Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Monu, ia uite ce se mai pricep barbatii astia la copii, ceva de speriat. Nu te mai enerva si fa cum stii tu ca e mai bine pt copil.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, SERGIU MIHAI!

LA MULTI ANI, FREYA!

LA MULTI ANI, TIMEEA!

LA MULTI ANI, ADINA!

LA MULTI ANI, CRISTIAN VICTOR!

Multa sanatate, fericire si o viata de vis le doresc proaspetilor copilasi de astazi! Sa cresteti mari si voinici!

Intru si eu sub seara fleasca de oboseala (la birou continua seria zilelor horror, iar maine va fi apogeul ca pana in 12 am o gramada de treaba, din care 2 chestii se suprapun si nu stiu cum sa ma impart), aproape ma clatin, dar ma bucur ca am scos-o la capat cu piureul Anei inainte sa o culc (ca altfel iar ma apuca 12 noaptea blenduind). Scuze pentru aseara, nu mi-am dat seama realmente cat am scris

Teddy - multa sanatate sotului! Asa face si al meu cand e bolnav (evident mult mai des decat mine, care nu sunt bolnava niciodata. Diferenta e ca eu il tratez cu flit, la ultima raceala zdravana nici macar ceai nu-i faceam (e drept ca era insarcinata si nu aveam voie sa ma apropii de lepros).

Loreen - evident ca nici azi nu am ajuns la fizioterapie, am sunta deja si am anulat sedintele de saptamana asta, cu ajutorul Domnului incep luni. Dar de ce era Delia ogarjita asa cand i-ai facut poza!
Si felicitari pentru viitoarea nepotica, chiar ca e buna vestea

Pisik - superbe poze. Neam de neamul meu nu va vedea asa ceva

OanaC - mama, dar ce activitate pe tine, sa citesti si la vecine si la noi. Multulesc de aprecieri, nu credeam ca exista cineva sa vrea sa ma citeasca pe mine inainte de Loreen (care imi provoaca o stare de bucurie de cate ori ii citesc mesajele, chiar daca de multe ori sunt triste in esenta).
Despre petrecerea de 1 an nu stiu ce sa-ti spun, eu n u voi face nimic special, motul cu rubedeniile si nasii si cam atat. Sincer, nu mai am putere sa organizez ceva pentru un cadru mai larg.
Iar cu "imputiciunea", stai linistita ca burta era curatata si prefiarta, dar tot pute, frate! M-am ales cu o oala imensa sa bag in mine pana ma satur, ca nu am partener la ea (barbatul e deja scarbit de ea).

Androix - mama, ce meniu apetisant. Spor la munca ca e ceva de lucru! Si mortala faza cu nepotica.

Babygirl/Andutzy- mai, fetelor, greu la munca, greu acasa! Eu imi aduc aminte cu placere de zilele cand stateam acasa, dar daca stau si ma gandesc bine altele erau conditiile: copilul mai mic si mai cuminte, unde-l puneai acolo statea. Acum recunosc ca imi vine destul de greu in week-end si prefer sa mergem afara sau sa i-o las lui tac'su, in detrimentul diverselor de facut prin casa. Dar cand mai vad si vremea asta imi vine sa-mi iau campii ca trebuie sa stam la adapost.

Cloreta - asa bunica mai zic si eu! Si mama ar fi la fel, dar nu e aici, fir-ar sa fie. Oriucum am arvunit-o pentru luna august cand plecam la mare.

Gabitza - e mortal Andrei, ca de obicei. Mi-a placut in special poza in care doarme. E atat de linistitor sa vezi un bb care doarme, ei chiar nu au nici o grija pe lumea asta.
Iar Bambilonia asta vad ca e in acelasi timp cu Kidex-ul. Bani sa fie, ca vad ca de la o vreme e plin de targuri pentru copilasi.

Anduttzy - cam sadic bancul tau

SimonaF - cum mai e cu intepatura?

Monu - pana la urma tu decizi ce faci cu femeia! Daca nu esti multumita nu cred ca poti sa ii schimbi obiceiurile. Eu pana la urma zic bodaproste de a mea, desi ar mai fi multe de remediat (dupa parerea mea, dupa cum si ea cred ca ar face multe altfel in locul meu). Pana la urma important e sa ne toleram reciproc si sa speram ca fiecare zi trece cu bine pentru copilasi. Azi mi-a dat bip pe mobil, ea care de obicei suna la birou. Am inlemnit, crezand ca s-a intamplat ceva. Cand colo, pierduse nr de telefon de la birou si sunase ca sa mai iau iaurt pentru Ana. Sau de dimineata a vcazut-o barbatul (eu am plecat devreme si nu am apucat sa-i fac laptele) ca a agitat biberonul tinand de tetina ca nu gasise capacul . El s-a infuriat, dar nu i-a zis nimic, cica sa-i zic eu seara. Pai ce sa-i mai zic, faptul fusese consumat, nu va mai avea ocazia sa faca laptele curand si cu asta basta! Si uite asa a mai trecut o zi...

In rest suntem bine, chipurile. M-am resemnat ca Ana va dormi cu noi pana la adanci batranete. E clar ca se trezeste si nu stie sa adoarma singura la loc. Azi-noapte am stat cu ea vreo ora (de pe la 2 la 3 si ceva) in patul mare de la ea din camera si desi a adormit dupa ce am pus-o in pat si m-am bagat langa ea, peste o ora iar a inceput sa urle pana a constatat ca eram acolo. Asta e: voi astepta pana va merge sa-i bag vrajeala ca de-acum e mare si poate sa doarma singura (nu mai stiu care zicea de o poveste cu printese, ceva, parca Cornelia, inventez eu ceva).

No, ma mai opresc si eu ca parca vad ca iar am scris cat China. Nu de alta, dar pic de somn si mai am de rezolvat una alta prin zona. Pupici si tineti-mi pumnii maine ca daca trece dimineata macar mai traiesc si eu o viata.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Timeea, Sergiu, Freya, Adina, Cristian Victor
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti mereu bucurie in viata celor dragi!

Cornelia, vacanta placuta! Si noi avem niste prieteni bulgari si am fi vrut sa ne intalnim anul asta la mare la Albena. Cum datele problemei s-au cam schimbat la noi, ramane de vazut daca vom mai ajunge sau nu! Oricum abia astept sa te intorci cu impresii si poze! Sper ca vremea sa tina cu voi!

Oana, felicitari pentru bursa sotului! O sa fie greu un pic dar merita tot sacrificiul!

Cloreta, cand o descrii pe mama ta parca ai vorbi de a mea! E de pus pe rana! Ma simt neputiincioasa cateodata sa-i arat cat de mult apreciez ce face pentru noi si ma doare sufletul cand stiu ca are si ea nelinistile ei si le duce singura sa nu ne supere pe noi.

Nelia
, . Si pe mine m-ar interesa carticica aceea pe care ai scanat-o! Chiar nu mai stiu cum sa o tin ocupata pe Maya care se plictiseste foarte repede de orice joc sau jucarie...

OanaC, bine ai venit! V-am admirat pozicile si am remarcat ca si Maya are o caciulita ca a Evei, cea cu dungi si ciucurei! In ce oras stati voi de sunteti asa de aproape de ocean?

Simona, nu stiu ce sfat sa-ti dau dar e destul de rau daca a facut si febra din cauza asta! sa treaca umflatura si sa se faca bine repede!

Loreen
, mi s-a rupt sufletul sa o vad pe Delia in postura de om amarat! multi de la noi!

Monu, eu nu as lasa copilul cu o asa persoana! Prima oara am crezut ca vorbesti despre mama ta insa cand am vazut ca e vorba de bona de fapt, am fost foarte intrigata. Mai bine cauta pe altcineva ca nu vad cum s-ar putea indrepta doamna asta!

Sa va spun si despre noi cate ceva...
Ieri am fost la endocrinolog, am dat peste o doctorita super draguta. Mi-a facut eco generala si in afara de niste nisip la ambii rinichi nu sunt alte probleme majore. Tiroida o pot tine in frau fara tratament si ce m-a pus pe ganduri este ca nu din cauza asta am slabit. Mi-a dat trimitere sa-mi fac un set de analize la o policlinica de pe langa Manastirea Casin si sper sa ajung daca nu maine, macar sambata.

Maya a mancat ieri si azi un pic mai bine, insa nu reusesc sa-i introduc altfel de lapte decat tzitzi. Mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa o intarc si nu stiu cum o sa reusesc sa o fac sa bea lapte!

Azi a invatat sa trimita bezele, e o dulce cand isi trage ventuze in palmuta si apoi sufla spre noi! I-a umplut ta-su tarcul de mingiute din alea tepoase de toate culorile si nu vrea sa stea un minut acolo! Daca i le imprastii prin casa e ok, altfel sa nu le vada!

Eu ma simt bine, am pofte nebune, ceea ce la sarcina trecuta n-am experimentat, mananc intr-una dar nu se vede nimic la greutate!
Acum ar fi cazul sa ma culc ca maine ar trebui sa ajung la analize!

Va pup mult!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

La multi ani Crisian Lucian si Mihai Alexandru sa cresteti mari sanatosi si la punga grosi sa fiti frumosi si norocosi. Mamici felicitari pt. relaizari sa va bucurai la maxim de puiuti.
Alexia sa cresti mare sanatoasa si sa fii mereu voioasa si norocoasa.

Loreen- ce pot sa zic te inteleg perfect, cat despre poza cu "multele suparari si probleme" imi cer scuze dar ma busit un ras de m-am inecat razand. Cu treaba cu cazutul dupa catva pasi am sesizat si eu la zapa a mea la un momentdat, parerea mea - cred ca era prea sigura pe mersul ei inca ne pus la punct in totalitate, ne avand inca echilibrul scontat de ea si ea se avanta si in nas pica. Pupici pe caputul parchetat.
Mari - ai incercat sa ii pui un dresulet si sa ii inchizi bady-ul pe deasupra? Sanatate maxima.
Tdy - multa sanatate si sa ai putere pt. toti 3, m-am amuzat si eu la faza cu datoria de sotie caci la mine ca si la Loreen, poate vrea sa doarma sub pat dumnealui si nu stie cu sa se invarta.
Bea - si bumbu adoarme mancand dar cand nu mai vrea il scuipa, cat despre tinut singura a fost gresala mea nu am lasat-o cand o apucase pe ea draul de tinut si acum nici nu se mai streseaza.
Lucas - multumesc pt. bancuri, mi-au prins tare bine.
Oana C - bine ai venit, am vazut doi ochi de vis cum speram si eu sa aiba a mea si canci.
Elisor - pupici Biencutei, mi-o si imaginez pup-o mama de grasuta, si daca neurlogul iti spune ca e in urma e un dobitoc, nu ai cartea Caprarilor, sigur te-ai mai linisti.
Gabita - super Andreiutul "Zburlici" , tu cum mai esti, din ce am citit printre randuri nu tocmai bine, sanatate la cote maxime.
Chris - poate a pormit Carinuta pe spate si a transpirat, sa nu fie o iritatie, bumbu face in zona cefei unde transpira abundent, ii dau cu nidoflor si ii trece, nu ii fiecare zi poate o data pe sapt. sau chiar mai rar.
Danuta - daca imi permiti sa-ti spun asa, treaba cu crescut-ul nu stiu cum se poate face ca si eu as fii amatoare intrucat si eu ma supar cand mi-o pocneste careva chiar si nepotelul (1 an si 10 luni, atomic rau si el), dar nici ea nu e mai prejos cand cal vede ca vine ca taifunul o ia a fuga dar si cand il prinde nu il iarta chestie pt. care si-a luat una peste manuta ieri, asata apropo de ce zice-a Nelia.
Monu - daraga mia, ca sa zic asa, nu te supara nu trebui sa faci ce iti spun, dar eu o data daca imi facea figura cu traversatul pe rosu sau cu luatul copilului din mana si plecat, pai nu mai calca la mine in casa ruda neruda, siguranta copilului primeaza. Cat despre sot, e un las, daca mai e si ruda din partea lui, sa te lase pe tine sa o concediezii. Imi dau si eu cu parerea nu ma lua in seama, am nervi pe al meu si as da in toti.
Simona - era bine imediat ce ai vazut intepatura sa fi frecat locul cu patrunjel, cat despre temperatura mai bine suna dr-ul sa ii expui situatia. Hai sa fie puiul bine .
Nelia - pupici Tudore cataratoare, e adorabila, cat despre pedeapsa corporala sunt de acord cu tine dar uite ca te mai pierzi si e adevarat ca pe urma te doare pe tine, eu i-am aplicat feti ieri o palma peste manuta, ca la pocnit scurt pe varasu cu 3 palme peste ochii, si pe urma am pus-o pe coltar si cateva minute nu am bagat-o in seama (ea insa a plans cred eu mai mult de faptul ca am tinut-o la distanta), dar eu frematam ingrozitor, incerc sa nu ma manifest violent intrucat eu nu am fost un copil violentat de parint mi-am luat 3 batai in toata copilaria (mama 1, tata defapt 2 palme la fund, buni 1), iar tata si in ziua de azi imi tot zice ce rau ii pare ca a ridicat mana la mine, eu personal nu imi amintesc si in momentul asta nici nu ii pot condamna, iar tata cu cine vorbeste despre mine desi isi adora nepoata la toti se plange ca sunt o martira cu cat ma chinuie copilul, da poate il trimit pe la Loreen sa mai vada si la alti ca eu deja ma jenez ce mult ma compatimeste, stind ca nici frate-miu nu a fost un ingeras.
Tina - tinem pumni sa fie analizele bune, pupici la puiuti mari si foarte mici.
Ioana - tinem pumni sa iti iasa treburile, te imparti tu cumva.
Olguta - drum bun si te asteptam pe 12 cu vesti noi si bune.
Pupam toti puiuti care au facut buba si nu i-am precizat mai sus sa se faca bine repejor si hai ca trece pana s-or marita - insura.
Noi suntem cred bine fata cel putin miercuri spre joi a dormit la ea in patut dar eu tampa m-am trezit din ora in ora sa vaz ce e cu cupilu de nu face gura, si vad ca si in noaptea asta soarme si eu tampa in continuare ce credeti ca faca? pai de ce as dormi? cat despre examene primul e pe 20, dar trebui sa predam un proiect si am un drag sa il fac. In rest sunt iar cu nervi la pamant dar ce bine ca mi-i vars pe barbat si nu pe cupil mai cui i-am luat vorba ca nu imi aminesc, dar imi place. Cat despre noua titulatura imi dau si eu cu parerea puiutei nazdravanei, ha,ha,ha rad pana si eu, nu ma luati in seama e 4 dimineata si nu am mai dormit de 15 ore, hai ca ma bag la somn ca vad ca doar face tumbe prin pat. I-am pus un filmulet www.dropshots.com/Stefania" target="_blank">aici

sa aveti o noapte si un week-end incantatoare.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Pisik, o sa ne uitam si noi pt niste dealuri de-astea bune, cum ai gasit tu, desi cred ca o sa mergem anul viitor intr-o croaziera.

Loreen, am mare noroc (pt) ca doarme bine noaptea, de cind s-a nascut; si tot de cind s-a nascut nu doarme ziua asa ca se compenseaza ... pentru ea, ca noi tot pe la 12-1 noaptea ne culcam si ne trezim odata cu ea (sotul mai devreme, ca pleaca la serviciu) E bine ca sta cumintica in patut si vorbeste de una singura, asa am timp si eu sa fac un pishu si sa ma spal pe ochi.
Noi stam la casa si tot se aude; si mi-e asa de rusine cind spun vecinii "vaaaaaiiii, ce cuminte este Eva, nu plinge deloc" ... daaaaaaa, sigur, o vreti voi ziua? ca nu plinge, nu zbiara? urlu eu, de nebuna

Monu, sper sa va faceti bine. Nici eu nu i-as face vaccin Evei daca ar avea febra. E bine ca mai astepti, desi sper sa ii treaca pina atunci.

Daniela, a mea nu sta nici in tarc; ii pun o gramada de jucarii preferate acolo, dar ea sta atirnata de margine si merge de-a lungul ei, zbierind la mine. Cum ii dau atentie, trage cite un zimbet de-ala frumos de ma topeste ... Si iar o scot din tarc (dupa nici 5 min de stat acolo), iar ne jucam, ne bucuram si in 30 min iar o apuca oboseala (ca, deh, daca nu doarme cit ii trebuie), dar tot nu vrea sa se odihneasca ...
Sper sa fie numai o faza trecatoare, de la iesirea caninilor si maselelor, si sa treaca ... pina va implini 2 ani

Tina, locuim in St. Petersburg, pe coasta de west a Floridei, linga Tampa, exact la Golful Mexic. Caciulita am uitat de unde am cumparat-o ... Cred ca Children's Place sau Gap. Multa sanatate in noua sarcina! Ai curaj, nu gluma. Noi, pina va face Eva 3-4 ani, nici nu ne gindim la al doilea

Ioana, funny ca de obicei Pe mine ma macina si intrebarea "pt cine sa pregatesc mincarea?" ca daca o fac numai pt cei mari, aia mici ce-or sa manince? daca o fac de bebelusi, cum o sa se simta cei mari? ... Idei de meniuri pt adulti si bebelusi?

Stefania, multumim pentru aprecieri Acum deschid si filmuletul tau.
Tocmai am vazut filmuletul cu micuta dansatoare. Am ris cu lacrimi Sotul s-a prapadit si el de ris Doamne, ce scumpa e
Am vazut si citeva poze; frumoasa, scumpa si talentata, papusica Alesia

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Asa, sa va spun si cum a continuat ziua noastra ...
Ramasesem la primul somn, cel de dimineata, de la ora 11am; normal ca s-a trezit dupa 30min in fund, in patut; am asezat-o inapoi pe spate si a adormit la loc. Dupa alte 30min, iar s-a trezit; de data asta statea in picioare si a urlat la inceput; apoi s-a linistit, ca m-a auzit bodoganind prin casa, ca merg sa o iau.
N-a mai vrut sa adoarma, dar nici cuminte nu a stat sa o mai legan putin; a urlat pina am scos-o afara din camera ei.
Atunci s-a linistit imediat si a inceput curatarea covoarelor cu tricouasul (se tiraste ca rima, intr-o viteza ametitoare). Nici matza n-a scapat netrasa de coada, nici cutiile de la casetele video (cumparate la reducere) n-au scapat neroase, nici hirtiile mele de pe birou n-au stat orodonate mai mult de 10min si nici cablurile de la calculator n-au stat ascunse unde le pusesem ...
Oricum, am lasat-o sa "exploreze" spatiul, sa faca ce vrea, ca si-asa nu aveam chef de joaca.
Aaaaa, si mai are o pasiune strasnica iubeste la nebunie cosul de gunoi din paie, de linga biroul sotului; oriunde ar fi, merge dupa el, sa-l "salveze" , sa se asigure ca nu aruncam nici o hirtie netrecuta prin "controlul de calitate". Am ajuns sa pun cosul pe biroul sotului ... daca ar afla, cred ca si acum ar fi cu servetelele dezinfectante, stergindu-si biroul Ca are el ce are impotriva mocrobilor.

Asa, dupa ce-a explorat, i-am dat de mincare, prinzul, pe care l-a savurat cu placere (ciorbita de vita cu legume) si niste apa, din canita cu pai (alta noua iubire).
Pe la 3:30pm, iar a inceput concertul, actul al doilea ... sau repriza, cum vreti voi, dar a fost similara primei, cu urlaturi, zvircoleli, tzipaturi, ca ea nu vrea sa adoarma. Nici in brate la mine, in rocking chair, nici in bouncer ... Pina la un moment dat, cind a tacut subit, in bouncer, a luat suzeta si aproape a adormit (gata, si-a facut norma de urlat pe ziua de azi). Apoi am luat-o in brate, leganat-o putin in rocking chair si pus-o in patut la ea. A dormit vreo 1,5h si s-a trezit vesela nevoie mare si cu chef de joaca.
Atunci m-am jucat si eu cu ea, ca mi-e draga de tot, o iubesc mult, mult de tot ... si ma mai linistisem si eu.

Asa am tinut-o pina la 6:30pm, cind a venit tati de la munca si a scos-o afara, in gradina.

La cina, sa vedeti actorie pe ea!!! Eu ii dadeam cu lingurita, iar ea imi facea niste fetze comice, cum ar fi spus, "daca nu iei lingurita asta din fatza mea, o sa pling", intentionat. Ce mutrisoare facea, ca m-a pufnit risul in hohote iar ea se uita intrebatoare ca ce m-a apucat. A facut fetzele alea de vreo citeva ori, pina am decis ca era pea scumpa ca sa o mai chinui cu mincatul (nici 1/4 din castronel nu mincase, dar nu ne plingem in cazuri de-astea).
A adormit cumintica mai tirziu, pe la 8:30pm, asa ca de atunci frec menta de-aiurea, in loc sa spal bibe si sa merg la culcare. Dar miine e sotul acasa, asa ca am ajutoare

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Noapte buna, tuturor! ... Adica, buna dimineata! ... deja ...

Sa ma uit ce copilasi mai implinesc 1 anisor azi.

LA MULTI ANI!!!

CRISTIAN LUCIAN

MIHAI ALEXANDRU

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Mai, fetele, am spus eu ca merg sa spal bibe, dar tot nu ma las pina va spun ca trebuie sa nasca si cumnatica mea, sotia fratelui. DPN-ul este pe 20 mai, dar cine stie cind s-o gindi baietelul sa iasa (baietel au).
Asa ca sint curioasa, cu cine de aici o sa-si sarbatoreasca ziua de nastere.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Mercedes, acum am vazut, fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine ... 30 de ani mai tirziu

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

CRISTIAN LUCIAN (Anky)
MIHAI ALEXANDRU (ICorina)

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA FITI CUMINTI, SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI SA FITI IUBITI DE FETE FAINE!

si....
ALEXIA (dana-alexia)
Pui mic mai ai un pic si faci anul. Hai ca te asteptam cu tortul.

Stefania , am ras cu lacrimi. Danseaza superb domnisoara. Parca ar bate putin si la tobe.

Alexia acum dupa laptic trage o tura scurta de nani. Eu nu am nici un chef desi ar trebui sa mai fac curat ca sora-mea s-a trezt sa ofere o cina la noi ca la ai mei nu se poate. Asa ca ...da-i smotru. Azi cred ca bag la fata ceva oscillo ca de dimineata a stranutat si a tusit.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput