Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara mamicutelor si puiutilor ,
Va multumesc din suflet celor care mi-au scris cu privire la examen si la casa . Desigur voi pune poze cand e gata .
V-am citit catusi de cat si m-am bucurat de pozele voastre , sper sa am timp sa mai pun si eu .
Crinuta eu nu imi mai instalez yahoo caci nu vor sefi sotului ca de fapt a lor e laptop-ul , aici se stie ca e un fel de purtator de virusi , etc . Asa ca astept pana pui skype .
Oana am inteles ce vrei sa spui despre construitul in ro. ca doar am facut si acolo casa cu sotul acum 2 ani , e o casa de vacanta insa tot degeaba ca tot mult a durat .
Bubu felicitari pt. al 7-lea dintisor , si noi de abia il asteptam .
Acu ma duc ca incepe un film bunnnn .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Moamaaa cat ati scris! V-am dat de lucru cu gradinita si bolile. De acum, creez polemici numai ca sa scrieti. Glumesc, dar imi face placere sa va vad active ca in vremurile de demult...cand eram tinere, fara copii.

Ete, raspund si eu din amintiri acum, ca daca stau sa va iau la rand, ma culc la 4 si tb sa ma trezesc devreme.

Florina, ti-am vazut scumpetea, e un baietel mare acum.

Bubu, felicitari pt dintisor!

Coraly, si eu stiu ca e lipsa de Ca (din experienta copilariei mele). Si cand apar pete albe (cum are si Seb) pe unghiute, la fel.

Flavia, sper sa dormi o noapte intreaga sa fi odihnita maine!

Alipiticot, ma lasi sa cred ca e baietel in burtica?:p

Ixxi, sunt intru totul de acord cu Crinuta, nu incepe sa sterilizezi acum, sa nu faci mai rau. Si Seb baga tot ce prinde in gura, nu il spal pe maini toata ziua etc. Cum a spus si Patricia si Bubu, si eu am mers pe partea cealalta, de a nu steriliza prea mult, si, slava Domnului nici Seb nu a avut niciodata diaree.

Simona, merci pt articol, interesant.

Kris, bine ca nu are nimic la piciorus. Ceea ce vi s-a intamplat voua ieri ma duce la gandul la ce imi povestea mama. Cand aveam vreun an jumate, intr-o zi, nu calcam cu unul din picioare pe pamant, si plangeam si il aratam exact ca Bianca. Si m-au dus la dr repede si au gasit in piciorus un fir din lana care o torcea strabunica. Iar mama cu tata nici nu se gandeau ca am ceva in picior, covoarele fiind aspirate des. Deci, fetelor, daca vedeti ca, copilasii nu calca in pamant, plang si arata piciorusele, nu ezitati sa ii duceti la dr. Off, si Bianca se mai trezeste asa des.:(

Crinuta, interesanta chestia cu apa rece. Noroc ca aici nu e frig, si nu imi fac asa griji.

Patricia, si Seb a avut o perioada cand zicea "tata" la tot.

Magga, si aici se da vitamina D si fluorul pana la 2 ani.

Dana, dar decat sa iti faci nervii din cauza sefei tale, nu e mai bine daca discuti cu ea si ii spui verde in fata?

Daniela, de la mine pt ceea ce ai zis!

Rachel, sa fie intr-un ceas bun taierea motului. Poate o sa joace cu Seb in echipa Albert. Sa pui si poze. Legat de par, stai linistita ca, creste repede.

Sanatate puiutilor bolnaviori!!!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am trecut cu Seb ieri pe la dr sa-l cantaresc ca de cand a facut insolatia ciugule ca vrabiutele, nu mai mananca ca inainte si a slabit 300g.:( Azi am trecut si pe la gradi dupa o luna de pauza si cum am intrat a inceput sa planga de nu-l puteam opri si directoarea a zis sa facem pauza de cateva luni, ca nu a uitat locul, sa mai creasca si sa ma mai duc in locuri intre timp (la pediatru de ex lunea dupa masa si in alt loc special cu jucarii, in cadrul unei crese) unde pot sta eu cu el sa se obisnuiasca cu copiii.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Flavia, mai poti spune o data ce greutate si ce inaltime are Bianca sa va trec in listuta, cat sunt eu cap de lista, ca apoi nu stiu daca mai pot?

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana as vrea eu sa pot vorbi cu ea. In general prefer discutiile pe fata, ca sa stiu cum stau. Dar este genul de om care nu accepta parerea nimanui, ea are drepatate in tot ce spune si face. Daca perfectiunea a putut fii atinsa, este convinsa ca o intruchipeaza. Asta e mai rabd ca nu mai am decat pana la sf anului de stat aici, cu ea.

Un we minunt va doresc.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://community.webshots.com/user/crinuta28

Am pus pozele cu motocicleta.

Am facut si ieri poze dar nu stiu cand apuc sa le incarc.
A fost superb, dar lui Rayan ii e frica de mare. Ieri a fost si vant la inceput, erau valuri si plangea daca il puneam cu picioarele in apa, asa ca am zis ca ii cumparam piscinuta din aceea mica, aici e foarte ieftina si il invatam cu apa ca nu se mai poate.
Si in cada ii e frica daca pun apa mai multa. E adevarat ca de cand cu arsura ii fac dus, dar totusi, va trebui sa gasesc o modalitate sa nu ii mai fie frica de apa.
Eu la 5-6 ani urlam cand mergeam la scoala de inot, iar acum inotul e pasiunea mea nr 1, asa ca mai are timp.

Ieri s-a jucat si cu alti copii. Ma bucur ca e sociabil, nu are probleme de genul asta.
A fost ieri si o fetita care tare mi-a placut. Era de inaltimea lui Rayan dar are in jur de 2 ani si e tare curajoasa. Mama ce curaj avea in mare, am ramas masca.
S-au jucat cu lopatica, grebla si formele, iar Rayan nestiind la inceput ce sa faca cu ele, a " papat" putin nisip confundand lopatica cu lingura....

Hai ca vad ca iar e pustiu pe aici.

Ce fac bebeii bolnaviori? Sper ca mai bine.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, ma bucur ca nu a fost nimic grav la picior, dar imi inchipui ce speriatura ai tras.

Oana, si Rayan cam ciuguleste. De multe ori ma enervez la masa.
Am ajuns ca dupa masa de lapte sa nu ii dau nimic pana la pranz ( laptele e cam l;a 10:30-11, iar masa de pranz pe la 13:00), tocmai pentru a-i fi foame si tot abia ciuguleste.
Asta e si motivul pentru care seara ii mai dau din mancarea de pranz.
Eu nu ii dau supa, ciorba inca, nu cred ca ar manca. Merg pe carnita zilnic + garnitura de orez, cartofi ( nu ii prea place), Moloheia si cam atat. In rest face mofturi, in schimb mananca branza si legume la greu, iar de iaurt si cereale ce sa mai spun....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Va multumim ca ne-ati felicitat pt. dintisor, abia astept si altii!

Crinuta, sunt super pozele cu marea...ce frumos! La noi a plouat zilele astea si abia azi a fost mai cald.

BDana, ce sa faci...mai rezisti putin si poate-i zici una la plecare!

Oana Cretu, poate o sa-i vina pofta de mancare...stiu ca te stresezi, ca nici eu nu suport sa-l vad ca ciuguleste. Dar nu ma plang, Vlad chiar mananca bine, ieri a mancat si 4 capsuni, mamaaa ce-i placeau, musca cu o pofta din ele! Mi-a fost teama la inceput sa-i dau, dar nu a avut nimic de la ele. Azi i-am facut spanac cu ou si piure de cartofi si a mancat doar jumate de castronel...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mda...pustiu de tot pe-aici...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna seara fetelor,
n-am mai intrat o vreme pe forum pt ca am avut o stare cam proasta dupa ce-am aflat de povestea micutului Andrei. Am forwardat articolul aparut in ziarul Jurnalul National tuturor cunoscutilor si colegilor servici. M-am bucurat sa vad ca a avut ecou si ca au contribuit cu un mic ajutor chiar si oameni care nu cunosc familia in cauza sau cu venit f mic (femeia de servici). Marti il opereaza pe Andrei si sper din tot sufletul ca parintii sa primeasca vesti bune dupa interventia chirurgicala.
Despre noi pot sa va zic ca am profitat la maxim de aceasta zi insorita si am facut plimbari in Gradina Botanica dimineata si in Herastrau dupa-amiaza. Lui Matie i-a placut f mult, a dormit si a mancat f bine. Inca ii mai curge nasucul, dar e mult mai bine fata de cum era acum 5-6 zile.
Aseara am facut primul meu tablou din flori presate! Parerea voastra sincera mi-ar fi de mare folos! Am pus poze si din Gradina Botanica pe care va recomand calduros s-o vizitati.
O seara placuta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput