebare: Mamicile avansate cu diversificarea, care ar fi ordinea meselor sucul de fructe, piureul de fructe/legume si supa?
Adica ce dati dimineta , prinz si seara?
Eu ma gindeam sa-i dau suculetzul diminetata(de fapt a doua masa din zi), la prinz doar supa si eventual laptic iar seara piureul de fructe...si cind m-oi plictisi, nu-i mai dau suc de fructe ci doar piureul de fructe!Gindesc bine?
Am vazut ca Lavi da la prinz toate sorturile la o masa?
Plzzz, mai spuneti odata, ptr urechea mea bleaga, schema voastra intr-o zi!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Silvia, aminati si voi intilneala aia la restaurant in luna iunie!Voi fi si io prezenta!

Fetele ce vor calatori cu avionul: ce facem frate atitea ore de zbor cu bb in brate, ca io cred ca o sa-nlemnesc!Am inteles ca in avion nu ne dau decit niste perne!, macar e bine ca ne dau caruciorul in tranzit!Eu am 3 1/2 ore pina in Turcia, 2 ore tranzit si apoi 50 min pina acasa!Nu e prea mult , dar la intoarcere am 10 ore tranzit!

Mai, care stiti ceva de Maria Alexia?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput