Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna seara!

Crinuta, l-am vazut pe motociclist, e tare motocicleta! Sa pui si poze de ieri de la mare. Hihi, si eu urlam la cursurile de inot la 5-6 ani, cand imi venea randul sa traversez bazinul, treceam la coada si tot asa. Si acum imi place sa inot tare. Sa sti ca, conteaza cateva luni cand e vorba de chestii din astea Crinuta, ai sa vezi ca o se obisnuiasca repede. Puneti-l des la malul apei sa se balaceasca singur cu picioarele si asa va prinde curaj. Si ideea cu piscinuta nu e rea, imi aduc aminte de Seb anul trecut ca nu mai iesea din barca.

Bubu si Crinuta, asta e, nu imi fac griji ca nu mananca ca inainte, pt ca stiu ca toti copiii au perioade din astea, dar sper sa nu mai slabeasca macar ca incep sa i se vada coastele.:( Legat de capsuni, Bubu, ti-am zis ca daca nu pateste nimic de la ele poti sa ii dai linistita. Si lui Seb ii plac, dar o data a facut o iritatie la fundulet si la cuculet ca nu stiam ce sa ii fac, era rosu, pana la sange aproape. Si evit sa ii mai dau, eventual il las sa guste una, si atat. Asta ca sa nu planga cand ne vede pe noi ca mancam.

Liviana, sa dea Doamne Doamne sa reuseasca operatia lui Andrei! Am vazut pozele, dulceeeeeeeee tare Matei, iar tu ai slabit, asa e? Tabloul este superb, superb, e bune!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Ce activitate slaba azi, ia sa mai strig eu catalogul!

Bellamia
ana maria
ingerasu
Crinuta
Lali
Bubu05
Coraly
Adana
Megg
Shinutza
Ilucae
simonadinca
crisflo
Adita
Alina Gabriela
o prietena
aurelursu
alina13
Leta
dorac
amary19
tomasa
oana cretu
cocolino
V.Erica
Anuc
mia_tincu
eliy
amo2004
BDana
Monique
Lavinia345
andrutza
Alina Maria
Cory35
Witchie
Mara2004
Galaxy
ja
la reveuse
carlota
danielai
Miha T
Kris
Rachel Owen
Ubi
corneliaa
NataliaS
tigabita
gabi.i
cici_2004
Catiflo
Strunfita
Patricia Ardeleanu
claudia_maria
jone
danonica
Gargaritza
gabry
Sara18
Benphina
Bestutza
Kita
Bagoiu
alipiticot
AdaBB
RamonaS
lorellay
ixxi
Amaya
Ancade
alibeta
Clara03
lbelciug
Shobo
Magga
Iana
Crinia
saphir
Sirimie
Viktoria

Daca am omis pe cineva, imi cer scuze, sa ma traga de maneca.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Poze facute miercuri cu prietenii lui Seb:prietenii mei Prietena lui, Olivia, l-a pupat o gramada cat am stat la ea, o sa vedeti si in poze. La un moment dat ii schimbam pampersul lui Seb si era intins pe pat si ea in picioare langa pat il pupa pe gura incontinuu, si el radea, ii placea. Cand vroia sa il pupe in picioare se saturase, si nu mai vroia.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, e super tabloul, imi place mult! Vad ca v-ati plimbat azi, f. frumoase pozele!

Oana, ce pupacioasa e prietena lui Seb! Sunt niste dulci!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, foarte slaba prezenta aici, sunt foarte putin mesaje scrise si deja a ajuns la ordinea zilei sa gasesc subiectul nostru pe pagina a doua.

Oana, ma bucur ca ti-a [placut motocicleta. Ieri niste amici l-au pus pe Rayan pe o bicicleta maricica si nu i-a fost frica deloc.

Sunt suparata deoarece Rayan nu asculta deloc. E dulce, vine, ma pupa cand ma vede suparata, dar eu cam des izbucnesc.
Nu mai are sens sa va spun ce face ca stiti deja.
Oare e si asta o faza? Daca da, sper sa fie scurta si Rayan sa devina ascultator.

Bubu, intr-adevar marea e frumoasa, insa a fost cam mult vant ieri de s-a speriat si Rayan, dar dupa vreo ora s-a potolit.
Incerc sa pun pozel;e maine.

pupici

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, azi noapte am dormit bine, insa dimineata Bia s-a trezit lac de apa si cu 40,2 febra! Am fugit cu ea la urgenta si dupa ce am primit rezultatul analizelor, dr. a ajuns la concluzia ca e totusi de la dinti! Eu am auzit ca dintii nu genereaza febra mai mare de 38, dar ea a avut si la masele in jur de 39.....
Acum ia paracetamol si scade febra, dar cind isi pierde efectul creste iar..... Oare cit mai dureaza, ca innebunesc sa stau si sa o vad cum se chinuie!!!!!!
Oana, Bia are 80 cm si 12 kg!
Liviana, tabloul e minunat, aduce primavara in suflet....
Bubu, felicitari pentru dintisor, noi mai avem de tras, dar se pare ca ies mai multi deodata!
Coraly, si eu stiam ca e de la lipsa de calciu!
Kris, noroc ca sperietura s-a terminat cu bine si nu are nimic la piciorus!
Crinuta, atre de tot motocicleta, da si mai tare e cum face piticul nani! Au astia mici niste pozitii, ca te crucesti!
BDana, daca nu vrei sa vorbesti cu ea, blagosloveste-o bine la plecare!
Patricia, cu soacrele e nasol rau....eu ii multumesc lui Dumnezeu ca e la 1000 de km si nu o vad decit de 2-3 ori pe an!
Rici, misto alegere a facut Albert! Bianca a ales margele, bricheta si ochelari.....asa ca nu stiu cum sa interpretez! Nu am stiut ca se face si o a doua incercare!
Ixxi, nu ii e mai bine puiului tau?
Ubi, pentru mine Viena a devenit acasa, unul din motive este ca m-am acomodat foarte repede aici, iar celelalt ca ii am si pe parintii mei linga mine! Practic de Romania ma mai leaga doar amintiri si o mina de prieteni...

Va las si ma duc la culcare, ca nu stiu ce-mi rezerva noaptea asta!
O dumineca frumoasa la mamici si pitici!

Flavia si Bianca

Bia

Mergi la inceput

Bubu, sunt dulci toti copiii asa mici cand se pupa.

Crinuta, o sa treaca, fi sigura, fiecare varsta are problemele ei. Asa zic eu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Dana, acum am vazut raspunsul tau legat de sefa. Sunt multi care cand ajung sefi nu le mai incapi sub nas, dar nu te lasa calcata in picioare si sa te intorci seara acasa plina de nervi din cauza ei. u-i spune direct daca nu "suporta", fi mai subtila, dar atinge-o.

Flavia, imi pare rau ca a facut febra.:( Sper sa reusesti sa o faci sa scada. Eu stiu ca daca tine trei zile, sa te duci la spital cu ea, ca are ceva in corp. Cel putin asa zic aici pediatrii si asa scrie si pe prospectul de la supozitoarele de febra. Sanatate Bianca! Va trec acum pe listuta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Oana, am uitat sa mentionez ca pe Bianca o mai cheama si Alexandra! Te rog trece-o si cu al doilea prenume!

Flavia si Bianca

Bia

Mergi la inceput

S-a rezolvat.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput