Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mikka ati facut in avans ziua fetei? Deci, doctor...hm, munca multa, dar prinde bine un medic in familie.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

FETELORRRRR, unde se mai gaseste cereale de Porumb de la Bebelac? ca nu mai gasesc nicaieri!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Elisor, da, asa se pare, doctoreasa lu' mama... Da, am facut in avans ca saptamana viitoare este ziua fetei nasei, si nu aveam cum sa ne cuplam. Oricum, maine ii fac un tort numai pentru ea, din care o sa-i si dau sa guste, ca din asta de la cofetarie nu am vrut sa-i dau. Mai nasol este ca tati e plecat la Timisoara o saptamana, si sarbatorim fgara el, numai noi doua...

&Ioana

Mergi la inceput

Fetelor, m-am gandit eu ca daca tati tot nu e acasa, sa-i facem o surpriza cand vine si sa-i fac un mulaj dintr-ala al talpilor la un an, cred ca-i va placea si bubulinei cand va fi mare. Dar nu mai stiu 'reteta de blat', ceva cu faina si apa, dar nu mai stiu proportia. Parca Beatrice o postase, dar acum ea e plecata. E cineva mai pe faza ca mine?

Sanchiu!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Mikka, daca a ales si seringa si papiota, oare s-o face chirurg ?

Elisor, Sergiu se trezeste imbujorat atunci cand transpira noaptea.

Andutzy, mi s-a facut somn numai cand am vazut fotoliul. O sa-mi cumpar si eu, dar trebuie intai sa fac rost de o vila, sa se potriveasca in decor .

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Lili, da, chirurg, daca nu cumva cusatoreasa si umplatoare de cartuse de imprimanta

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

La Multi Ani copilasilor care implinesc azi un anisor!!!

Aidan imi toaca nervii de dimineata, adica de la 9.30 cand s-a trezit.A mancat si acum nu vrea sa doarma.Ma chinui de o ora....azi cred ca il pun in strada

L-am vazut pe Sergiu, asa face si Aidan, Doamne fereste sa puna mana pe servetele ca le rupa si le imprastie peste tot si mai si mananca.

Si o intrebare....ce e cu taierea asta a motului?E importanta?Ca noi nu putem sa o facem si daca vrem ca nasul lui Aidan locuieste in State si nasa in Spania.Nu prea am cum sa ii aduc impreuna luna viitoare.Ma voi intalni cu nasul abia in octombrie cand ne intoarcem in State(eu si Aidan) se poate face atunci?Si cum sa ii explic asta, ca el e american si la ei nu cred ca este obiceiul asta.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gata. Am anuntat-o pe mamaie ca am renuntat la serviciile ei.
Eu am o durere crunta de cap. Iar maica-mea tocmai ne-a anuntat ca bunica-mea care e in coma si la spital nu mai are mult.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine

Loreen ... multzumesc pentru urari.
Itzi doresc din inima sa nu te astepte nici o surpriza neplacuta la serviciu, caci cu shefii nu se shtie niciodata.
Gabitza si Isa face asha de vreo trei luni, dar ce crezi ca pot sa prind ceva cu camera ?! Nimic. Cind ma vede, incepe sa zimbeasca si se pregateste de pozat.
Mikka sa-tzi traiasca doctoritza, deci chirurg va fi. Sa-i ajute Dumnezeu.
Asha mi-ai dat idei cu piciorushele in aluatul ala, vreau si eu retzeta.
blackpanterro nici noi nu-i taiem motzul, ca aici nu exista asha ceva si nanutza ei e departeeeee. Asha ca, voi pune pe tavitza tot tacimul sa-si aleaga, ii voi taia eu din mot si vom sarbatori doar noi trei.
Monu imi pare rau pentru bunica ta. Cit despre mamaia, mai bine fara ea decit sa-tzi scoata peri albi.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

RETETA DE AMPRENTE
"Aluatul cu sare e f. simplu de facut. Trebuie 2 cani de faina si o cana de sare. Cu putina apa faci un aluat mai tare, cat sa poata copilul sa lase amprenta, nici prea tare, nici prea moale. O intinzi cu sucitorul, nu prea subtire, faci o forma care iti place, eu am facut rotund cu un vas. Faci amprenta la bb, mai scrii numele sau data sau ce vrei (eu am facut cu un cui), nu uita sa faci si o gaura daca vrei sa o agheti pe perete. Cuptorul la 150°C si 45 min lasi sa se coaca dar nu prea sus sa nu se arda. Daca iese din prima, f. bine, eu am facut de mai multe ori, cred ca am lasat mai mult aluatul afara si mi s-a umflat in cuptor, cred ca dospise. Oricum ingredientele nu-s asa de scumpe. Cand e gata poti sa vopsesti amprenta colorat si dupa aceea poti da cu lac, dar este optional. Sau poti folosi de la inceput colorant alimenatar dar nu trebuie neaparat.

Aluatul cu nisip iti trebuie 2 cani de nisip fin, o cana praf ce intareste sosurile, intaritor de sosuri sau mancare, nu stiu cum ii zice in rom (stärkemehl) si o cana apa si daca vrei colorant alimentar. Toate acestea le incalzesti la foc mijlociu, amesteci bine pana sa face gros. Faci iarasi forma, amprenta.... si o lasi cateva zile sa se usuce. Eu am facut vara si am lasat-o pe balcon, si s-a uscat repede. Sper ca ai inteles, eu vreau sa ii mai fac la piticul meu la 1 an."

Am salvat eu reteta de amprente la momentul in care a fost postata de cattre, na ca nu mai stiu si nu vreau sa gresesc autorul, in orice caz una din mamicile mai noi.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput