Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna idee Gabitza.
Apropo pentru fetele care se pricep ca eu una recunsoc ca sunt afona. FAcem colaj cu bb-ii de un an? dupa ce fac toti anul!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, cu responsabilitatea nu stiu cum este. Cu cheful sta bine ca imi vine sa-i crap tzeasta. M-a disperat nu alta. Norocul meu cu programul lui
In schimb am alta banuiala care n-as vrea sa se confirme ca-l sparg. Soacra-mea dupa ce l-a avut pe el a zis ca ea nu mai vrea copii ca nu vrea sa-l iubeasca decat pe el. Adik unu' si bun. O iubire fara margini dar cam aiurea inteleasa si traita. Sper sa nu fie si cazul lui ca e jale...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

La Multi Ani puiutilor care astazi implinesc un anisor!
Cristian Lucian si Mihai Alexandru
Sa cresteti voinici, cuminti si sa aduceti multe bucurii in viata celor care va iubesc!

Abia astept sa fac slideshow-ul cu bebelusii nostri care de acum au trecut la un nou statut, cel de copilasi. Ideal ar fi sa am cate o poza chiar de la aniversare! La colaje nu stiu daca ma pricep, daca nu se ofera altcineva o sa incerc eu! Gusta ne-a spus ca e dispusa oricand sa mai faca un colaj dar acum cred ca e si ea ocupata cu vizita mamei ei.

Adriana, bine ai venit! Nu mai fi asa de suparata ca o sa-si revina Aidan. Sa fi multumita ca a avut de unde sa piarda ca daca era slabut cum este Maya mea, atunci era o tragedie!

Gabitza, asa este orice inceput, greu. Curand ti se vor parea banale plimbarile bonei cu Andreiutzu. Sa ne povestesti cum s-a comportat! Urechia ce-ti mai face? Tot dureroasa?

Loreen, al meu sot este printre singurii care ma incurajeaza cu privire la bebe2. Eu il tot avertizez ca ne va fi foarte greu si ca va trebui sa ma ajute mult sa pot face fatza dar se pare ca nu-l sperie acest gand. In rest toata lumea ma priveste neincrezatoare, nu inteleg de ce tin eu neaparat sa ma inham la acest drum! Si mai am noroc cu voi! Aici am gasit intotdeauna o vorba buna si o incurajare!

Androix, spor la treaba! Ce de bunataturi faci azi!
Da, la Simona merg, nu am mai fost pana acum si sper sa ajung cat mai repede, de dimineata nu m-am putut trezi ca m-am culcat pe la 1:30 aseara.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

[red]LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN si MIHAI ALEXANDRU![/red] Sa aveti parte de noroc, sanatate si fericire.

Noi in general cam tot asa stam din pacate. Febra nu mai are dar locul respectiv este tot umflat( nu cum a fost initial dar inca se cunoaste bine). Astazi o sa sun pediatra sa vad ce zice.
Pupici.

P.S Scuze de mesajul telegrafic dar trebuie sa distrez manzul

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Bun venit Adriana!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Incepuse sa picure si n-am mai rezistat si am sunat-o pe Dora, pe bona. Erau in parculet pe malul lacului, adapostiti sub un copac, nu-i picura, dormea Andrei, il invelise cu haina ei si zicea ca doarme asa frumos ca ii e mila sa-l miste de acolo. Intre timp a iesit soarele, maimutza cred ca doarme in continuare ca nu s-au intors. Doarme aproape tot timpul cit sta afara, cite 2-3 ore, asa face mai mereu cind iesim si noi cu el.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gabitza, eu nu-mi mai aduc aminte cand a dormit Maya afara! Oricum ea nici in carut nu mai sta asa ca n-ar avea cum!
Cum e fara Andrei acasa? Nu ai senzatia ca ceva lipseste sau sa tresari ca nu sti ce face? Lasa ca meriti si tu o pauza mica!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma bucur sa aud ca sunt si barbati care vor copii...al meu nu as zice ca nu a vrut dar nici nu a avut reatii telenovelistice la aflarea vestilor...

Eu am avut o tentativa sa depun dosarul pentru alocatie insa din cauza lispei de xerox nu am mai ajuns asa ca am lasat problema pentru luni...si atunci am mai lalait-o oleaca pe-afara...si abia acum a incpeut sa ploua...
O astept pe mamaie ca sa-i pasez drosofila ca eu am programare la coafor in vederea participarii la botezul gaborilor...daca am noroc vin repede ca sigur ma suna sa-mi spuna ca nu sta Delia...

Gabitza parca n-ai cap si coada fara copil,nu?!Ehei sa vezi cand incepi munca,dar nu te tine mult daca stii ca-i pe maini bune...

Adriana uelcom la noi la gasca...sa stati la noi pana la majorat si sanatate va dorim si recuperare rapida...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

WWWOOOAAAUUUUU Laura!!! ce mistooooo!!!! si eu as merge la coafor dar mai stau nitel pana la salariu si atunci sa vedem cu ce ramanem. Distractie placuta la coafor. Sa te faci gigea mai-mai si poate ne arati si poze.
Eu azi m-am enervat din alte cateva motive si am spus clar sotului sa caute explicatie la dadaca ca eu una nu mai vreau. Imi va fi ingrozitor de greu mai ales daca vine si bb 2 darmai bie solo decat sa nu am incredere in cineva si sa nu plec de acasa. Mai ce e si cu oamenii. Normal ca la inceput se controleaza si nu isi dau arama pe fata dar cu timpul mai descoperi una alta.

Vaicareli despre dadaca mai jos: una pestecare nu pot trece - igiena personala si a baii mele. fara explicatii ca nu suna bine detaliile. o concluzie nu o mai vreau pe mamaie. alte vaicareli - ii spune fetei ca o bat sau o pedepsesc daca nu e cuminte, cuvinte pe care noi niciodata nu le folosim. Coroborat cu o chestie zisa in treacat de tanti pe la inceputuri ca o palmuta nu strica ma duce cu gandul ca nu am incredere sa las bb pe mana ei. Apoi azi, se uitau pe tv la muzica, a inceput sa ii zica "vai ce urat uite la astea cum beau cafele!" mama de parca o persoana e depravata ca bea cafea si daca mai si fumeaza!!! Mai lipseste sa ii bage in cap mai tarziu ca daca poarta fusta mini e curva sigur! Apoi am mers 5 minutepana jos sa vad ce mai fac ebunica si le-am lasat la masa. Cand m-am intors o vad pe tanti cu o bucata de lamaie in mana hranind copilu. Neintelegand ce se petrece o intreb. Mamaaa a sarit ca arsa ca ce draga nu ii fac nimik. Nu putea sa zica normal ca pacaleste fata ca sa pape. Daca ma bag peste ea sa ii spun cum sa faca sau intreb de ce face asa se infoaie ca un cocos evident ofuscata ca ea ar eexperienta. Nu zic ca nu se comporta bine cu bb. E calma o mai invata una alta dar vad ca pe zi ce trece nu se mai controleaza ca lainceput si scoate o alta fata. Poate a aceleia care e obisnuita cu un alt tip de educatie. Plus ca ii tot zice fetei ca mami nu o sa iti cumpere nu stiu ce ca nu esti cuminte sau ca nu am bani. Asta noi hotaram. Cred ca pe undeva este si un pic de invidie ca ei traiesc altfel decat noi si poate nepotii ei nu au jucariile pe care le vede la Alexia. Drept pentru care eu renunt si prefer sa ma dau singura cu capul de pereti.
OFFFFFF m-am descarcat si eu. Ma scuzati ca m-am intins ca o caracatita si m-am vaicarit ca o baba.
pup ca ma duc sa fac smotru ca am invitati la cina

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- cred ca ar fi bine sa cauti o alta bona printre cunostinte zic eu
gabitzam - asa am fost si eu cu Cristi. Colac peste pupaza Cristi la un moment dat( avea atunci 2 ani) imi spune in prima dimineata ,,mami dute odata la servici mai repede" am crezut ca pica tavanul pe mine de nervi.eram si suparata ca, copilul meu care a stat cu mine i am facut toate poftele ,,ma alunga" si in acelasi timp eram fericita ca pot sa merg la lucru fara sa mi fac griji. Pana in ziua aceea i am lasat sa se plimbe cateva ore pe zi aproximativ 2 saptamani pentru acomodare si eu imi vedeam de ale mele.
Dar trece repede...

Mergi la inceput