Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Inca o data vreau sa va multumesc tuturor pentru primire , la toate.

Despre decalotare, mie mi s-a spus ca nu trebuie facuta, pentru ca se va face singura cand mai creste putza, am citit niste chestii pe webmd ca daca se incearca decalotarea varsta asta se risca distrugerea tesutului.Mai scrie acolo ca atata timp cat copilul are jetul de pipi sanatos, adica nu face cativa picuri,atunci nu exista riscuri de a se forma mizerie.Eu nu l-am decalotat pe Aidan si nu pare sa il deranjeze, sper sa fie ok.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Scuze pt. intarziere.

La multi ani Daria Irene si Filip Stefan, sa cresteti mari si sanatosi si la punga grosi si super norocosi. Felicitari mamicilor pentru minunatiile aduse pe lume, sa va bucurati din plin de ei.

Biencuta sa cresti mare sanatoasa si super norocoasa. Mami unde ai disparut iar?
Patrick Ryan sa cresti mare sanatos si sa fii mereu voios. Mami si tu ne-ai parasit?

Noi am avut zi cu rupere de turta nu cred ca am reusit ceva poze dar avem filmulet care trebui sectionat ca e prea mare, in rest iar avem mucisori si uite asa imi vine sa faca . Iar nu-i mai trebui nimic de mancare , din ce traieste frate ca io (a se citi eu) inebunesc.

Multumim mult de complimente, .
Oana C - felicitari pt. nepotel sa vina mai repede si cu bine pt. el si mami.
Monu - la cat timp ii dai oscillo ca mie mi-a zis sa-i dau la o sapt timp de 6 saptamani.
Loreen - cum ii mai e Deliutei (voma - kk), si bumbu mi-a tras un kk imprastiat rau si tare puturos la miros si nici nu are din ce. E mortala cu mata zau asa ca iti vine s-o mananci te inteleg perfect cand ai zis ca ai albit-o in pupaturi si pe mine ma apuca chiar daca cu cinci minute mai devreme ma aduse in pragul disperari.
Iuliana - mei, dulci rau aschiuta si sarmaluta, pic si poc. Cat despre bieti copii mi-sa facut rau la propriu cand am vazut stiu de existenta lor dar cand ii si vezii...
Andutzy - si noi am trecut prin faza identica cu cea descrisa de tine, trece dupa un timp, poate aveti noroc si nu se transforma in ce traim noi acum, si anume ca se trezeste detot si sare drepti in picioare si intinde bratele s-o iei din patut, nu pot decat sa va doresc multa rabdare si sa nu continuati ca noi.
Adriana - bine ai venit la noi fata draga, si eu sunt fana a numelui Aidan, si e un scump zambitor asa tot timpul..
Simona - e posibil sa aiba o forma usoara de alergie la ciupiturile de insecta si eu ma umflu local si ma mananca de inebunesc.
Corni - pai mai, e superba - si mai face si gropite in obrajori, pai vreau si eu ca asta si ochii albastri erau visul meu dar s-au dus amandoua,, cat despre torturi eu leasi cam gusta pe amandoua.
Nelia - e o dulce Agata, felicitari, am dat la soricei putintel.

Sa aveti o noapte linistita si o zi minunata.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

La multi ani, Filip, Daria si Maria! sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!

CrisDun, eu cunosc 2 cupluri care nu au ochii albastri nici tatal, nici mama, iar copii au iesit cu ochii albastri. unul din ei a virat spre caprui la 2 ani (!!!) iar celalalt i-a pastrat, dar are bunici cu ochi albastri. cred ca e f important.

in sfarsit, dupa multe ezitari, a inceput si matza mea sa mearga daca o tinem de manutze!!! e caraghioasa foc!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

MARIA MONICA (Robotzica cucului) Sa cresti mare si frumoasa. Si sa ai parte de fericire.
si pentru un pui mai mic cu o luna THEO (Crissi)

Stefania ii dau oscillo cum scrie in prospect in functie de cum se prezinta situatia. 1 data pe sapt se da preventiv. In caz de raceala 2 pe zi 3 zile si ca tratament soc cum ii zic eu 3 pe zi o data.

Aseara am avut un concerttttt!!!! a facut baie a papat putin lapte dupa care a refuzat sa mai manance si urla/plangea si se inrosise toata. Si se patase si pe frunte. Asa ca i-am zis de doamne doamne si s-a linistit a papat restul de lapte si naniiii. Pana azi la 7.30. Plus ca aseara cand urla parca ii canta si in burtica de i-am dat colic baby, dar asta in tura a2-a de lapte cand era deja cuminte.
Afara e frumos si azi si cred ca mai iesim prin parc dar moderato ca tati vrea sa studieze.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Andutzy,noi mergem in Herastrau,dar nu la roata in weekend. Noua ni se pare prea mic si aglomerat in weekend.In timpul sapt e ok pt ca ai unde sa parchezi. DAca cumva va hotarati sa mergeti in partea cealalta, da-mi un tel.Noi mergem o tura pe la 10:00,si apoi inca o data dupa ce mananca Ema de pranz, adica tot injur de 16:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Maria Monica...
...sa cresti mare si frumosa,sa fii sanatoasa si un car de noroc...
LA MULTI ANI Theo...hai fuguta la linia de start pentru noua aventura...

Da mai fetelor asa este,rau cu rau,dar mai rau fara rau numai ca ieri sareau nervii mei pe pereti precum purecii pentru ca domsoara iar nu a dorit sa-si faca siesta de pranz si atunci m-am ales cu o dupa-amiaza destul de bulversata si nu eram nici acasa.Am fost la gratar la niste prieteni unde evident Delia este mereu tiuta in puf si eu apostrofata ca stresez copilul... copii,barbatu' cre nu se mai dadea dus de la betivaneala...
Si cum o zi inceputa prost are toate sansele sa se termine la fel de odios cand am ajuns acasa in jur de ora 23 usa de la bloc era inchisa din cauza unor babe tacanite si senile si am mai stat inca vreo jumatate de ora in masina cu Delia prelinsa toata pe mine si eu aneteziata de durere. Cheie se presupune ca am avea daca al meu sot ar fi stiut si unde a pus-o...si am stat pana si-a facut mila nde noi vecinul de la 2 ca aia de la parter slabe sanse ...

De vreo cateva zile cred ca mi s-au impuit iar barzaunii-n cap si mi s-a casunat pe mersul Deliei.Mi se pare ca ar calca cu laba piciorului stang in exterior mult fatza de dreptul pe care-l duce corect.Si am tot studiat-o ieri plus ca i-am pus pe toti sa se uite la ea...nu m-au apostrofat dar nici nu au zis nu si acuma ma intreb retoric oi fi eu nebuna sau este un sambure de realitate in vedeniile mele...

Monule am vazut maimutzica ...este ca o liana...zile grele sunt pe drum

Adriana,cum spunea si Chrisdun ochi se mai schimba,insa la ce culoare are Aidan slabe sanse sa se faca caprui...Eu am ochi verzi curat sotu caprui...combinatia da albastru iar fata mea cea mare avea ochii azurii cand era mica...acuma la aproape 10 ani are o culoare care de cele mai multe ori este turcoaz...Din pacate Delia ii are caprui curat,insa este bruneta,iar Bianca are un saten gri...

Ada cum a fost la petrecerea motzatului?!

Cuscra da la voi?!

Oana(Mygirl) petrecere frumoasa azi ...sa va distrati pe cinste si Alex sa fie cuminte cuminte cuminte...nu ca nu ar fi...

Hai ca va las...am o stare care promite sa se transforme intr-una nasoala si ma apuc de facut mancare pentru ca fetele azi nu vin in parc fiind plecate sau cu ocupate cu moturi...

Sa aveti zi buna si calduroasa...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineataaaaaaa,

LOreen, de cind astept momentul sa plece, poate asa dorm si eu!!!! si apoi nu-ti zisei ca asa apare si in astrograma!!! femeia si placerea!

ieri nu a dormit toata ziua. s-a trezit la 7 dimineata a halit laptele si a dormit pin'la 10 cu tac'su in pat. la 1 am plecat la "portile deschise Hunday" in parcul tineretului, s-a dat tati cu masini, drive test, si am ajuns la Mall sa incercam sa luam ceva de imbracat. intr-un final chinuit am ales ceva da nu sunt foarte incintata (pentru Matei, evident).seara cind am ajuns acasa miirit nevoie mare, nemincat ca nu a vrut sa manince si seara la 11 nu vroia sa doarma neam!! bun baiat!!! azi il duc numai in Herastrau, si la ora asta doarme!!! daca face ca ieri.....

Corni, vorba Cloretei da ce bine arati, si torturile sunt o minunatie, iar am lins ecranul.

Adina am fost pe Dacia la magazin pentru crocodillo, mey pentru baietzi tare slaba miscare, numai tricouri, si ceva pantaloni scurtzi. si eu tocmai ma uitasem pe net la colectii!!!

Stefania, Androix, v-ati betivit hmmmm!!! Androix nici nu ai intrat, a tinut toata noapteaaaaaaaa????!!!!
si cu soacra-ta eu e sfatuiesc sa vina 2-3 zile, dar spre 3 si sa stea de ex. dimineata sau dupa amiaza, asa daca vine o zi nu prea intelegi mare lucru, belive me!! nu ppoti sa fii toata ziua plecata!! asa daca vine in mai multe zile, poti si tu sa dormi sau sa pleci in oras.apropo de cursuri de ce nu te inscrii la alea on-line???

Mygirl, petrecere frumoasa. da si voi motz? nu se rupe turta?? oricum eu sunt in ceatza total!!!
noi o sa facem duminica viitoare de azi intr-o saptamina, tot la o terasa, ca in casa atitea neamuri si prieteni e prea mult. nu prea stiu ce sa vb. miine cu aia de meniu. daca aveti idei .. fetele care au facut in alt parte decit acasa ce ati facut? ca nici sa ma indint nu prea vreau, cred ca torul il comand la Alice, am mai auzit de o cofetarie super, si am si gustat de altfel Pestisor, in Berceni, da cine se duce frate pina acolo pentru tort. nu o sa-i pun poza pe tort pentru ca cineva m-a intrebat " cum o sa tai copilu? unu o sa iaba in frfurie un ochi altul o ureche" asa ca pentru a evita diverse comentarii care de care mai pertinente, voi face un desen ceva.
In afara de Alice mai stiti vre-o cofetarie? buna, eventua unde au frisca naturala.

Nelia, toata stima pentru rabdare. foarte frumos ce le inveti.
numa sa nu devina foarte justitiare si altruiste la maxim pentru ca alti copii sunt setati sa profite de astfel de lucruri si vor avea de suferit. bunatatea lor si buna crestere va fi asimilata cu "las ca e fraier!!!" ceea ce se intimpla in jurul meu la tot pasul. intotdeauna trebuie sa existe un echilibru in toate, sa stie putin din fiecare, dar nici sa nu cada in extrema cealalta: " unde a fost mata primii 7 ani??!!!"
barbatzii casei, nici unu nu s-a trezit!!!ma duc sa-mi fac o cafea!

hai ca m-am intins ca o zi de post!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hellau... hic Neaaaa, glumesc sunt treaza si apta
Sa incep cu ce e mai important: juniorul a ales in ordine filmul foto (pe care tac-su a tinut mortis sa-l puie pe tava, de fapt vroia sa-i puna camera dar l-am linistit eu ca nu incapea si oricum era prea grea), pixul si un inel de aur de la ma-sa. Io zic ca e de bine, o sa aiba o meserie, o sa stie sa scrie si o sa fie bogat Evident cand a apucat primul obiect toata lumea a izbucnit in urale, iar el saracul a tresarit si s-a pus pe plans. Si asa a tinut-o pana s-a ales fara motz. Mi-a fost mila de parutzul lui, acum are o fata de baietoi asa...
Si acum daca mai aveti rabdare sa o iau cu inceputul:
Data viitoare o sa facem si noi tot la terasa. Nici nu recunosc asta in fata lui Mihai pentru ca el asa zicea dar eu nu am fost de acord si acum va dati seama ca mi-ar treage-o pe tema asta. Ma rog, ideea este ca initial ziceam sa fim doar noi cu nasii, eventual si cu finii nostri ca toti suntem prieteni de-o viata (ma rog, baietii de fapt) si o sa ne simtim bine impreuna. El nu si nu, ca nu se poate sa facem fara parintii nostri na adik fara ma-sa ok zic, facem asa, nu mai chemam finii ca nu mai avem loc, dar daca vine maica-mea nu pot sa n-o chem si pe sor-mea, iar aia vine la paket si cu doua fete si cu cumnatu'. Bun, nu-i problema, ne descurcam, incapem, o sa fie bine. Intre timp Silviu finu' suna si intreaba: bai mishule, se intampla ceva sambata? El firav: daaa, dar vine doar oana si ciprian, ca facem doar noi mai rastrans asa. Mare paranteza: ca-mi vine sa-l dau cu capul de pereti De ce, frate, sa nu-i zica pe fata adevarul??? Uite nene: vine ala, ala, ala, nu mai avem loc!!! Ne betivanim si cu voi duminica, na! Nu, el o da cotita, invartita ca sa ce??? el stie. Inchidem paranteza.
Vorbesc cu toata lumea, ii anunt si pe ai mei si pentru ca stiam ca au mania intarzierii le zic sa vina la 12 in loc de 13. La unu ma suna maica-mea abia vorbind, ii venea sa planga, ca ei nu mai pot ajunge, ca li s-a stricat masina (una dintre masini, ca mai are si cumnatu de la serviciu inca una!!!) si ca a desfacut-o in curte s-o repare, sor-mea e foooooaaarte ocupata, iar ea (maica-mea) tre sa stea cu ploadele. ok zic, asta e, am gatit pentru o armata, las ca dovedim toata mancarea si singuri. Ii zic si lui Mihai, zice, mai bine il chemam pe Silviu. Si pana la urma l-a sunat, a fost aiurea, nu i-am dat toate detaliile, dar a fost cam naspa. Ma rog pana la urma au venit si ne-am simtit bine.
Nu cred ca trebuie sa va mai zic ca sor-mea nu s-a deranjat nici c-un telefon de la multi ani, asta dupa ce acum 3 saptamani nu m-a sunat sa-mi zica mie la multi ani, nici ea nici mama. Nici macar cu intarziere! Au uitat cu desavarsire ca am implinit si eu o varsta anul asta. Si de unde am fost amarita dar totusi nu am zis nimic, desi cu mama m-am vazut de atunci, acum cu faza de ieri nu le iert si o sa le taxez pe amandoua cand o sa le prind. Slabe sanse sa le prind impreuna dar e bine si separat
Ma duc sa mai halesc ceva ca m-am nerfat rauuu numai povestind...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, MARIA MONICA! Sa fii sanatoasa si norocoasa
Mami, mai da si tu un semn sa stim ce mai faceti.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ANDROIX, lasa nu te mai amara! Sa ai tu partede sanatate si fericire alaturi de sot si copil/copii. Asta e cel mai important. Stiu ca dor fazele astea dar nu le mai pune la suflet. Auzi sora ta este cumva sora cu sora-mea?

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput