Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
nelia spune:
La multi ani, FILIP STEFAN!
La multi ani, DARIA IRENE!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
andutzy spune:
LA MULTI ANI SARBATORITI! sa cresteti mari si sanatosi, sa-i bucurati mereu pe parinti!
Azi sunt in lipsa totala de inspiratie, deci nu am multe de spus, e adevarat nici nu au aparut noutati! Mi-e cam somn, dar asta nu se pune, nu de alta dar in cateva zile se face anul de cand asta e starea mea permanenta de spirit...si mai vreau si bb2
.
Azi am fost putin la socrul meu la spital, doamne, horror e spitalul ala Fundeni, sa te fereasca d-zeu sa ajungi acolo, ca numai sanatos nu iesi din parnaia aia. cel putin mental...
Va pupam,maine s-ar putea sa ajungem si noi in Herastrau, pe la Roata Mare, cu cine ne vedem pe acolo? cred ca asta va fi in jurul orei 16, daca da domnul vreme frumoasa ca azi. 
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
monu spune:
Ola fetelor,
azi am fost plimbareti prin parc. acum ne-am intors din runda 2 a papat paine cu branza si laptic si acum o culca tati ca e terminata de somn. dar si noi!
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Cloreta spune:
LA MULTI ANI!
DARIA IRENE
FILIP STEFAN, mica noastra vedeta
Sa fiti sanatsoi si norocosi!
La multi ani si pentru Bianca si Patrick!
Nelia, ai o mica printesa, felicitari pentru educatia pe care o primeste!
Gabitza, imi place tricoul au hanoracul lui Andrei,ala in dungi, e trendy:)
Corni, e o dulcica Timeea! Fetelor voi ati vazut ce frumoasa e Corni?!!!!
Corni, ai pus ciupercile aa cum sunt in conserva au murate la salata poienita?
Monu, mortala Alexia, ce viteza la catarat are:)
Pozele mele
ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, DARIA IRENE! Mult noroc si sanatate in viata, sa cresti mare si frumoasa!

LA MULTI ANI, FILIP STEFAN! Sanatate, fericire si clipe minunate alaturi de cei dragi
Iata-ma din nou fleasca de oboseala. Ca bineinteles ca nu am avut stare sa savurez week-endul asa cum visam. De cum am deschis ochii mi-a picat cu tronc sa ma duc la colega mea ca era singura, fara soacra si barbat si ma gandeam ca o mai ajut. Si uite asa am plecat pe la 10 si am ajuns acasa la 5.30. Mare ajutor nu i-am dat ca nu aveam cum, ea stand in brate cu fetita tot timpul
, dar cel putin am mai stat la o barfa si am scos copiii in parc. Iar pentru maine am programat deja o intalnire in parc, sa vedem daca se confirma.
Vad ca nici voi nu prea ati avut limbarita, ca de, e sambata!
Mygirl - distractie placuta maine. Sa spream ca vremea tine cu voi.
Loreen - vad ca rau cu rau, dar mai rau fara rau
.
Monu - alpinista o face mama!
Aoleu, avem o placinta in pampers se pare. Asta e, oricum mergeam la baita. Va doresc o seara placuta!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI Filip (Androix) si Daria (Mamaruta) !! 
Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sanatosi cat cuprinde!
Andutzy, din cate am auzit eu Fundeniul e o intreaga industrie. ![]()
gabitzam, buna idee cu "curatenia" de 1 an.
Oana MyGirl, petrecere frumoasa maine!
Adriana, nici noi n-avem ochi albastri (eu caprui, sotul caprui-verzui) si totusi Carina (inca) are ochii albastri. Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu mai stau cu frica-n san sa nu i se schimbe in urmatorul an. Asta din cauza ca am citit cateva subiecte pe "Parintii intreaba" in care fetele povestesc despre schimbarea culorii ochilor pe la un an si opt luni sau chiar doi ani. Dar puiul tau sigur va avea ochii deschisi la culoare (albastri sau verzi)... la Carina nu sunt chiar asa sigura, pentru ca e un albastru-cenusiu inchis cam ciudat. Ufff... sper ca am fost cat-de-cat coerenta.
Monule - si zici ca o faci alpinista? ![]()
O seara placuta sa aveti!
patriciaRO spune:
DARIA IRENE, FILIP STEFAN 
Sa cresteti mari si cuminti!
Eu sunt in bucatarie de azi-dimineata, fac sarmai si ciorbita si salate si toate nebuniile lumii. Nu mai pot si am facut 5 minute pauza sa mai scriu cate ceva...
Alex de 2 zile mananca tare putin, cred ca si de la caldura, ca altfel nu-mi explic, dar in las in pace.
O sa ne program pe 22 sa-i fac vaccinul de 1 an, ca asa este aici... si apoi sa i le repete pe celelalte. Hep B si ce am mai facut la inceput...
Va pup si o seara super!
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
LA MULTI ANI !
Androix - FILIP STEFAN
Mamaruta -DARIA IRENE
sa fiti sanatosi si cuminti.
Multzumim fetelor pentru aprecieri
Cloreta, multzumesc pentru aprecieri ,m-ai facut sa ma rusinez
.Ciupercile le-am marinat.
Pentru fetele interesate pun aici retzeta pentru salata Poienitza intru-cat eu am copiat-o si nu mai gasesc link-ul momentan,rog celelalte fete sa nu se supere pentru spatiul ocupat
dar este sezonul pregatirilor pentru motzati.
SALATA POIANA
1 cutie ciuperci intregi (eu am folosit ciuperci marinate )
2-3 cartofi
2-3 morcovi
2 oua fierte
100 g cascaval
o jumatate de piept de pui fiert/copt
1 legatura de patrunjel + 1 de marar
2-3 fire ceapa verde
maioneza
Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si ceapa se taie marunt.
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata tocata deasupra ciupercilor.
Apoi se aseaza stratul de cartofi, indesind cu mina. Se unge cu maioneza. Se aseaza morcovul ras, apoi cascavalul. Se unge din nou cu maioneza. Ouale rase impreuna cu carnea se amesteca cu maioneza si se aseaza ca ultim strat. Se acopera cu folie si se da la rece pentru vreo ora. Apoi se rastoarna pe platou.
Pofta mare!
Observatie: salata e mai aspectuoasa atunci cind ciupercile sint mai micute. Pe platoul pe care se rastoarna salata se pot pune frunze de salata verde.
CIUPERCI MARINATE
500 g ciuperci proaspete (champignon)-eu am pus din conserva
1/3 pahar (circa 80 g) otet de mere (concentratie acid acetic – 5%)
1/2 pahar (circa 120 g) ulei
2-3 catei usturoi
10 boabe de piper negru
1 lingurita sare
2 lingurite zahar
4 foi de dafin
Se spala ciupercile. Daca sint mari, se taie in 2 sau 4 bucati. Usturoiul se trece prin presa.
Intr-o cratita se pun toate componentele retetei si se acopera cu capacul. Se pune cratita la foc moderat. Dupa ce da in clocot, se da focul mic si se mai tine 5 minute.
Dupa ce s-au racit, se muta ciupercile intr-un borcan si se pun la frigider.
Observatie: daca otetul este mai acru (8-9%), se pune mai putin, altfel ciupercile ies cam acre.
Eu pun mai putin ulei.