Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
pisi-si-boscu spune:
Fetelor sa ma laud si eu, ca ma doare o masea de inebunesc, n-a avut nimica saraca dar ma manca in fund si ma dusei la dentist. Nu zic stomatolog ca mi-a atras asta atentia ca cica de la anu' se numesc dentisti, ca asa e in UE...
Si daca tot ma doare proteza, am facut o prajitura de lins pe degete ( ca tot studiez de zor regimul Dordiei
).
Stiti careva o metoda de eliminare durere masea? Nu de lta dar imi trebuie, se pare pe termen lung, si traditionala mea nu mai functioneaza...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Hildegard spune:
Silvia si Felicia, zatul ala este de la banana. Asa ca stati linistite!
ordine ala noi cu mancarea:
la 6-7 - titi
10-11 - branzica cu banana sau mar + biscuiti Milupa, sau fructe la borcanas Hipp amestecate cu biscuiti....depinde.
14 - supa din legume, piure de legume...in care pun o masura delapte Humana.
16-17 - titi la greu
19.30 - cereale cu lapte Humana cu fructe
22 - titi
Noaptea titi la cerere
sucul il dau intre mesele principale - la cerere. Dau ce suc vreau. Singurul suc facut acasa e morcov cu mar, mai dau si suc de la Hipp. alteori vrea, alteori nu.
atat deocamdata.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
pitic-03 spune:
In primul si primul rand SARU`MINA Cristina Negara!
SA-TI DEA DUMNEEU SANATATE ca mult mai ajutat!eu la ora la care tu imi scriai eu faceam nani ca porcu`RAMIN DATOARE DE CINSTE!!
Acus tare as vrea sa pot sa fac cumva sa le pun p`aci pe undeva sa le vada si altii (desi a ales tati poze numai cu el si soacra`mea, eu sunt numai dupa colt , ca sint prea
pt poze!!
)
Daca gresesc sa nu rideti de mine , ca...
poze TUDOR
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)
mara95 spune:
Salutare!
Azi am fost in parc 2 ore, mult pentru noi!Ne-am intalnit iar cu bb nascut o data cu noi!
Luni ne ducem la dermato ptr ca nu mai trec petele de pe spate.Farmacista ne-a sfatuit sa dam cu clotrimazol.
Dupa baita , voi cat de gros sau subtire va imbracati bb-ii?
Hildegard spune:
noapte buna!
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
pitic-03 spune:
IAR NOI!
Multumim pt toate raspunsurile, si de suparat nu ma supar ca ,cica, ramin fara nas=
![]()
![]()
Am o intrbare pt fetele care au trecut prin sperieturi cu bushituri(cazaturi) de bb:dupa cit timp le trece sperietura?ramin cu vreo frica de ceva?cit timp?![]()
![]()
![]()
![]()
Ce fac eu la un bb care numai are rabdare la san?suge cel mult5 min se mai uita pe pereti!iar 5 min, iar pereti!..![]()
HILDEGARD:SUPERB dormitorul(cu tot ce are-n el)!!
Sa va spunem si noi programul nostru de papa:
~7,30=san
~--somn 45min
~9,30-10=piure fructe(1buc piersica+1/2para,sau altele)+3/4iaurt milli 175gr(0,1%)
~13,00=san +100topfer(numai cind are chef!)
~--somn 1h
~15,30=piure legume(din supa , sau dovlecei, sau cartofi) +carne(pui, peste, vita)(sau ou)
~--somn1/2h
~19,00=cereale(nestle=lapte cu grau si banane)aprox 130ml-facute gen piure subtire
~21,00=san si nani pina la 7,00cind o luam de la capat!
Maine avem in program o excursie in parcul Tineretului(12,00-15.00), si am de gind , daca o sa fie cald asa cum au zis meteorologii sa-i aratam d-lui s
oare si piciorusele si minutele
Noapte buna mamici si bebici!
PITIC si TUDOR(PUIdePITIC~31-X-2005)
poze TUDOR
pitic-03 spune:
MARA poti incerca sa apesi butonul ala GO TO PHOTOS HOME?
Dorme tati , ca-l chemam sa rezolve problema..maine sper ca-l face el (n-am stiut nici sa pun titluri la poze, au ramas cu alea din fabrica)
camelia_daniela spune:
Madau, Noki, Mandyksch, va multumesc pentru raspunsurile prompte!
Buluci ... ce sa zic ... FELICITARI!
Am trecut si eu prin emotiile astea
!
Pupicei,
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Noki_Lara spune:
Howdy iar! Am stat azi 5 ore in Herastrau! Da Doamne soare frumos si maine, ca sa repetam faza!
Mara- la noi in casa e tare frig in perioada asta - 18-19-maxim 20 grade. Ii pun dupa baitza sau un body cu maneca lunga + salopeta deasupra cu botosei si ciorapei dedsubt, sau un body cu maneca scurta si deasupra costumas intreg, cu maneca lunga si eternii cioropei dedesubt. Pus caciulitza subtire de casa, ca mi se pare prea racoare.
E drept ca tot asa ne imbracam sai la 23-24 de gradele de iarna asta, dar FARA caciulitza.![]()
Pitic- la noi sperietura i-a trecut repede de ambele dati. Mie mi-a trecut super greu, dupa vreu sfert de ora prima data, iar a doua nu -am mai speriat deloc. Ea urla prelung si extrem de tare + se inroseste rau cand se sperie, apoi plange sacadat. trece in maximum 5 minute. Tot nu merg pozele. Nu e nimik la linkul ala...
Buluci- ce sa zic? sa-t fie de bine. io speram sa vad curand poze de la eco cu o viitoare Simona, mai ales ca ai si rochitza de la cine sa-i iei!![]()
Fetelor, vreau sa incep branzica de vaci. Pleeeeeeeease, dati cu reteta de facut incoace!
Ca stiu io ceva de calciu lactic si alta fara, de lasat nus cate zile, da vreau si io concret-concret. ![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah