Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani prichindeilor MIHAI ALEXANDRU, CRISTIAN LUCIAN

LA MULTI ANI pentru papusica ALEXIA

Azi a iesit bona cu Andrei prima data singura si stau ca pe ace, n-am stare, imi vine sa ies dupa ei Ce ma fac cind m-oi intoarce la servici? O zapacesc pe femeie cu telefonul?!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua, LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI ! SA FITI MEREU LUMINA OCHILOR PARINTILOR VOSTRI! SA VA DEA D-ZEU NOROC CU CARUL, SANATATE SI MULTA FERICIRE!
Noi iar am consumat o noapte cu treziri din ora in ora. copilul asta ma pune pe ganduri, noapte are apucaturi de somnambul, doamne fereste! Pai el e in stare sa doarma in pozitie de semi-4 labe ca sa zic asa, adica pe burta cu funduletzul ridicat si cum i se subtiaza putinel somnul, scanceste si cu ochii inchisi se ridica repede in 4 labe si se agatza de mariginile patutzului. Abia acolo deschide ochii. Azi noapte a incercat sa faca asta din ora in ora si de fiecare data eu l-am pus jos la loc si a adormit pe loc. Dar dupa o ora s-a repetat pozitia, de imi venea sa...

Sper astazi sa nu mai ploua, deoarece trebuie sa iesim sa platim o rata si nu ma tenteaza sa ies cu carutul mare, care intr-adevar, este impermeabil...
Sa aveti o zi frumoasa!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, mai nasol rau cu bona... Eu una n-as accepta fazele ei... Ce naibii totusi, dar ea nu-si da seama ca pune copilul in pericol!??

La noi de cateva saptamani este foarte cald. Ca atare stam mai toata ziua in parc si foarte putin in casa. Asa ca tot il duc pe Alex la leagane, la topogane. Si am facut ceva pozulici cu PIFOSUL... sa vedeti si voi ce si cum:

IN PARC, LA LEAGANE

Duminica ne vin nasii si eu sunt in pregatiri sa-i astept cu ceva bun... Sa vedem ce preparate o sa fac, inca ma gandesc!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetelor,

ne primiti si pe noi la voi?Am fost inscrisa pe forumul de iulie-august dar cum noi suntem nascuti in iunie, mai bine sa fiu aici.

Baietelul meu are 10 luni si din pacate a scazut 1,3 kg datorita unei diarii severe pe care a avut-o 2 saptamani in Romania.La 9 luni jumate a avut 10 kg deci ce sa mai spun.....sunt super dezamagita de faptul ca am fost in Ro cu el....bine ca suntem inapoi in Germania si o sa il pun inapoi pe picioare.

Asa de trista am fost azi la dr ca m-a apucat plansul.Chestia nasoala este ca el nu accepta formula iar la san nu mai am cum aveam odata.Acum ii fac cereale in fiecare dimineata cu formula si le accepta.La fiecare portie de cereale intra 150ml de formula.O sa ii dau de 2 ori pe zi plus ca o sa il pun la un regim de multa carne de a noastra si multe lactate pe care le tolereaza foarte bine.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor copilasilor ce au implinit un an.Sa va dea D-zeu sanatate, fericire si numai bine!!!!Abia asteptam sa facem si noi 1 an, luna viitoare :).

Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bine ati venit Sper sa iti placa cu noi

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Beatrice, e un scump Alex, cand il vad ca merge asa singurel ma gandesc cand o sa mearga si Aidan?
Noi inca nu ne deplasam.Numai daca il tin de manute mai face cate un pas....este un bebe taaaare lenes, se taraste numai dar in spate :)

Aidan Alexander

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adriana, bine ai venit printre noi! Imi pare rau ca puiutul tau a fost bolnavior, dar nu ma mira nimic in infectia asta de tara in care traim! Bine ca macar voi aveti de unde sa plecati de aici!
Speram ca va veti simti bine alaturi de noi!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Andutzy si Monu, multumesc de primire.

Poate ar fi fost ok in RO daca nu ar fi fost inundatiile astea peste tot.Noi suntem din Timisoara si nu am avut dar am baut apa de la fantana si cum vine din pamant stiti cum se infiltreaza bacteriile :(

Si eu si sotul meu am avut diaree...mie mi-a trecut repede dar sotul a avut la fel de sever ca si Aidan si a slabit si el 4 kg!!!

Ce sa mai zic....dezamagire maxima dar faptul e consumat...

Aidan Alexander

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, bine ai venit in grup! Un pupic pentru bebelusul Aidan!
Imi pare bine ca mai vin fete noi.

M-am gindit eu asa mai bine, dupa ce fac toti puii un an si nu o sa mai fie nici un bebelus si o sa fie toti maricei, am sa mai restring lista. Am sa incep prin a pune un semn de intrebare pentru fetele de care nu mai stim nimic de foarte multa vreme. Dupa o luna poate, daca tot nu mai stim nimic, mai restringem pina ramin fetele active de care stim si care comunica macar din cind in cind cu noi, pe forum sau pe Yahoo Messenger.

Daca restring lista asta nu inseamna ca nu se mai poate reveni oricind inapoi pe ea sau nu pot veni oricind cu noi si alte fete si pitici, cu toata inima.
Fetele mai noi, lasati-ne si ID-urile de pe messenger daca vreti, ca noi vorbim mult si asa intre noi, iar seara mai facem si cite un chat din cind in cind.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput