Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
loreen spune:
Vad ca a mea fata doarme somnul de la 10 si cu cel de pranz impreuna ca de vreo 2 ore nu se da trezita nici cu slujbe...Ma si mir ce-o fi cu ea ca astept cu mancarea in blid sa-i servesc pranzul si nu am cu cine sa ma duelez...
Am facut treaba azi de dimineata,adica mancare si daca tot am avut una din multele mele zile proaste mi-a iesit o mancare oribila si traiesc cu speranta ca totusi copii vor manca macar de foame...
Au inceput sa ma doara si incheieturile dar rau de tot si asta pentru mine este semn de schimabarea vremii ca sa nu zic ca iar mi s-a rascolit romantismul la ciolane...
Cuscra...Monu cred ca suntem rude intre noi ca si ale mele neamuri exact ca ale voastre au "uitat" ca este ziua Deliei si nu am primit nimic,la telefoane ma refer ca de altceva nici nu poate fi vorba...dar si eu ma comport ca atare si inafara de niste flituri pline de siktir nu vad nimic din partea mea...copii sa fie sanatosi si noi pe langa ei...
Esenta primeaza...au facut anul,sunt sanatosi ,noi inca mai avem juma d ecreier in stare de functionare,inca ne mai tin salele asa ca sa ne auzim cu bine si cand or face 2 ani...
Florentina eu ii dau cereale Ciniminis,alea cu scortisoara,de la Nestle...si le plimba in gura pana le inmoaie si le papa...nu s-a inecat pana acuma,asta fiind singura indeletnicire care nu a deprins-o din cele menite sa ma faca sa disper la gandul ca am un copil zbanghiu...
Cand vad asa ceva imi vine sa pup ecranul...are o fatzuca asa sugubeata si cretofolina...
Ma duc sa-mi iau ceva de oase ca nu mai pot...
Uitati aici www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060513&ctime=222753" target="_blank">cumintenia pamantului
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
blackpanterro spune:
Legenda povesteste ca, la inceputul lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a constatat ca epuizase toate materialele. Dupa o profunda meditatie, a luat rotunjimea lunii, suavele curbe ale valurilor, tandra aderenta a zorelelor, miscarea tremurata a frunzelor, silueta zvelta a palmierului, nuantele delicate ale florilor, privirea indragostita a cerbului, veselia razei de soare, timiditatea randunicii, vanitatea paunului, suavitatea lebedei, duritatea diamantului, blandetea porumbelului, cruzimea tigrului, ardoarea focului si raceala zapezii. A amestecat ingredientele atat de diverse si a creat femeia...
LA MULTI ANI DE ZIUA MAMEI!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
loreen spune:
Am uitat ...pentru cele care sarbatoriti Ziua Mamei va spun LA MULTI ANI, sa va bucurati vesnic de aceasta calitate unica care o au numai femeile...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI MARIA MONICA!!!! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ii bucuri pe ai tai.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Androix spune:
Deci barbatul sta sa plece, m-as combina si eu la o intalneala la roata mare. Mai e cineva prin zona sa-mi esplice si mie cum ajung cu masina? Daca nu, am telefonul Adinei.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Ruxel spune:
sa traiti , sa infloriti.....
citesc zi de zi......si azi m-am hotarat sa scriu si eu putin.
In primul rand: cand restrangeti lista, dupa ce implinesc toti bebelusii 1 an, VA MANANC daca ma scoateti de pe lista pentru ca nu scriu. Nu scriu, dar citesc, si-mi place sa stiu ca Bia se afla pe lista celor mai dragalasi si poznasi bebelusi din 2005.
Apoi, sa va mai povestesc. Partea cea mai nasoala este ca de 2 saptamani am ramas fara masina, pentru ca barbatu-meu, pe cand venea de la ultima emisiune Dansez pentru tine......s-a oprit cu masina intr-un stalp de beton. Masina e varza, el a scapat usor...slava domnului, si nici pe altcineva nu a accidentat. Treaba a fost, ca pe pod la Baneasa, 2 motociclisti se alergau, iar unul dintre ei i-a taiat fatza. Al meu avea si el ceva viteza probabil (el zice 60 km/h, hm)...si uite-asa frumusete de masina facuta praf.
Bianca.....zici ca a dat strechea-n ea !!!! Are o energie de nedescris. A inceput cu figurile si urletele si trantitul pe jos daca nu face ce vrea ea. Cred ca o sa o caftesc de la o varsta frageda.
I-a mai dat un dinte jos si se chinuie cu inca doi sus, drept pentru care plange noaptea, se trezeste de la 6 dimineata....si vorba lui Laura, ce viata frumoasa am !
Ne pregatim si noi (pe 10 iunie) pentru ruperea turtei, si am citit si notat toate indicatiile pe care le-am primit.
Am fost si noi ieri in Herastrau, la roata, m-am uitat dupa ceva fetze cunoscute...dar ioc !
Vreau sa o felicit pe Florentina pentru al doilea bebelus.....sanatos sa fie !!!
Asaaaaa.......ma gandeam ieri sa intru in greva! Greva mamei. Nu mai am chef sa fac nimic, decat cand vreau eu. Nu vreau sa mai gatesc, sa spal, sa fac curat, ordine, etc. Cred ca o sa pun in practica acest lucru sa vedem ce se intampla.
pupici
Ruxel
Bianca
loreen spune:
Azi am iesit la un gratar ad hoc si am ajuns acuma batuta in aripa de un vant turbat si un soare ghebos incat imi vine sa ma arunc in pat asa jegoasa...nu va spun in ce hal de jegareala este Delia...pute de-a dreptul ca s-a tavalit prin toate cotloanele...acuma este in baie la deratizat...si ca sa fie sigura ca se dezinfecteaza cu totul pana s-a strans apa in baie a degustat un pic odorizantul dela buda ca era toata tota numa albastreala...Cand m-am dumirit ce-i cu ea am urlat odata la astia ca doar i-am avetizat sa lase capacu la buda jos ca este imprevizibila nebuna...
Ruxel slava Domnului ca sotu este intreg ca fiarele se repara...carnea mai greu...iar cu greva nu o sa-ti iasa prea mult...io am facut in nenumarate randuri si Bianca il suna pe tac-su sa-i aduca mancare de la "ristorant" si uite asa s-au descurcat baietii...menajera le mai lipsea...
Ma duc sa culc cioara tazmaniana pana nu adorm eu ca mutu-n papusoi...
P.S. Oana Alexandra ce-a ales?!
si Delia 26.04.05
ChrisDun spune:
Maria Monica (Robotzica Cucului) ! Sa fii sanatoasa si fericita!
Danelutza !! Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Pisik, de-asta mi-e si mie frica - sa nu i se schimbe la 2 ani culoarea ochilor. Mama mea are ochi albastri, dar din partea sotului doar o (stra)bunica... asa ca nu stiu cate sanse sunt :(
Tina, ce mare s-a facut Maya!
frumoasei, s-o tina tot asa cu mancatul!
Wow, Loreen! Nastrushnika de-a dreptul, Delia!
Sa stii ca am si eu o colega la serviciu al carei baiat a lins peria de WC !
Sa aveti o saptamana usoara!
mygirl spune:
Ne-am intors de la party...si rapid la raport.
Alex dintre toate bunatatile de pe tava a ales pan' a cules - a atins iconitza dar n-a luat-o, apoi s-a onfipt la -ruj, oglinda si pieptan (ii deschidem salon de frumusete
). Degeaba ii aratam bani, chei de masina, pixuri stralucitoare...al patru-lea obiect a fost...oja
. In rest, a fost placut, mancare multa si buna, Alex a primit o gramada de cadouri (hainute), nasa si-a facut exemplar datoria, a imbracat-o de la piele cu hainute care de care mai frumoase, i-a luat o rochitza de motz superba(abia astept o nunta s-o imbrace din nou).
M-a durut sufletul cand a intrat nasa'n perisorul ei, i-a taiat motzul pe bune, asa ca Alex re acum o frumusete de bretonel. Sper sa pun poze in reara asta, dc ma mai lasa sotzul la calculator.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre