Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Daria Irene! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!
La multi ani, Filip Stefan! Pui drag sa cresti mare, sa ai parte de noroc si de o viata minunata! Stiu ca eu o sa ma stradui din rasputeri ca sa fie asa.

La multi ani si pentru ceilalti doi piticei, Bianca si Patrick Ryan care azi implinesc 11 luni! Va asteptam cu drag la prima mare petrecere!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! DARIA IRENE
LA MULTI ANI ! FILIP STEFAN

LA MULTI ANI ! PATRICK RYAN
LA MULTI ANI ! BIANCA

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Pai bine mai asa ne fu vorba?!Vin io inarmata cu oala de cafea ca o sa am ce citi de la diaspora si fetele cu somnambulism bebelusesc si cand colo tot de mine dau...

Lucas felicitari lui macho Matei petru mers...pai de-acuma ai grija ca o sa-l gaseti pe la una pe la alta...cand ajunge pe la Delia iti dau telefon sa stai linistita ca-i pe maini bune...

Beatrice ma omori ce parcuri aveti...si manzul la maneca scurta...si eu abia astept sa o las pe zgubi in bulanele goale...

Iuliana imi pare tare rau ca nu am inspiratie sa te ajut cu invitatia...vine un moment in viata fiecarui artist cand moare muza...dar m-am uitat la fetele tale si-mi plac la nebunie...si-mi place si de tine ce bine arati...

Hai mai fetele treziti-va...zau asa io cu cine stau la barfa si-mi beau cafeaua?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

FILIP STEFAN (Androix)
DARIA IRENE (Mamaruta)

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII.

PATRICK RYAN (NewMami)
BIANCA (Elisor)
Mai aveti un picusor si faceti anul!!!!

Neata fetele,
Ne-a dat trezirea la 6 si de atunci maraie prin casa fresh. Mie imi pica ochii in gura. PEntru 10 minute e pe tura la tati dupa care iarla mami. Eu ma simt rau de tot. Desi mi-au venit mosafirii din 5 in 5 minute imi vine sa vomit si ametesc.

Amm incarcat filmuletul promis. Faza e la inceput.
si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi ani copilasi frumosi, Filip Stefan si Daria Irene!!!

Nelia, numele Aidan este celtic, noi il pronuntam ca in State(fiind american) "Eidan"

Christina, la capitolul cereale stam bine ca lui ii plac astea de adulti si i le fac cu formula.Alte cereale mai ales alea de bebe le uraste.

Danelutza, si Aidan uraste palariile si caciulile, dar eu tot perseverez el o scoate si eu o pun la loc pana se satura si se lasa pagubas - hihi.

Loreen, si noi ne bucuram ca Aidan are ochi albastrii mai ales ca noi nu ii avem!!Eu ii am verzi caprui si sotul caprui.
Mereu ma intreaba lumea cum de Aidan are asa ochi albastrii si eu le spun ca e copilul laptarului - haha

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Filip Stefan!
La Multi Ani Daria Irene!
Sa va fie viata plina de bucurie si bunastare sa fiti iubiti si sa-i inconjurati pe cei dragi cu multa dragoste si voie buna!

Elisor si Newmami, La Multi ani si pentru puiutii vostri Bianca si Patrik, luna viitoare va fi mare chef!

Nu stiu daca e din cauza de bebe la purtator insa m-am emotionat tare mult la citirea mesajelor voastre, in special ale Neliei si Androix

Nelia
, intr-adevar esti un exemplu demn de urmat, e minunat sa vezi roadele efortului tau intr-un produs finit care este chiar copilul tau! Intotdeauna am fost de principiu ca e imposibil sa nu-ti iasa ceva ca lumea daca pui suflet in ceea ce faci!

Corni, ce de bunatati am putut vedea in pozele tale... . Totul este minunat de la minunea cu nasucul roz pana la tortuletele apetisante!

Monu, Alexia e mortala, am ramas fara cuvinte! Hai mai repede cu proiectul ca vad ca faci copii reusiti si nu vreau sa fiu singura de pe aici!

Loreen, moama da' o ti numai intr-o "betivaneala"! Bravo tie, lasa ca e bine sa mai schimbi un pic decorul, mai vezi una-alta, cunostinte noi, revezi figuri uitate!
Si pe mine m-a apucat si mai tare dragul de Maya, ma gandesc cum o sa fie cand nu voi mai fi toata la dispozitia ei, cum voi dormi eu fara manuta ei in jurul gatului meu!

Gabitza, daca tot revizuiesti listuta de inceput, sustin si eu ideea lui Androix de a pune link-urile de la capitolele vechi in prima pagina! Asta daca nu iti ia prea mult timp, bineinteles!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani, Filip si Daria!!! Sa fiti iubiti si fericiti toata viata!

ioanailincam, n-am sunat-o atunci pe denisa. as vrea sa o sun azi sau maine. se mai poate? imi poti trimite din nou nr ei de tel. pe privat?

Bine ati venit, Adriana&Aidan!

Decalotarea: Nu ma pricep, am fetita,dar cand am fost la Gr.Alexandrescu era un baietel pe care l-au decalotat in fata mea. Era anesteziat. N-a zis mac. Asistenta ii spunea mamei ca il va durea dupa ce seva duce efectul anesteziei.

desenul nostru prinde contur. se pare ca eu si desenatorul lucram bine impreuna si avem aceleasi idei. de abia astept 20 mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani motzatzilor Filip Stefan si Daria Irene! Sa fiti sanatosi, sa aveti o viata frumoasa si sa va iubiti si ascultati parintii!
La multi ani Bianca si Patrick, hai, incepeti sa exersati suflatul in lumanari!
Noi am inceput exercitiu, ca maine e zi mare. Pentru ca sotzul si socrul vor fi plecati din tara de ziua Alexandrei, s-a stabilit pe ultima suta de metri sa-i taiem motzul mai repede (asta inseamna ca se marita devreme?!!??). Asa ca maine vom petrece la o terasa (sper sa nu ploua) si vom taia motzul motzatei. Pentru ziua ei, joi, am planificat un party cu piticii de Constanta, sper sa reusim sa ne adunam si sa ne facem de cap.
Monu, am vazut si m-a distrat tare maimutzica catzaratoare.
Distractie placuta tuturor, eu ma apuc de rascolit sifonierul, sa vad cu ce vechituri ma imbrac maine, ca ma apuca plansul cand ma uit in garderoba mea. va pup.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gata, am scapat si eu de barbat si progenitura pt 15 min; i-am trimis afara, la plimbare.

Loreen, imi pare rau ca n-am mai scris aseara; am intrat pe DC, am citit tot, dar am gasit din intimplare un site cu linkuri pt abonamente free la diferite reviste; asa ca m-a apucat harnicia sa ma inscriu la aproape toate; si am plecat la culcare, ca se facuse tirziu, adica 11pm, si imi picau ochii in gura de somn.
Faza cu mitza e mortala Asa sta si mitza mea, vrea doar sa-i dam atentie, ca de cind s-a nascut Eva, nimeni nu o mai baga in seama. Acum a inceput Eva sa o traga de coada; mai are pina la calarit, ca nu se misca asa de bine ca Deliuta.
Aaa, si cu mincarea, sintem surori gemene Si eu ii dau cam de toate.

Nelia, foarte frumoasa educatie! Super, sa ai o fetita care deja stie sa impace lumea fara scandal. Felicitari Agatei pentru intelepciune si tie pentru modul frumos in care ai educat-o. Am vazut si filmuletele cu dansurile ei; se misca super, ca J.Lo e mic copil pe linga ea

Adriana, cuscra, bun venit!!! Iaca iti urez si eu, chiar daca si eu sint noua aici.

Azi n-am inspiratie, ca m-a trezit fiica-mea la 6am si de-atunci alergam dupa ea, eu si barbat-meu, si tot nu-i facem fatza. Si deja s-au intors de afara, asa ca trebuie sa ma prezint la datorie

Am si uitat ce-am mai citit; sper sa doarma putin, ca sa apuc sa citesc iar ce ati mai scris si sa raspund cite ceva.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

LA MULTI ANI FILIP STEFAN
LA MULTI ANI DARIA IRENE
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti bucuria casei si vietii parintilor vostrii si sa aveti mult noroc!

Va asteptam curind si pe voi cu aceleasi urari Bianca si Patrick!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput