Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Asta a mea are niste draci pe ea de dimineatza...am vrut sa ma joc cu ea s-i mai arat una alta,insa mi- a dat peste mana si a aruncat jucariile...am lasat-o atunci in voia ei si acuma ma uit la ea cum scoate toate cuburile dintr-o cutie si le arunca...plus ca mingea de la Vtech o tranteste de parchet cu fortza...chiar nu inteleg de unde si de ce atatia nervi pe ea ...sa fie de la faptul ca nu si-a baut cafeaua de dimineata?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cu intarziere uram si noi

CELOR DIN 11
LA MULTI ANI FREYA
LA MULTI ANI TIMEEA
LA MULTI ANI ADINA
LA MULTI ANI SERGIU-MIHAI
LA MULTI ANI CRISTIAN VICTOR

CELOR DIN 12
LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN
LA MULTI ANI MIHAI ALEXANDRU

CELOR DIN 13
LA MULTI ANI DARIA IRENE
LA MULTI ANI FILIP STEFAN

CELOR DIN 14
LA MULTI ANI MARIA MONICA
LA MULTI ANI DANELUTZA

Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si sa fiti inconjurati numai de dragoste si iubire!

Bun venit Oana C si Blackpanterro!

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata, cu rusine semnam si noi condicutza si zic cu rusine deoarece ieri am incurcat planurile Adinei si al Andreei, cu nehotararea noastra. Noi am venit pe la Roata din considerent al tramvaiului 5 cu care am ajuns direct de la Hala la Elvila, dupa aceea cartierul francez si Herastrau. Noi insa am sperat ca si ceilalti copii sunt plimbareti ca noi. Ei saracii s-au luat dupa noi, au venit la Roata pentru noi, i-am salutat respectuos si am plecat mai departe.... IMI CER MII DE SCUZE, FETELOR, DAR AM FI RAMAS PE LOC DACA NU ERAM CU UN SOT DUPA MINE PE CARE IL CONVINSESEM CU HERASTRAUL CA AJUNGEM SA VADA SI EXPOZITIA DE FLORI DE LA FANTANI (AVIATORILOR...). va rugam sa nu va suparati pe noi si sa ne mai acceptati si alta data, cand promitem ca stam impreuna...
Culmea e ca Dragoselu s-a trezit la 15 min dupa ce am plecat, nu de alta dar cum ne plimbam noi pe malul lacului in fata noastra era un grup de ei si ele cam galagiosi si mi-au trezit copilul mama lor...Oricum, si noi si Dragos am rezistat eroic avand in vedere ca am venit pana la Sfantu Gheorghe pe jos( traseu: Aviatori-kiseleff-victoriei-romana-universitatii, Sf. Gheorghe, cu escala la Romana la Mc, unde ne-am tras si noi putin sufletele, pe mine ma dureau deja graoznic picioarele, ca fusesem fata isteata si imi luasem sandale inalte, nu tocuri, dar talpa ortopedica inalta...).
Deci, cand facem o intalnire in Herastrau din nou? Noi am putea veni (deja stim drumul) pe la Roata si de acolo unde ziceti voi mai ales dimineata, pe la 11, si putem sta in parc cel putin pana pe la 13.30....
Cam atat de la noi, mergem sa papam si revenim cu poze facute pe la fantani si la expo de flori!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Multumim si noi pentru urarile de luna!

Imi cer scuze ca n-am apucat sa citesc din urma asa cum faceam eu de obicei la recuperari, am citit din doi in doi, asa ca daca ma repet sau spun lucruri apuse deja trimiteti-ma fara jena la plimbare, oricum peste vreo 2 ore iesim.

Florentina am ramas cu ochii in extaz la poza postata de Loreen, Maya e superba, e o mica domnisoara cu un par frumos si niste ochisori si o piele creola, nici nu zici ca are 1 an, dar ti s-a mai spus. Un copil foarte reusit. Tu cum te mai simti? In ce saptamana esti?

Loreen sa stii ca si a mea e nervoasa, daca ii luam ceva din mana (noi ii luam justificat dar Andreas tocmai atunci vrea sa se joace cu ce are Bianca) se arunca pe spate, nu conteaza unde e, si urla cat o tin rarunchii si pana nu recupereaza ce a avut nu se opreste, uneori isi tine si respiratia de ma ingrozeste.
Am vazut ultimul filmulet cu "cumintenia" Deliei, e curioasa ca doar e femeie in devenire, eu zic sa-i vii tu in intimpinare si sa-i dai raportul cu tot ce ai prin plase
Am fost cu Andreas la psiholog si banuielile, din pacate, mi s-au confirmat, are simptome prezente de hiperkinetism.

OlgaM ati ajuns? Ce mai face Maya?

Ati terminat cu decalotarea baietilor, v-ati luat toate certificatele, sunt in regula baietii, putem trece la petit?

Intr-o dimineata am ramas fara formula (din vina mea, evident) si i-am dat zuzu, refuz categoric de parca ii dadusem altceva nu tot lapte la urma urmei. Am mai incercat in cursul zilei sa-i strecor in botic cate un strop in ideea ca astfel vom trece si noi pe lapte integral, dar nu-l vrea si pace, prefera sa nu manance (ceea ce la ea clar inseamna ca nu-i place ca de obicei tot ce-i pica in mana e tare gustos, i-am dat si ceapa verde cu telemea, mai lipsea slanina)
Sper totusi ca peste o luna sa-l accepte ca doar n-o apuca-o majoratul tot pe formula
Hai sa va mai zic de-un mic progres (sa nu radeti cele care de mult ati trecut de faza aasta): din sezut ia pozitia de 4 labe iar apoi o ia taras ca racul sau se salta din fundic si astfel mai inainteaza. In orice caz lucrurile din jurul ei au inceput sa capete interes foarte mare din moment ce si le doreste cu ardoare si incearca sa ajunga cumva la ele.
Partea proasta e ca in casa nu prea are loc de desfasurare (avantajul ca pana acum nu a facut ce fac alti copii e acela ca avand casa in santier ce ma faceam daca imi misuna peste tot?), ieri am fost la iarba verde si a fost o intreaga desfatare pentru ea si pentru noi s-o privim.
A inceput sa-si suga un deget, sa fie oare de la vreo iminenta eruptie, ca totusi avem doar 2 iepurasi si si-a facut rana la degetel. Sper sa nu devina obicei.

Mergi la inceput

Iuliana bravo voua pentru renuntarea la biberon, chiar e un pas important pe care si eu de abia il astept, dar va mai dura ceva. Bianca bea totul din canita, fara cioc sau supapa, dar laptele trebuie sa vina din biberon.
Si Bianca sta la masa cu noi si trebuie sa guste tot, chiar daca o buna parte strang de pe jos. Ieri la iarba verde cu toate ca aveam mancarea ei a fost musai sa vada si ce gust au micii cu mustar ca a plonjat in farfuria cu gratar si a trebuit sa guste ca altfel ne stia toata lumea.

Pentru mine e o placere sa-i fac de mancare, mananca fara mofturi absolut totul, mici exceptii. Parca l-as avea bebelus pe Andreas care imi face mofturi la orice fel de mancare, intai e nu si apoi cu chiu cu vai gusta si cu amenintari mananca. Fetelor cu copii mai mari cum faceti sa va manance juniorii ca eu am razboi in fiecare zi pe tema asta, ii tot spun sa ia exemplu de la sora-sa (cica e fraiera ca mananca toate otravurile ce i le dau ), in afara de sandwich, paine cu ciocolata, cereale cu lapte si cartofi prajiti nu mai vrea altceva.

Ieri mi-am luat aparatul foto la iarba verde dar am uitat sa-i pun si bateriile incarcate
Nu mai reusesc sa pun poze in album, nu pot sa mai fac altul pentru ca ma deconecteaza intr-una si expira timpul de net.

Am vazut pozele cu puiutii din Herastrau, ce-au mai crescut! Ce frumos se joaca si Ema la nisip, Adina, nu baga nisip in gura?

Mergi la inceput

Ada ce atent e Sergiu cu mamica lui sa aiba draguta de ea de lucru, cand am vazut poza mi-am adus aminte de Hansel si Gretel cu drumul, haios cu hartia

Iuliana cat te-a costat inchirierea salii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si am uitat sa va dau niste amanunte despre copiii cunoscuti ieri: Ema are ochii mai albastri ca cerul, in poze nici nu se vad in splendoarea lor si e un copil extrem de energic, a venit la DRagos la carut cat el dormea si a pun manuta pe el, iar Filip este un cavaler cu trasaturile extrem de frumos conturate, ce mai, se citeste maturitatea pe fetisoara lui!
Gabitza, imi pare rau ca nu v-am vazut si pe voi, eu pe Andrei l-am vazut cand avea 3 zile in spital si Dragos era inca in burtica atunci(de fapt era ultima lui zi de stat in burtica...). Tare insa mi-ar fi placut sa-l vad si acum!
Aveti aici poze de ieri din parc, cu mentiunea ca ultimile doua sunt facute intr-un leagan superb de ratan, care era expus la expozitia de gradini si pentru care am stat la coada sa reusim sa ne pozam cu el...era un vis, si "numai" 880euro...
Va mai pupam o data, sa aveti o saptamana buna cu copii cuminti si ami ales sanatosi!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai Gabitz, am ras de m-am spart, nu-ti mai zic Pifosul cand la vazut pe Andrei cum canta si cum se stramba. Mai, asa ceva... A fost tare de tot!

Eu saptamana asta cred ca nu voi mai apuca sa intru pentru ca azi vin nasii lui Alex si plecam din Copenhaga. Daca cumva ne intoarcem de unde plecam si doar facem treasee de 1 zi si nu innoptam pe undeva, mai scriu, daca nu, asta este. O sa facem multe poze si o sa le pun!

Urez de pe-acum puiusorilor care fac 1 Anisor. Sa aveti mult noroc si sa va aduca bunul Dumnezeu tot ce se poate sa fie bun pe lumea asta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Bonjurica, fetelor!

In primul rand muuuuuuulti ani sanatosi mititeilor aniversati (si marisorilor)! Am citit cateva pagini din urma, dar nu am apucat sa citesc chiar tot. Sanatate maxima bolnaviorilor, desi vad ca le sta gandul la petreceri si s-au gandit sa se faca bine...

Noi am avut ieri motzul, am facut evenimentul acasa, adica prima parte, cu motul si cu tava, si apoi am plecat la masa la restaurant, ca erau prea multi si nu aveam loc acasa, si nici nu am avut prea mult chef sa ma apuc de bucatarie. A iesit foarte bine, au fost vreo 8 copii si 20 de maturi, deci era exclus sa facem acasa. Dar eu, ametzita, nu am fost pe faza si nu am facut prea multe poze, decat la ce a ales, ca in rest eram ocupata cu musafirii. Aparatul a ramas la nasul, cam pe dinafara... Acuma trebuie sa cer pe la musafiri...

Totusi, am pus cateva poze

&Ioana

Mergi la inceput

Beatrice distractie placuta!

Andutzy vazut Dragoselu' cu a lui mamica in belferoiul ratan.

Bianca de fiecare data cand se trezeste e rosie ca un bujor in obraji si asta de ceva timp, patiti si voi asa?

Gata, iesim la plimbare si sa luam rezultatul exudatului.

Mergi la inceput