Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
Mercedes spune:
La multi ani copilasi CRISTIAN LUCIAN ,MIHAI ALEXANDRU si ALEXIA sa cresteti mari, frumos si sanatosi!!!!!!!
Oana C - ma bucur ca esti din aceeasi zi cu Bia dar si mama ei e s a nascut in aceeasi luna ca voi
Referitor la masina suntem foarte indecisi- vrem in acelasi timp( cu acelasi credit) sa achizitionam si un teren in afara orasului si stiti voi sa fie cat mai ieftin dar cat mai bun
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Cristian Lucian...
LA MULTI ANI Mihai Alexandru...
...sa fiti binecuvantati de viata...
LA MULTI ANI Alexia...te asteptam cu drag iubita la reintregirea gastii cu smecherasi...
Deci nu pot sa incep cu nimic altceva inafara de a-i pune Stefaniei ca Bumbu este cea mai tare rokarita pe care au vazut-o ochii mei...mi-a luminat toata dimineata ca eram plina de nervi...un mare pupicioi pentru dansatoare si pentru mamica ei care trebuie sa suporte vicisitudinile vietii de mama...
Da si acuma sa revenim la ale noastre...ca m-am trezit la aceeasi ora de mare romantism insa a dormit toata noaptea... asta e deja sunt resemnata...Dar ceea ce nu mi-a placut este ca mi-a vomat laptele in timp ce avea si un puseu diareic...Sper sa fie doar un episod...
Buba de la degetul-suzeta ia amploare si eu trebuie sa iau atitudine...
Oana si drosofila mea doarme toata noaptea de pe la 3 luni,pana atunci a dormit numai pe mine sau in scoica...insa s-a prostit la obiceiuri de vreo 2 luni incoace...eu tot trag nadejdea ca-si va reveni dar vorba aia din batrani "speri mata da speri degeaba" (citita repede)...in rest este la fel ca Eva doar ca difera culoarea ochilor
...este facuta toata din nervi, bazdaci,draci,istericale insa cand vrea ea este cel mai dulce copil din lume...
Cu meniurile io ce pot sa zic...sunt gigii contra la toti medicii si cred ca multe dintre fete au zic ca am o doaga lipsa si ca nenorocesc copilul,insa eu cam de vreo 3 sau 4 luni nici nu mai stiu exact,ii dau mancare de oameni mari,cum zice Bianca...adica fac 4 feluri de mancare pe saptamana din care mananca fetele toata saptamana...oricum eu nu gatesc gras sarat si merg pe principiul ca sunt prea sarac sa-mi permit lucruri proste si folosesc alimente cat mai bune...adica tocanuri, ciorbe,supe,sosuri de toate culorile si consistentele,marinate...etc...
Pisica ...hm...ia uite www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060409&ctime=131211" target="_blank">aici
Monule fuga de raspundere este o aptitudine care se invata in academie...de-aia sotu tau reactioneaza asa la mamaia sau vaccin...barbatii nu prea se pricep la lucrurile de finete sau de amanunt asa ca mama draga ia tu fraiele in maini ascultati instinctul si da-i bice ...
Ioana draga fa-ti timp altfel ajungi ca mine acuma ...abia mai stau in cur pe scaun si ma uit la DElia ca trebuie sa o iau in brate si ma trec apele de durere asa ca mi-am pus un plasture si dau marunt din buze de durere...
Florentina mi-o inghipui pe Maya cretofolina facand bezele si ma buseste rasul ca stiu cat este de shoada...draga de ea...
Bafta la analize sa-ti iasa bine bine bine toate...
Simona de fenistil stiam si eu pentru intepaturi sau Urgodermyn...sau mai sunt astea sub forma de sprayuri "Off"...
Da hai ca m-am intins si eu ca raia pe incheieturi...
P.S restul fetelor pe unde or fi?!nici un semn nimic?!oare nu ne mai vor?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Salutare
Fetele ce sa va zic de bunici, maica-mea e prizoniera cu nepoatele. Nici sa mor si nu poate sa-mi intinda o mana. Probabil pe sor-mea nici n-o intereseaza ca deh io am soacra. Culmea e ca si ea are dar fiind nebuna de legat (sor-mea adik) nu prea vrea s-o vada in oki pe biata femeie...
Iar soacra-mea... hmmm, citind ce ati scris voi am ajuns la concluzia ca sunt de-a dreptul deplasata. Ea saraca e super dispusa sa stea cu nepotu-sau, il iubeste ca pe okii din cap si ar veni zilnic sa-l vada. Probabil tonul meu la telefon
ii taie orice kef. Cred ca va trebui sa las dreq prostia de-o parte si sa profit mai mult de socrella. Singura ei problema este ca daca isi ia nitel nasul la purtare, cu intentii bune dar totusi, incepe sa faca prin casa ce-i trazneste: sa intinda rufe, sa schimbe cearsafuri etc, lucru care ma cam irita. Dar poate ar trebui sa ingros putin obrazul si la asta si s-o las poate ii dau si aspiratorul in mana 
Cu ghetutele am zis numarul 20? Pardon, ma scuzati, era 21
Si eu am ramas putin cu gura cascata ieri cand am remarcat.
Am citit asa pe sarite la cafeluta de dimi dar incerc cateva raspunsuri.
Loreen, normal ca exista dezvat la suptul degetului. Maica-mea l-a descoperit cand aveam deja 5 ani. Motiv pentru care am si insistat cu suzeta la Filip, pentru ca si acum am degetul si unghia deformate de la atata supt. Iti dai seama ca l-as fi mancat pana acum daca nu exista dezvat.
Monu, nush ce sa-ti zic, nu cred ca esti zuzu, oricum incearca o discutie inainte sa iei o hotarare.
Andutzy, imi pare rau pentru bicicleta ta. Eu tocmai mi-am cumparat si sunt incantata. Sa vedem cat ma tine incantarea si cat pot tine praful departe de ea.
Flori, sanatate multa, sa-ti iasa analizele bine! La clinica Simona te duci langa casin? Acolo a lucrat nasha mea
ma dau si io rotunda degeaba...wow, pofte. Mami, cred ca esti o draguta cum mananci. Un lucru bunt tot este: nu tre sa te temi ca te ingrasi.
V-am zis ca am pus pe tapet subiectul bb2. Ei bine, sunt intr-o situatie absolut noua pentru mine. NU VREA! ![]()
![]()
La prima sarcina nici nu a fost vorba sa duc munca de lamurire. Cum i-am zis a zis da, sigur, cand, acum? Acum mi-o baga p-aia cu casa, ca n-avem loc in doua camere, c-o fi c-o pati. Ceea ce nu este adevarat, ca oricum in curand va trebui sa ne mutam in sufragerie pentru ca Filip nu mai are somnul atat de greu si se trezeste la cel mai mic zgomot, si nu mai doarme apoi cu orele. Deci cred ca ii este teama sau ceva, ca nu cred ca-mi spune adevaratul motiv.
Ieri i-am luat lui Filip cadou de ziua lui un pian de la chicco. E super incantat de el. Canta, are niste butoane, face ca pisica, ma rog e nebuine, iar el apasa pe toate cele sta in fund si danseaza. Probabil cand va putea sta in picioare va dansa de-adevaratelea.
Gata, hai ca am scris o gramada si azi am o zi grea. Tre sa ma apuc de gateala 
La multi ani pentru sarbatoritii zilei! Multa sanatate piticilor si viata frumoasa!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Cuscra arata-mi barbatul ala care cu inima deschisa vrea sa-si asume responsabilitati suplimentare si sa-si dea foc la valiza ca bou...nici unul...oricum acuma fiind si obosit Mihai de la atatea telenovele belicoase iti dai seama ce-i arde si de procesul tehlogic de facere a responsabilitatii,darmite de asumare...
Pune soacra la treaba...lasa-o sa faca si treaba sub stricta ta supraveghere ca te mai relaxezi si tu...altfel la al doilea ajungi nevricoasa ca mine...
Mai fetele in poza cu pricina mandra abia se trezise si era ciufuta rau...motivul este numai al ei si il tine secret...
Sa mananci sanatos...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Loreen, barbat-miu e unul din asta caruia nu ii e frica de responsabilitati. Ti-l arat cu draga inima pentru ca una din "conditiile" casatoriei a fost sa avem copii:). La Diana s-a lasat si el un pic mai greu convins, dar nu pentru ca nu ne permitem financiar 2 copii momentan sau ca nu mai avea chef de schimbat diapers, ci pentru ca avea 45 de ani si se gindea ca o sa iasa la pensie cind va intra la college si nu vom avea bani sa platim scoala. De aia m-am si apucat de facut scoala asta, ca sa ne putem permite din pensia lui si salarul meu sa platim cit de cit acolo, pentru ca ce facultate am facut eu in Ro aici in orasul unde locuim nu prea imi ajuta mare lucru. Insa acum nu regreta nimic, e superincintat cu 2 fete.
Am avut probleme cu Diana ca a facut niste bubite la pasarica si am ajuns cu ea de vreo 3 ori la dr. Primul tratament nu prea a dat randament si azi mi-a dat altul. Sa vedem cum reactioneaza la asta. Emma a avut si ea febra vreo 3 zile, a facut chiar si 40.6 de m-a bagat in sperieti, am ajuns si cu ea la dr. Ce mai, am tot tinut-o in vizite la clinica. Diana ne-a chinuit si ea ca o deranjau bubitele si saracuta era toata rosie la pasa.
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit un anisor!! Mamici, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!! Eu cind vad chestii de genul asta http://sonic200.com/others/tuongphan.htm imi spun ca sint mai mult decit norocoasa si ma face sa ma gindesc de 2 ori inainte de a ma plinge ca nu am nu stiu ce rahat sau ca nu ma duc in nu stiu ce vacanta.
Am pus si eu nise poze daca vreti sa vedeti http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/4, pag 6,7 si 8.
Am si eu o mare rugaminte...cine imi spune si mie un text pentru invitatie la petrecerea de un anisor a Dianei. Va rog, nu ma lasati!!!! Imi trebuie azi sau miine ca trebuie sa trimit invitatiile. Merci tare mult!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
loreen spune:
Mercedes acea matza este un monument de blandete...n-am pomenit de cand ma stiu asa ceva...face ce vrea cu el si cand vrea si bou ca nu-i pot spune altfel sta ...culmea ca si vine dupa ea si o provoaca...iar mai nou are si www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060509&ctime=140313" target="_blank">insticte materne cu www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060508&cimg=0" target="_blank">puiutu'...el motan fiind...
Cuscra...SPOR LA TREABA..
si Delia 26.04.05
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI ! CRISTIAN LUCIAN, MIHAI ALEXANDRU
Inca doi cavaleri care au facut anul 

Stefania la mine-i problema ca Isa nu merge inca, ca atunci cind o tzopai pe picioarele ei, o sa invetze sa-i altoiasca si ea. Mamicile de aici imi spun s-o las sa fie sociabila. Ei cum sa fie mititica, cind astia o pocnesc 
Oana eu o las in tzarc dar dispar, ca altfel il rupe sa iasa de acolo cind ma vede.
Loreen dar Delia-i indragostita rau de pisoi, si ala sta ca prostu`nu zice nimic, mai da din coada, dar nu se da la fata.
Gata, dispar, e soare, frumos, ma duc cu Isa in parc, ia uitatzi ce pregatita sint
, doar sa se apropie unul de ea. ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Cloreta spune:
LA MULTI ANI!
CRISTIAN LUCIAN
MIHAI ALEXANDRU
ALEXIA
Sa fiti sanatosi, iubiti, destepti, norocosi, bogati sufleteste!
Pozele mele