Mamici de mai-iunie (83)
Raspunsuri - Pagina 3
raalucutza spune:
AM gasit aici niste chestii interesante despre furia laptelui. puteti citi cu incredere..........
RAALUCUTZA
38+cu
RAUL CELESTIN
nikolett2445 spune:
in sfarsit am internet din nou.

felicitari noilor mamici,si la multi ani celor care au venit pe lume cat timp am lipsit eu de pe aici

DOROTI sa-mi scri te rog daca a functionat ciocolata si alunele prescrise de medic.
Eu astept la fel ziua cea mare si am senzatia cva nu mai vine odata .Contracti am ,neregulate dar foarte dese,am inceput sa spal covorase ,sa fac curat ,sa fac si eu ceva ca pana acum mi s-a spus sa stau cuminte,acum de luni mi s-a spus ca am stat prea cuminte si ca o sa ma ingras daca continui asa.Asa ca ne-am apucat de mutat muntii,si tot nimic.am inceput sa i-au si calciu care mi-a fost interzis acum doua saptamani sa nu grabim treburile.cu cat astept mai mult cu atat vine mai greu,am senzatia ca m-as duce fara frica numai sa se intample odata momentul.
39+5
NIKOL
doroti_5 spune:
Nikol eu miine merg la medic sa vad daca a ajutat, si eu am aceeasi situatie ca la tine, astept cu mare nerabdare.Pot sati zic ca eu de vreo luna in urma am mai ridicat niste mobila, trebuia, nu am facuto intentionat si nu am avut nici un simtom ca as naste, da eri si azi mam antrenat cu o caldare de apa si tot nimic.Contractii am si eu si destul de dese, dar nedureroase.Capul mi sa zis ca e fixat la bb inca de simbata trecuta si credeam ca pina miercuri nasc, dar nimic.De frica imi e frica, dar deja vreau mai repede sa fie, cu cit mai repede cu atit mai putina frica.
Sper miine sami zica ca nasc degraba.
Lacri eu credeam ca la termen se socot la 39-40 saptamini, cu toate ca 37 tot deja nu e prematur, dar nu vreau sa ajung la 42 ca mor!!!
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
vivighe spune:
Furia laptelui e ceva nasol rau...va zic io...azi plangeam de durere ...aveam niste tzatze ...cred ca nici daca ma siliconam nu eram asa tari ca bolovanii...faza nashpa e ca ea papa numai de la una...cealalta nu-i place deloc da deloc(are sfarcu mai nasol si nu o vrea).O sa incerc sfaturile Ioanei si sper sa functioneze si in vo 2 zile sa scap de necazu' asta.Sincer ...nu va doresc...si poate cand o curge si din cealalta mai usor poate o sa o vrea.Ma duc chiar acum la dushul fierbinte...
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
Irinel spune:
Amonar sa iti traiasca baiatul mult-asteptat, sa fie sanatos si tu sa ai laptic si sa te refaci rapid!
Alda, Monnica la multi ani fericiti alaturi de familie!
Alda scumpe papusile tale... ce zice fetita cea mare de ele?
Ildi imi pare rau de experienta neplacuta, e bine ca a trecut totul si voi sunteti bine...refacere rapida!
Vivi bine ai venit acasa cu papusica! in cateva zile o sa treaca furia laptelui da e cam rea, stiu... te pup.
Maria e bine doar ca are colici cred si ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca nu face caca. In primele zile, cred ca mai mult de o saptamana, a facut si de mai multe ori pe zi, acum nu face... prima data dupa 3 zile i-am dat putin ceai si a mers, apoi am continuat sa ii dau ceai chiar mai mult si n-a mai mers, i-am pus termometrul dupa 3 zile si a facut. acum iar sunt 3 zile si tot n-a facut si n-as vrea sa devina dependenta de termometru da mi-e asa mila cand o vad ca o doare burtica... voi stiti remedii, ati avut asa probleme?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Maria e bine doar ca are colici cred si ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca nu face caca. In primele zile, cred ca mai mult de o saptamana, a facut si de mai multe ori pe zi, acum nu face... prima data dupa 3 zile i-am dat putin ceai si a mers, apoi am continuat sa ii dau ceai chiar mai mult si n-a mai mers, i-am pus termometrul dupa 3 zile si a facut. acum iar sunt 3 zile si tot n-a facut si n-as vrea sa devina dependenta de termometru da mi-e asa mila cand o vad ca o doare burtica... voi stiti remedii, ati avut asa probleme?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Irinel mie mia zis o prietena, cind a stat in maternitate tot avea probleme cu micuta ca nu se ducea afara, asa ca medicul ia aratat un remediu, nu stiu daca la tine o sa mearga, deci a luat un betisor deaste pentru urechi cu vata si la muiat in ulei si ia stimult masat anusul micutei si dupa asta a facut, a mai repetat asta doar citeva ori si dupa nu mai era nevoie.Acum io nu stiu daca merge la toti chestia asta, dar mai stii, sper ca nu am zis prostii.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elenaevolutia bebe
mihaela.f spune:
Lacri,
m-am apucat de citit si mi-am si printat materiale. Ideea este ca nu as vrea sa fiu nici atat de stresata, ca parca...incepi sa cazi de buna stiinta in stressul laptelui si atunci incepe sa faca figuri de figuri: ba nu vine/ba e prea putin/ba nu este consistent.
citim citim si ma bazez pe mana. A facut sport la viata ei si s-a lasat brusc...deci a luat cateva kg bune. Si ma astept la un masaj 'consistent' de desfundat canale :-).
In plus, am fost ca si fetita Inei: am baut laptic direct de la 'sursa' pana la un an jumatate.
Irinel, stiam ca uneori mai functioneaza niste supozitoare cu glicerina pt bebelusi, dar parca si acelea nu sunt prea recomandate. Nu se poate gasi remediul intr-un ceai? Mai exista varianta si ca bebele mic se acomodeaza din punct de vedere digestiv.
Mihaela
34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
carminabulina spune:
Buna seara fetelor,
Am intrat doar sa va soun ca nu am nascut inca
.
Multumesc doroti pt. modificare si
. De-abia astept sa-mi spui daca a functionat chestia cu ciocolata si alunele ca de cand ai spus asta numai intr-o ciocolata o tin
.
Azi am facut curat prin casa, am eliberat niste sertare, si am reusit sa mai obtin putin loc prin sifonier, intr-un cuvant am muncit toata ziua, poate poate se intrevede ceva...dar nimik. Asta e!!! La 26 saptamani era pericol de col deschis si acum ...
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Viviana, bine ai venit acasa!!! imi pare rau ca ai probleme cu tzatzele dar am inteles ca asa se intampla cand nasti prin cezariana dar ca o sa -ti revii. Persevereaza cu mulsul si-ai sa vezi ca frumusetzea ta de fata o sa aiba lapte...
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Buna seara fetelor,
Am intrat doar sa va soun ca nu am nascut inca.
Multumesc doroti pt. modificare si. De-abia astept sa-mi spui daca a functionat chestia cu ciocolata si alunele ca de cand ai spus asta numai intr-o ciocolata o tin
.
Azi am facut curat prin casa, am eliberat niste sertare, si am reusit sa mai obtin putin loc prin sifonier, intr-un cuvant am muncit toata ziua, poate poate se intrevede ceva...dar nimik. Asta e!!! La 26 saptamani era pericol de col deschis si acum ...[poze carmina
intalnire burtici
Carmina la mine la 35sapt era iminenta de nastere prematura, si acum ma rog eu de ea sa ni se infatiseze, pai sa stiut atunci nu luam nici o pastila!!!Ca acum nu mai pot deja de la alune si ciocalata!Sper foarte mult sa mearga chestia cu alune si ciocolata si pina luni sami tin si eu puiuta in brate.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elenaevolutia bebe