Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am vazut multi copilasi, sunt superbi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei si de progresele lor!!!
Puteti sa intrati si la noi sa ne vedeti.Ultimele poze sunt de la 9 luni.

Monu, cu asa o bona mai bine fara, cum zici.Si eu as vrea una dar, pe langa ca e scump tare(15-20euro/ora) eu nu am incredere....daca mai nimeresc vreo nemtoaica din aia rea ca in filme?As vrea tare sa mai merg si eu la lucru sau pur si simplu sa merg la coafor sau mai stiu eu unde sa mai iau o gura de aer fara Aidan.Dar decat sa imi fac griji mai bine asa....oricum acum e mare si tot mai usor va fi.Sper :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bine ati venit Adriana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hei, fetele mele... Am facut tortul si am ramas si eu fara coada si fara cap. Gabitza, suntem in aceeasi situatie. Am vazut putin soare si am zis c-ar fi pacat sa nu iasa putin Filip la aer asa ca l-am imbracat, am instruit-o pe ma-sa mare si i-am trimis in parc. E cam liniste... E un sentiment ciudat. Fara el am mai stat dar niciodata ACASA...
Ei si ca sa-mi treaca de urit m-am cocotzat ca o duamna ce ma aflu in varful bicicletei si am pedalat o juma de ora. Cand m-am dat jos mi-am dat seama ca mi-a amortit fundu si cam toata zona de altfel...
Ma duc si eu la coaforul meu personal, adik sa-mi fac o baie la cap si sa ma usuc cu feonul... Nu inainte de a sapa putin pe DC sa recitesc cand am scris ca mi s-a rupt apa si plec la spital

Bun venit prospaturilor, ca nici nu le-am intampinat si eu...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Imi cer mii de scuze...am fost in cea mai mare viteza si am uitat sa-i urez bun venit Adrianei.
Ce nume frumos a-ti ales...Aidan...imi place foarte mult.
Am vazut si pozele. Tare dulce mai este si zambaret foc.

SimonadeDragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mii de multumiri fetelor pt primire....ma simt mult mai bine aici..decat unde am fost.
Multumim de compliment, Simona, am fost mare fan "Sex and the City" :) si mi-a placut mult numele.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN, MIHAI ALEXANDRU, ALEXIA !
Noi plecam din Bucuresti maine, asa ca la uram si lui Filip,Dariei, lui Patrick si Biancai La Multi Ani !.
Androix sa-ti traiasca juniorul si sa-i aduca noroc ziua de 13 ! Petrecere frumoasa maine !

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Bun venit Adriana, mai ce frumusel baiat!!!

Androix, pe la 5 dimineata ti s-a rupt.. apa, sa fi fost 6!!
si v-am promis sa va spun cine fost cea care "a fugit" cu copilul din spital EA ESTEEEEEEEEEEE!!!!!tot ea dadea cu aspiratoru ZILNIC!!! ca sa nasca mai repede! a nascut vineri si Duminica seara a plecat din spital. petrecere frumoasa!!!! o sa va betivi-ti bag sama!!!

LOreen, tare suparata Delia. DA mai lasa fata in pace , nu's ce ai cu ea de o superi atita! ZAU!!! da chiar asa pe ultima suta de metri (vre-o 20 de ani) nu mai ai rabdare!!

Monu, decit sa stai stresata (inca un motiv de stres!!!) mai bine afara cu mamaia de imprumut!

Oana C, am aplicat modelul tau, i-am citit, 2 minute a durat ca in urmatoarele 2 vedeam cartea zburind, da nu ma las, citesc. cica chiar daca el se joaca e bine sai citesti ca ii ramine ceva in cap, in loc de publicitate.

si eu ma duc la coafor, dar saptamina viitoare
miine mergem la cumparaturi, sa ii cumpar tinuta de motz!!!, care oricum va fi intinsa pe jos, si va fi cirpa de praf! da macar sa-l tragem in poze, si sa de-a bine, ca s-o vedea cind o fi mare si o zice ca nu am avut grija sa arate bine!!!

bey cu decalotarea m-ati bagat in ceata total, eu, declar cinstit, ca nu sunt in stare sa alea, alea nimic, asa ca.....

poate o fi miine frumos sa iesim in parc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, mi-au dat lacrimile. Imi propusesem sa nu fiu plangacioasa, dar uite ca amintirile ma chinuiesc, of of mai mai... Am fost si pe la "felicitari" si mi-am amintit cum m-am intalnit cu Mamaruta in dimineata de 13 mai in sala de travaliu. Ce amintiri...
Si ca sa bocesc si mai tare sap de doua ore si nu reusesc sa dau de subectu ala dar nu ma las...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Iar sunt restantza cu urarile pentru ziua de ieri 11 Maypentru mine o zi speciala:

LA MULTI ANI!

Alina Balan -CRISTIAN VICTOR
Ada_74 -SERGIU MIHAI
Nefertari -FREYA
tamar -ADINA

copilasi sa fiti sanatosi si sa va iubitzi parintii.

VA MULTZUMIM DIN SUFLET PENTRU URARI
La multi ani iubita mea fetitza, Timeea,mamica iti ureaza multa sanatate si te iubeste.
Mie imi pare rau ca nu i-am luat ieri si motzul pentru ca petrecerea a fost completa, cu nasi , neamuri, fini.Initzial am spus ca nu luam motzul acum ci peste 2 luni dar nu puteam sa nu ma pregatesc pentru eventualii musafiri si uite asa ne-am adunat pe rand toti pe care i-asi fi invitat si la mot numai ca au venit separat pe parcursul zilei si nu toti odata .Asta este, mai facem o chindie.
Am sa pun si cateva poze cu toate ca mai toate au iesit ba tremurande, ba in ceatza din lipsa de pozari meseriasi,tortul nu mi-a iesit ce as fi vrut, din lipsa de timp sotul a fost la un laborator in apropierea casei, la "Silvian" si a comandat in graba un tort special ptr. copii si mi-a facut unul cu trandafiri,etc exact invers pe stilul nostru dar a fost bun la gust , cand a fost sa-l ia a nimerit pe altcineva si i-a spus ca de fapt au un catalog de unde putea sa-si aleaga modelul, cu trenuletze, masinutze,etc dar deja tortul era facut.Si salata mea "Poienitza" a iesit super buna, o recomand dar tot din graba am uitat sa-i pun foile de salata verde dedesupt, oricum a fost apreciata de musafiri.
POZE 1 Anisor

Ada_74,un pupic si pentru Sergiu care s-a nascut in aceeasi zi si in acelasi spital cu Timeea la fix o ora diferentza, noi am venit pe lume la 11.55 si la fel ca si voi am asteptat-o tot 5 ani.

Bun venit noilor fete cu bebelusii lor.

Si in direct ,SA FITI SANATOSI SI CUMINTI

LA MULTI ANI!

Anky - CRISTIAN LUCIAN
ICorina - MIHAI ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, CRISTIAN VICTOR!
La multi ani, SERGIU-MIHAI!
La multi ani, FREYA!
La multi ani, TIMEEA!
La multi ani, ADINA!

La multi ani, CRISTIAN LUCIAN!
La multi ani, MIHAI ALEXANDRU!

Sint la zi, am citit tot! Sotul meu ma tachineaza seara, ma intreaba ti-ai facut temele astazi pe DC? Uite, ca ieri nu am reusit, sper sa nu iau nota proasta astazi! Si la noi e cald si am stat mult de tot pe afara, iar seara am fost obosita, nu am mai avut putere sa intru.

Stefania, am vazut filmuletul! Super! Dansatoare o face mami!
Beatrice, am vazut pozele, frumos e si la voi, iar parculetele de joaca seamana mult cu ale noastre. Avem chiar si flori, in parculetul de linga noi este o tufa mare de liliac, care a inflorit. O splendoare!
Florentina, eu iti trimit o poza cu tortul, nu e prea reusita, dar e singura, restul sint filmulete. Stiu ca am promis o data, pe la 6 luni, ca fac un colaj! Din pacate am avut o perioada grea atunci, cu virozele alea timpite, apoi cu mutarea care nu a mai fost... si apoi au fost facute colajele si nu mai avea rost sa o fac. Dar daca ma mai credeti pe cuvint, as mai incerca inca o data sa fac un colaj sau chiar doua. As face unul de la jumatate de an, ca sa ma simt si eu bine si unul de la un an, ca sa facem comparatia. As vrea sa fie toata lumea de data asta! Si daca Gusta vrea sa faca si ea unul e si mai bine, ca eu il fac ca pe cel al Tudorei, ea il face cu pozele tablou, tu faci slideshow-ul... si vom fi cea mai tare grupa de mamici si plozi. Soti, al meu poate sa se ia de mina cu al tau! Noroc ca acum am incheiat pentru un an capitolul bb3! In legatura cu pozele de la carticica scanata, eu le-am pus mari, probabil ca dropshots-ul le ajusteaza... am intrat si eu pe album si am vazut ca scrisul nu e lizibil. Asa ca cine vrea, sa dea adresa de email pe PM si trimit cu placere pozele mari si, daca imi fac timp pina duc cartea la biblioteca, mai scanez si pentru celelalte luni. Nu sint cine stie ce, dar mie de asta mi-a placut cartea, ca sint lucruri simple, iar Tudora se arata foarte cooperanta.
Adriana, bine ai venit la noi! E cald si bine aici, sper sa te simti bine! Sanatate! Am vazut si pozele voastre! Si mie imi place numele Aidan! Dar tu cum il pronunti?

Ei, gata, hai ca m-am intins, trimit asta, ca mi-e teama ca-l pierd si mai revin un pic mai tirziu, ca vreau sa va povestesc ceva legat de Agata si sa-i raspund Danelutzei in legatura cu batutul de alti copii.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput