Mamici de mai-iunie (83)
Raspunsuri - Pagina 4
carminabulina spune:
Doroti, asta zic si eu acum, ca daca as fi stiut nu as mai fi luat pastilele alea. Dar poate ca daca nu le luam se intampla ceea ce nu ne-am fi dorit, adica sa nastem inainte de termen. Oricum mult nu mai este. Eu am 39sapatamani si 2 zile, ma rog acum 3 ca-i 12 noaptea...
Azi nu a mai nascut nimeni?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
doroti_5 spune:
Parca nu a anuntat nimeni nici o nastere.
Va zic noapte buna, ne ducem sa incercam sa dormim ca miine dimineata ne infatisam la medic!!

doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
carminabulina spune:
Noapte buna, Doroti si te asteptam cu vesti...
Roxana, nu mai ai insomnii? Cred ca atunci cand nu ai tu am eu
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
virgi spune:
Salutare!!!
Vivi - bine ati venit acasa...sper sa treaca repede toate problemele. Iti doresc multa sanatate, refacere rapida si bb sa va bucure toata viata.
Diana79 - multumim frumos. suntem foarte bine deocamdata.Acelasi tonus
, ma deplasez bine, merg foarte mult pe jos, nu am contractii ( probabil din cauza pozitiei bebelusei). Maine mergem iarasi la lee, sa aflam rezultatele analizelor facute sapatamana trecuta, mai facem o echografie sa vedem ce si cum, desi eu simt ca nu s-a intors. Oricum de luni avem camera rezervata la clinica si ma pot muta acolo...Luni implinim 38 w si putem face cezariana oricand. Emotiile inca nu si-au facut aparitia inca, dar le astept asa mai spre sfarsitul weekend-ului.
Carmina, Doroty - nu intrati in panica, lasati totul sa vina de la sine. Va tin pumnii sa fie totul bine.
Adib - cum stai cu traseul ( spital - casa ). Sotul meu te-a inteles perfect si a spus ca va face si el acelasi lucru, doar ca aici, koreenii adorm la semafoare...deci nu poate fi
concludent.![]()
Ralucutza - arati super...asa burtica mai zic si eu......Luana nu fi trista ca "manechin" ne facem, ai sa vezi tu dupa vreo cateva luni.
Roxana Claudia spune:
As...de unde Carmina..n-am scapat de insomniile afurisite
, doar ca acum nu mai vreau sa terorizez forumul
la ore la care lumea se odihneste. Am inceput sa am dureri mari de col si contractii din cand in cand...se apropie momentul!
In rest, ce sa fac, va tot citesc in timpul zilei/noptii si fac treaba cat cuprinde
. Nu am stare deloc mai.
A.C. - sa stii ca am sunat-o ieri pe dr mea si mi-a zis ca e ok sa iau fara grija ovulele alea; au un spectru mai larg asa ca poate scapi de scurgerea cu pricina...
Si ca sa nu zic ca nu am incercat: e cineva pe aici acum????![]()
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Off, Claudia, imi pare rau ca ai insomnii. Eu dorm de rup....seara cad ca un bolovanel...si mai dorm si ziua cand prind momentul.
Diana79 spune:
Virgi deci mai ai un pic. O sa vezi ce emotzii o sa te apuce. Bafta multa maine. Sa ne dai de veste ce si cum.
Eu merg marti la medic cand sper sa-mi faca o ecografie sa vad cat a evoluat bebelusha mea. Nu am burta mare, ma descurc bine, ma misc prin casa destul de mult, sper supararea sotului meu, care mereu imi zice sa stau jos. El vrea ca bebelusha sa vine dupa 29 mai. Dupa ce soseste mami, acum nu e dupa cum vrem noi ci dupa cum vrea domnisoara. Ieri am avut niste contractii cam dureroase, nu le-am mai simtzit asa puternic, dar au trecut intr-o ora. Azi m-am simtit mai bine doar ca bebelusha se tot baga prin locuri pe care nu le-a vizitat pana cum...![]()
Macar sa mai stea o sapt sa facem 37 de spat si apoi o sa fie ok.
Doamne ajuta. M-am intins cam mult. Merg sa fac un dush si revin.
Roxana tot ai insomnii??? La mine s-au diminuat...partea prosta este ca dorm intr-o parte decat si cam amortesc. 
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Virgi si Diana merci frumos de acompaniament..
Am inceput demult sa ma gandesc ca poate asa se pregateste organismul meu pentru lungile nopti de veghe cu bb Catalin. Astfel imi trece si mie timpul altfel si ma simt mamica eroina ![]()
Diana - eu tocmai pe 29 mai nasc si am cam aceeasi "varsta" de sarcina ca si tine. Si eu sper sa nu-mi faca bb Catalin vreo surpiza pana atunci. Nu de alta, dar daca tot stiu vreau sa merg dom'le si eu la salon sa ma aranjez oleaca sa nu se sperie bb Catalin cand ma vede
.
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
carminabulina spune:
HE he eu acum ma duc la nani...nu mi-a mer netu pana acum ca ne incingeam la o conversatie, noi Virgi, Diana si Roxana, dar cred ca acum la 3.30 toata lumea doarme, chiar si insomniacele
.
[poze carmina
intalnire burtici
virgi spune:
Diana o sa fii cea mai fericita cand o sa vina mami al tau...noi nu avem pe cine sa aducem
, mama mea are ceva probleme cu inima si nu se urca ea in avion...si nici eu nu vreau sa insist..sunt totusi...14 ore avion pana pe insula mea, plus 3 ore cu masina...plus Galati - Bucuresti..chiar mi-e teama..s-o supun la un asemenea traseu....iar mama lui aurelian ...are job...si iarasi nu se pune problema. Dar..ca sa nu ma gandesc la ce va fi...pana la nastere ...eu ma gandesc la vacanta care va urma dupa ce vine bb....si drept urmare...imi fac de treaba..ca cautarea unei destinatii exotice pe aici prin asia.