Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Oana, pai abia asteptam pozele!

LA MULTI ANI! Daniela. iti mai urez inca odata! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Maria Monica

Eu azi am fost mai toata ziulica in bucatarie si am avut multa treaba ca maine vin nasii si trebuie sa pregatesc fel de fel... mai am cateva chestii si-oi termina...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc din suflet, mamici dragi, sintetzi foarte dragutze, asha fiind departe de casa, m-am simtzit mai acasa cind am citit urarile voastre.
Anul viitor, voi schimba prefixul, adica voi intineri, voi implini 20 de ani.
La multzi ani si voua de ziua mamei care se sarbatoreste aici, sa fitzi fericite si sa avetzi parte numai de bucurii din partea piticilor.
Dispar, ca ma cheama datoria, sa culc mindra mamei, dar nu inainte de a va multzumi inca o data

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna seara, in sfirsit!
Azi am umblat aproape toata ziua, am ajuns sa stau si eu sa scriu pe DC. Dimineata am fost o tura in parc in Herastrau, unde era lume peste lume, parca tot Bucurestiul a fost azi in Herastrau. Mai jos de Expoflora, spre lac, erau niste tufe de azalee inflorite, ceva de vis, toata lumea care trecea pe acolo se oprea sa se pozeze linga ele. Ceea ce am facut si noi Vedeti pozele aici.
Ma uitam la toate carucioarele cu copilasi pe linga care treceau, sa vad daca recunosc vreunul, sau vreo mamica.
Dupa o tura pina la Buftea la ai mei, am aterizat iar in parc, in zona Roata Mare, sa ne intilnim cu Adina si, credeam eu, Andutzy. Dar din pacate Andra plecase deja, mi-a parut rau ca nu l-am vazut pe Dragoselu. Dar a fost Androix cu dragutul de Filip. Asa am putut sa pupam si noi baiat frumos de la multi ani.
Ema se juca de zor in nisip, baietii au asistat-o mai mult de la distanta. Bine macar ca Andrei nu dormea. Dar nici foarte cooperant, era cam mimoza. Ema a colectat jucariile si mingiile si ne-a uimit iar cit de vioaie si dragalasa este. Pozele cu piticii sint aici.
Si daca tot v-am omorit cu pozele azi si v-am dat de lucru, hai sa va mai arat si un filmulet haios cu Andrei, de zilele trecute, unde se maimutareste, lalaie, cinta, ride. Si e foarte ciufulit Ia de vedeti si asta www.dropshots.com/day.php?userid=98909&cdate=20060511&ctime=182830" target="_blank">aici.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Oana, Laura, m-ati amuzat amandoua cu ultimele voastre mesaje despre fetele voastre. Nastrusnica, Delia! Cocheta, Alex!;)

Noi azi am fost in Herastrau unde ne-am jucat in nisip cu Filip (Androix) si Andrei(Gabitzam).L-am cunoscut si pe Dragos (Andutzy), dar el dormea, asa ca nu i-am vazut ochisorii.Andrei,in schimb, a venit in sfarsit la intalnire treaz.:) Va va arata Gabitza pozele, caci noi am ramas si fara aparat foto,si fara camera,taman inainte de ziua papadiei. S-au jucat copiii in nisip, fii-mea a confiscat mingile, apoi ne-am mai plimbat un pic.Cuminti baietii astia!Unii ar fi tentati sa spuna ca baietii sunt mai rai,dar eu sunt de-a dreptul uimita de cateste de linistit si cuminte Filip. Andrei si Filip stateau linistiti in carucioare,nu ca papadia mea careia abia ii prinzi legaturile la carucior. Am reusit spre final sa o si pacalesc sa umble si p-afara. Ne-a dat Androix hamul lui Filip. Am pacalit-o pe Ema si a mers bine merci singurica pana a dat de o minge si s-a taiat firul,clar! Am ajuns acasa la ora baitei si m-am bagat in cada cu ea pt a fi sigura ca spal bine copilul si nu ramane nisip prin par, urechi,sub unghii..A adormit cu biberonul in gura. Era rupta de oboseala. Noua ne-a prins tare bine intalnirea asta, si cu siguranta ca ne vom mai intalni in formatia asta. De fapt doar noi ne-am mai intalnit si Matei(Lucas) pana acum.

Cam atat.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, MARIA MONICA!
[blue]La multi ani, Danelutza![/[blue]
La multi ani tuturor mamicilor din lume,
astazi de ziua mamelor!

Una din cele doua pe an, ca mie imi place sa tin cont si de 8 martie, ca eu cu aia am crescut! Am primit cadou de la Agata o farfurie pictata de ea la gradinita, un trandafir (dat tot de gradinita) si o felicitare cu o inimioara, pe care si-a lasat amprenta buzelor ei date cu ruj, facuta tot la gradinita. Cu minuta ei a impachetat totul si cind am ajuns vineri la gradinita, mi-a pus o coronita facuta tot de ea si mi-a cintat un cintecel in franceza. Iar astazi, cel mai frumos cadou: nu am facut nimic pina acum, ora 15.00. Ba da, am mincat o tona fe inghetata cumparata de sot cu aceasta ocazie. Si tot sotu' s-a ocupat de fete pina acum. Dar cam trebuie sa ma duc sa gatesc ceva pentru miine si sa spal vasele, ca apoi miine imi prind urechile si trebuie sa ma duc si la vaccin cu fetele.

Am citit repede ce ati mai scris, am vazut filmuletul cu Delia si pozele Mayei, am aflat ca Alex va fi o adevarata femeie, iar Filip un om cu greutate... Acum va pup, ma duc la treaba, ca nu vreau sa ma prinda seara in bucatarie. Nu de alta, dar poate apuc sa sarbatoresc si cu sotu', macar cu un film pe DVD si un pahar de vin. Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Oana, mi-a placut ce a ales Alex. E hotarata fata.

Adina, o invitam pe Ema la mare, ca aici gaseste partener de joaca in nisip. Da' sa vina cu lopatelele ei, ca nu da Sergiu nimic din mana .

L-am dus azi pe plaja, l-am descaltat si l-am lasat sa-si faca de cap. Bineinteles ca a inceput prin a gusta nisipul, noroc ca nu i-a placut si nu a mai repetat figura. Placerea lui cea mai mare - sa strice figurile din nisip pe care le facea taica-su. A, si sa-i dea peste degetele de la picioare cu lopatica.
Cand am plecat de acolo l-am scuturat, dar se pare ca degeaba, ca a lasat gramajoare de nisip in masina, pe pat, si nu mai spun pe unde am mai gasit cand i-am facut baie.

Si pentru ca am ajuns la capitolul baie, sa ma plang putin, ca a inceput iar sa faca figuri. Ar sta oricum, in patru labe, in picioare, in genunchi, numai in fund nu. Pana la urma l-am spalat in pozitie verticala, si am turnat apa pe el cu un vas, pentru ca nici dusul nu-l pot folosi ca-l apuca plansul. Intr-un final s-a asezat si el, doar pentru ca vroia sa bea apa din cada, i se facuse sete probabil .

Si sa va mai arat ce se pricepe Sergiu sa faca. A muncit ceva la asta

Noapte buna

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Vreau si eu sa ma laud ca de 2 zile Diana nu mai bea laptic din biberon. Cred ca deja am scapat de biberon si am trecut la bautul lapticului din pahar normal...de oameni mari:). Aoleu ce bucurie ca am scapat de biberoane si spalatul lor (nu ca le-as spala eu, ci masina:)).

Noul tratament si-a facut efect si bubitele de la pasarica is pe trecute definitiv. Ne omoara cu mersul de o minuta prin casa si oriunde am merge:). Orice vede de mincare vrea si ea, nu conteaza ca tocmai a mincat. Are 11 kile si acum, culmea, nu mai vrea papa de bebe, ci mincarea sora-sii. Intr-o dmineata le-am pus sa manince la masa, fiecare cu mincarea ei. Nu a vrut sa se atinga de mincarea ei (o vroia pe a sora-sii) pina nu a terminat Emma si am ascuns farfuria:). Au apucat-o si pe ea dracusorii in fund si cind nu-i convine ceva da din picioare sau se arunca cu capul de pamint (cind sta in fundulet). La orizont se prevad batalii serioase intre surorica, dupa cum vad, amindoua sint capoase si cu dracusori.

Eu mai am saptamina asta de scoala si intru in vacanta. Ma pregatesc intens pentru petrecerea ei, iar pe 14 ne luam avint spre Romanica. Avem vreo 40 de invitati si sper sa vina macar vreo 30. Am inchiriat o sala si va fi destul loc. Ne-am pregatit cu tot pentru decorat, dar mai trebuie sa luam o pinata pentru copii si butelie cu helium pentru baloane. A, si i-am luat si coronita de printesa "1st birthday princess". O sa fie tare frumusica.

Si sa nu uit ca isi duce telecomanda la ureche si face "aaaaa", adica "alo" cind ii spun sa vorbim la telefon. E mare dansatoare si da din miini ca disperata cind aude muzica si misca si fundoiul.

Pup si eu copilasii care au implinit un anisor si le urez sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!!!

Loreen, am rezolvat cu invitatia. Am cautat 2 zile pe internet un text si, dupa ce l-am gasit, l-am mai modificat un pic si a iesit destul de oroginalsi nu copiat. Ce sa-i faci daca si parintii si nasii sint ingineri si la capitolul imaginatie sint zero.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

azi e zi de pauza la bb-i. Nici un bb nu a vrut sa se nasca azi acum un an.

Gabitza, haios foc Andrei.
Adina, Domnisoara ta pe zi ce trece este tot mai frumoasa.
Ce imi place cum se joaca in nisip! Eu nu am pus-o si parca nu am nici curaj ca sigur inghite o tona de nisip.

Noi ieri am fost mai toata ziua prin IOR dar a fost maraita. Dintii astia! Dar a fost bine din punct de vedere bb. Ca in rest nu prea a fost bine. Dar nu va mai amarasc si pe voi. Alexia nu a mai facut febra de vineri seara. Astept ziua de maine sa ii fac vaccinul de un an.
OK cam atat pentru moment. Va pup

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Azi nu avem sarbatoriti,insa imi cer scuze pentru faptul ca ieri nu am facut-o si vin azi sa spun LA MULTI ANI Daniela, sa fii sanatosa si fericita sa fii iubita asa cum meriti sa petreci o viata asa cum ti-ai dorit alaturi de cei dragi tie...

Gabitza am vazut pozele,filmul nu ca nu s-a deschis...am vazut si baietii frumosi da Capitala si la ei sigur aia cu aparentele insala nu-i valabila ca erau ca doua domnisoare de cuminti...cand ne-o intalnii am sa-i pun Deliei catuse si calus ca sigur il va speria pe Andrei cu tipetele ei tazmaniene...

Adina din ce in ce mai tare seamana papadia cu tine,doar culoarea ochilor va deosebeste...este si va ramane o frumoasa...

Cuscra un pentru ginerica...sper ca daca-i vremea buna de-acuma sa ne vedem live cat de curand ca asa ai promis ca vii cu Ericozaurul ...

Iuliana ma bucur ca ai rezolvat pana la urma...pe bine ma frige inspiratia doar cand nu trebuie ca in rest pauza...si bravo pentru biberon...cam repede a renuntat ca spun marii ganditori de la voi in studii ca nevoia de a suge a copiilor se diminueaza in jurul varstei de un an si jumatate...

Oana o adevarata domnisoara Alex...va fi fotomodel...abia astept sa pup si eu motzata mica bretonata...

Monu nici eu nu am curaj sao las pe Delia in nisip...este foarte lingatoare si tare mi-e ca baga tot in gura si daca doamne ferste va semana cu mine atunci nu va duce lipsa de silicati la rinichi asa ca nu are nevoie de adaos din natura...Oi vedea la plaja cum va fi...

Florentina ai fost la analize pana la urma vineri?!

Eu azi spusesem ca ma duc la servici,dar am amant un pic pentru ca 18 este ziua Alexandrei si nu puteam lipsi si cred ca si saptamana viitoare spun pas ca vine Gabitza...oricum nu ma trage ata mai deloc si asa am gasit motiv sa mai stau...dar azi tot dau o fuga pana acolo sa vad care-i atmosfera mai ales ca am auzit ca mi-a adus om in loc si ma intereseaza sa stiu daca provizoriu sau ma paste vreo neplacere ...ca daca-i asa imi fac cerere de intrerupere a concediului...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Loreen, ea nu a refuzat biberonul, dar bea mai repede si mai bine din pahar. Se plictisea cu biberonul. Emmei nu i l-am mai dat de la 1 an si 4 luni. Oricum, are suzeta:) pe care o iubeste tare mult, deci nu am deprivat-o de orice "supt". Si, drept sa zic, imi i-e si mie mai usor cu paharul si tare m-as bucura sa nu ma car cu geanta plina de biberoane dupa mine in Romania. O sa mai vedem pina atunci. Nu face scandal sau sa plinga dupa biberon si ii place la nebunie sa bea cu paharuk. Formula o scuipa, iar laptele de vaca il bea in citeva secunde:).

Si e bine ca ai "amant un pic":))))).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput