Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
LA MULTI ANI ! MARIA MONICA
Va doresc o zi buna la toate, ma duc sa ma sarbautoreasca soatza
, anul trecut aveam burtoi, anul asta o am pe Isa alaturi. Iaca ma laud aici la voi... adica la noi.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
monu spune:
Scuze Danelutza nu am stiut ca e ziua ta.

Sa ai parte de multa fericire, bucurii si iubire multaaaaaaaa. 

si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Tdi spune:
LA MULTI ANI DANIELA ! 

LA MULTI ANI si pentru bebelusii care au implinit 1 an!!! 
Album Alyssa
Tdi spune:
Fetelor, azi aici se sarbatoreste ziua mamei
deci noi va uram din tot sufletul LA MULTI ANI si SA FITI CELE MAI FERICITE MAMICI DIN LUME !!!
Album Alyssa
Ada_74 spune:
Buna dimineata si de la noi
LA MULTI ANI pentru CRISTIAN LUCIAN, MIHAI ALEXANDRU, FILIP, DARIA SI MONICA ! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multa dragoste si noroc in viata!
La multi ani Danelutza!! Multa sanatate si fericire! Si petrecere frumoasa astazi.
Ieri a ramas si Sergiu fara mot. A ales de pe tava cheile de masina, banii si pixul. Pusese ta-su si o surubelnita, sa vada daca va fi mester mare fi-su, dar nici nu a bagat-o in seama. Petrecerea a fost foarte reusita, am facut-o la parintii mei la tara. Aperitivele le-am servit in casa, ca ne-a gonit ploaia, dar dupa asta a iesit soarele si am iesit toti in curte, s-a lasat si cu gratare, ca doar asta programasem, si cel mai important, toata lumea s-a simtit bine. Si unde mai pui ca eu n-am contribuit deloc la pregatiri, a facut tot mama, si nici nu vrea sa-mi ia banii pentru ce a cumparat, cica e cadoul ei pentru nepot.
Corni, mai pui odata linkul la poze, pleaaaase, ca le-am ratat.
Androix, nu te mai supara, ca ele au avut de pierdut. Azi ar trebui sa ai zi de leneveala, dupa cate pregatiri ai facut!
Hai ca vreau sa profit ca am ramas singura acasa si sa smotruiesc putin. Sa vad cat ma tine.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, MARIA MONICA! Sa cresti mare si sa fii fericita alaturi de familia ta.

LA MULTI ANI, DANIELA! Sa te bucuri mereu de familia ta, viata lunga si fericita!
Eu sunt pe de o parte foarte linistita pentru ca pentru prima data demult timp stau degeaba si sunt linistita. Adica sunt multe maruntisuri de facut, dar nimic presant, cum era de obicei cazul. In schimb am nervi ca de ieri e la noi cumnatelul si a monopolizat calculatorul pentru ca tot vorbeste cu iubita care e in Italia. Iar acum, cand am pus si eu mana pe tastatura, l-a apucat plecatul si barbatul tot bocane prin oale sa-i puna ceva la pachet, parca vad ca o trezeste pe Mogaldea. Sa vezi maciuci ce le dau la amandoi.
Planul azi e de iesit in parc ca e frumos tare afara, probabil tot cu colega mea ca alti musterii nu am gasit. Si dat fiind ca ma duc cu ea, parca vad ca barbatul iar se fofileaza
. Dar imi iau eu revansa cumva diseara, poate il fac sa faca el baita.
Androix - bine ca a fost bine pana la urma, desi ce-au facut ai tai nu se face. Nici eu nu as vrea sa vina parintii nostri (de fapt mai mult nu as vrea sa vine ai lui
), mai ales ca vin de la 300 km, dar parca vad ca nu scap. Sincer toata tevatura asta ma enerveaza, totusi imi dau seama ca o data face copilul 1 an si nu pot fi egoista sa nu sarbatorim cum se cuvine doar pentru ca sunt eu comoda.
Babygirl - azi aveam si noi plan de Herastrau, dar daca nu am gasit fetele care isi fac veacul pe acolo, mergem in Tineretului, ca e mai aproape.
OlgaM - ai ajuns in tara?
In rest ne laudam ca azi-noapte a dormit pana la 5.30 la ea in patut, cu o intrerupere pe la 3, cand am bagat-o la loc in paturica si n-a mai urlat. Eu tot insist seara de seara sa o bag la ea in patut, macar sa nu isi piarda obisnuinta de a sta in patut de tot. De mancat sparge programul ca de obicei, sanatoasa e, n-am a ma plange. Abia astept sa se trezeasca, azi o pun la rochita sa vedem ce frumusete are mama. Gata, va las, poate apuc sa pun si eu niste poze ca de 3 saptamani nimic. Duminica frumoasa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
ioanailincam,am vb cu andutzy la tel.si pana la urma ne intalnim in herastrau ,la roata mare,pe la 16:00.haideti si voi.
cine mai vine?
Florentina G spune:
Helau, helau!

La Multi Ani Daniela!

Sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de tot ce te inconjoara!
Maria Monica
Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Androix, ma bucur ca v-ati simtit bine in final, lasa ca e mai bine, uite asa vezi cine ti-e alaturi la bine si la greu! Asteptam pozici cu Pletosul fara par!![]()
Iuliana, am uitat sa-ti spun, m-am uitat si eu la pozele voastre si v-am admirat pe fiecare in parte. Felicitari, sunteti o familie reusita!
Ioana, abia astept sa o vad pe Ana in rochita, chiar ca in ultimul timp nu ne-ai mai aratat nici o poza!
Aseara am fost in Plaza si ne-am oprit la locul de joaca pt. copii cu finutzul meu de 4 ani. Am pus-o pe Maya intr-o masinuta din aia care se leagana in fata si in spate si er ain culmea fericirii. Cand am luat-o de acolo a inceput sa dea din picioare. Apoi am lasat-o sa se zbenguie pe covorasul ala colorat, cu inima cat un purice sa nu dea vre-un copil peste ea. Chiuia si batea din palme de fericire. Mi-am dat seama cat a crescut, deja are gesturi de copil, nu mai este bebelus.
Vad ca a inceput sa manance bine in ultimul timp ceea ce ma bucura extrem de mult. Cere singura de mancare, ea care era indiferenta cand vedea pe cineva cu ceva de papa in mana!
Si inca un lucru care mie mi se pare o mare realizare, ieri a baut ceai din biberon! Sper ca incet-incet sa o invat sa bea si laptic si sa reusesc sa o intarc ca nu se mai poate! Din cauza sarcinii sanii mi s-au umflat si ma dor, abia mai suport sa ma atinga.
Vroiam sa va intreb, voi ce le dati copiilor sa rontaie? Loreen, parca tu ii dadeai Deliei cereale mai mari sa le pape singura! As vrea ceva cu care sa nu se innece, sa se topeasca repede eventual!
De cateva zile o las sa se joace singura si ii pun pe o farfurioara stafide sau pufarine, am observat ca ii place sa se serveasca singura si asa isi face si de lucru si ma lasa si pe mine sa mai respir (a se citi sa butonez calculatorul)
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI FILIP STEFAN, DARIA IRENE!
LA MULTI ANISORI BIANCA! Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
LA MULTI ANI MARIA MONICA!
LA MULTI ANISORI THEO!
Sa aveti parte de fericire, sanatate si noroc cu carul!
Dragos este bine acum, multumim tuturor pentru gandurile bune, febra nu mai are si nici locul cu intepatura nu mai este umflat. Am sunat pediatra si mi-a zis sa continui cu Nidoflor( are un fix cu Nidoflorul asta). Acum nu se mai vede decat foarte putin.
LA MULTI ANI DANELUTZA! Sa fii fericita toata viata.
Si sa nu uit:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR! Sa dea Domnul sa fim alaturi de cei dragi toata viata
[blue]Simona
de
Dragos Octavian[/blue]
Florentina G spune:
Am mai pus si eu cateva poze in albumul Mayei de la semnatura, abia astept sa ne sarbatorim si noi, sa facem poze multe!
Tati al nostru e plecat la pescuit si eu nu prea pot iesi singura cu Maya ca nu mai vrea in carut si trebuie sa o car in brate. Ieri am carat-o prin tot mall-ul, cand am ajuns acasa am cazut lata, credeam ca adorm inaintea Mayei, noroc ca si ea a fost obosita si am dormit amandoua pana azi la 10.00.
Tocmai ce m-a sunat nasa mea si si-a anulat vizita pe care si-o anuntase mai devreme. Asa ca acum o sa fac o incercare de a iesi cu Maya cu trici, sa speram ca o sa stea!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni